jahopp..

Igår hände det inte mycket på dan, jag tog med mig min mp3 och gick ut och gick i 1½ timme så skönt! Kom hem och tvättade upp alla smutsig tvätt kände mig duktig. Sen på eftermiddagen kom Kim och hämta mig och vi for till hans farfar och åt middag. Sötare farfar får man leta efter. Vi åkte hem till fjällsta en sväng, for till Brunflo igen och hyrde film. Senare på kvällen kom Pauline förbi en sväng, Kul att träffa henne en stund med har inte blivit mycket i sommar. Vart massor med prat om allt! tack för det.


Hejhopp nu ska jag göra mig klar och senare fara in och träna med min Lotta.


Sundsvall

Igår for jag, Lotta och Linda ner till sundsvall för att shoppa lite.. Ja så klart för jag har pengar och så sugen på att handla massa nytt hitta jag typ ingenting, trist! Men men kanske lika bra så jag spar mina pengar..


Igår började även min lilla prinsessa i skolan.. förstår inte vad stor hon har blivit..

I söndags träffade jag emelie igen, Vi var på easten och åt jag, hon och Peter. Så kul att träffas igen och prata minnen och få skratta lite, det var verkligen en behövlig middag..


Nu ska jag göra nått vettigt, sen åka in och träna.

staden.

For in igår på dan och träffa Lotta på stan en sväng. Lotta gick in på toan på kärnan och sedan gick vi vidare efter en stund kom hon på att hon glömt sin påse med sina nyköpta örhängen i. Ingen av oss hade en fema så vi kunde komma in och hämta dom. Vi stog där ett tag och tänkte vad vi skulle göra plötsligt säger Lotta men Jennie du kan väl krypa in i springan där nere? Jag som är så dum själv klart testar jag det, men jag kom in och hämta örhängerna och gratis blev det :P


på kvällen hyrde jag film med Kim, den nya beck. jätte bra faktiskt!

Nu ska jag göra mig klar fara in till mamma med lite grejer som hon glömt imorse. Puss!

gocart.

Igår var det tisdag igen, På kvällen for jag in och träna med Lotta igen, Behövs verkligen!

Efter träningen kom Kim, Lillebror, Joel och Johanna in och hämta mig. Vi åkte iväg och körde gocart.
Lite nervös var jag, har inte kört sen jag var liten men men.. Det Första som hände var att jag fick varning och fick köra hur sakta som helst ett halv varv och alla varva mig flera gånger, bra Jennie! Det sluta iallafall att lillebror vann och storasyster kom sist! otippat! :P




Nu har jag nyss bakat scones, gott gott! och nu blir det duschen sen fara in till stan till Lotta!


Hemma

Då var man hemma då efter två helt underbara veckor på gotland!

Sol, bad, cykelturer, vattenland, massa mys och bus, glass, massa god mat, visby, utgång och massa skratt.
Tack för två underbara veckor familjen Fredin.



Känns jobbigt att komma hem igen och ta tag i allt, nu har man ingen skola och trygghet att komma tillbaka till, fast känns inte som jag har någon energi till någon skola heller. Nu gäller det bara att hitta ett jobb så man kan försörja sig men det blir nog bra tillslut. Jag mår iallafall toppen!

Ha det bra, puss.

gotland

Imorgon far jag till gotland i två veckor, underbart!

ska ta tag i och skriva blogg när jag kommer hem :)
Ta hand om er!

RSS 2.0