Jag och godis skålen

Hopp Jennie sitter ensammen en fredagkväll, med massa tända ljus och har nyss kollat på lets dance. Känns ju lite konstigt att sitta helt själv i en soffa med en stor godis skål och kolla på tv en fredag kväll. Men jag tycker faktiskt att det är så himla skönt att få lite tid för mig själv. Nej nu ska jag måla mina naglar idag blir dom lila!






HELG!

Sitter på jobbet och läser massa gamla inlägg från min blogg, åh vad mycket roligt man gjort!

Nu är det iallafall fredag, underbart! Hur lungt som helst på jobbet idag så skönt....Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, är sugen på bio eller bara slappa i soffan med en STOR skål med godis. Imorgon ska ska jag på nyårsrevyn med Kims jobb, efteråt ska vi ut och äta sen får jag se om det blir utgång?

Söndag väntas jobb på ängegården, har inte jobbat där sen i Augusti så är lite nervös men ska bli så kul att få träffa alla mina tanter och gubbar igen!

slutar halv fem idag då kommer lillebror att hämta mig.

ha det bra så länge!

Torsdag




...Hon luktar fan hamster...


Pump

Imorse ringde klockan kvart i sex, en trött Jennie somna om till sex då ringde kl igen. Dax att kliva upp, bodypump väntade som började kl halv sju. Klädde på mig, pussa på en trött Kim som fortfarande låg och mös i sängen, sprang sen ner och träna. Underbart att träna på morgon tycker jag. Gick hem gjorde mig klar och åt en GOD frukost. kl elva väntade jobbet.

Klockan är snart redan fem så skönt slutar kl nitton så har "bara" två timmar kvar sen ska jag hem och mysa i soffan. Även att vi hade temamöte idag och jag vann två biobiljetter för jag hade tagit mest samtal och bästa AHT i våran team,
TACK FÖR DET!!

haha stolt Jennie.





Jag älskar dig!

Jag har sååå ont i min mage känns som den snart ska sprängas!!!!!
=(


Jobb-Tvätt

8-12 Jobb
12.00 Tvättstugan
13.30-15.00 Träna
15.00 tillbaka till tvättstugan
17.00 middag

Kvällen får jag se vad den bjuder på...

ge mig sommar!



26/1-09

Jobba 8-13 idag skönt pass, senare ska jag springa ner på jocks träna lite sen gå hem och lägga mig och vila, jag är såå trött. Önskar jag fick ligga hemma i en varm och skön säng nu!!!


Sjukt Rolig kväll!

Fredag efter jobbet gick jag hem åt middag med Kim och gjorde mig färdig för utgång. Marina Helena och Emelie Kom hit och vi började dricka. Var meningen att vi skulle på huset men var sån lång kö så struntade i det, Gick hem istället..

Lördag vakna jag och mådde helt okej, jag och Marina gick ner på stan och kika lite. Gick hem gjorde tacos och gjorde mig klar för ännu en utgång. Gick upp till Åsa en sväng innan jag, Johanna Åsa gick ner till Emelie för lite förfest! Vi gick vidare upp til g3 där jag hade en sån sjukt rolig kväll! haha länge sen jag skratta så mycket. TACK!




Idag är det söndag och jag är trött och slö, ska åka hem till mamma och äta god middag, sen får jag se vad kvällen bjuder på, slappa? och ladda upp för en ny vecka.

Tagga till Jennie

Mitt huve spränger fortfarande, hopppas det hinner gå över lite till ikväll för ikväll är det fest och Jennie måste tagga till lite!

45 min kvar sen ska jag springa hem!!

.

Sluta aldrig hoppas
Sluta aldrig be
Sluta aldrig drömma
Under kan ju ske.


Mitt huvud!

Jobb mellan 8-17 idag och jag har så sjukt ont i huvudet. Har precis ätit lunch så hoppas det går över lite. Vill bara hem och sova, ikväll blir det iallafall utgång, huset öppnar ju. Imorgon har vi planerat vinkväll och utgång med tjejer, längtar!
underbart med helg, fast denna vecka gått otroligt fort.



ge mig en påse med godis NU!

godis.

gud vad jag vart sugen på godis, mmmm!


Jag vill gå hem!!

Snart slutar äntligen jag, då ska jag på jocks pumpa lite muskler sen ska jag hem och mysa med kim, längtar!


Lotta och Jennie

Jag saknar dansen

Jag och lotta sitter på jobbet och prata om alla tävlingar, alla olika tävlingskläder vi haft, alla resor som blivit, alla träningar,  och hur roligt vi har haft under tiden vi har tävlat.

Jag saknar det i massor!!!










The dentist

Blev varken Träning eller städning igår efter jobbet, gick hem och gjorde en god middag, senare gick jag ner på paus och fika med Åsa, Emelie och Johanna istället, mys! 

Idag på morgon har jag vart en sväng till Brunflo och till tandläkaren, var så nervös att jag skulle ha hål och få betala en MASSA PENGAR. Men som vanligt så hade jag inge hål så det blev inte så dyrt som jag hade trott. Alla andra hatar att gå till tandläkaren men jag tycker nästan det är lite skönt jag? Nu väntar jag på att mamma ska komma hit sen blir det jobb mellan 12-19. Sen blir det pump efter det ska jag ta mig en skön dusch sen ska jag faktiskt mysa med Kim har jag bestämmt.



Tisdag

Tisdag igen, idag är det jobb 8-16 sen ska jag hem och göra någon GOD middag, sen ska jag ner på jocks och träna lite tänkte jag sen får jag se vad kvällen bjuder på? Skulle behöva städa, så kanske blir nått sånt ikväll?



Helgen

Helgen har varit bra, I fredags efter jobbet åkte vi till fjällsta för att vara barnvakt åt Sanna. Blev tacos, lets dance och en MASSA godis. Åt så mycket så jag mådde illa i Lördags när jag vakna till och med men gott är det ju. I lördags blev det sov morgon, blev en fika på eftermiddagen med Åsa, Johanna och Emma gick vidare och kolla på Martins bandymatch.. Gick hem åt lite middag och tog mig en skön dusch gick upp till Åsa igen och skulle gå på bio med tjejerna, men vi bestämmde oss att inte gå på någon bio vi hyrde film och käka en massa godis istället. När filmen var slut var vi trötta tjejer så jag gick hem. Jag TRODDE att jag skulle krypa ner i sängen när jag kom hem men så blev det inte.
 
Marina, Helena, lillabror, Robin och kim satt hemma hos oss och drack. Bestämde mig för att följa med. Så jag fixa till mig lite tog mig några glas vin och följde med ut. HADE EN SJUKT ROLIG KVÄLL, tack för det ni! Igår mådde jag som jag förtjänade kan jag ju lova, låg hemma hos mamma  i soffan mest hela dagen och bara sov och mådde ILLA!


idag är det jobb mellan 11-19, sen blir det pump?


Neo

Igår efter jobbet for jag och mamma hem till storasyster och gratta henne eftersom det var ju fakskit hennes födelsedag. Fick även gosa med lill Neo som har kommit till världen, så sjukt söööt! Har ju faktiskt blivit moster igen. Michelle var så stolt storasyster så.



Kom hem blev det stuvade makaroner och köttbullar, gott. Sen tog jag mig ner på jocks och körde pump, älskar det.
Kom hem och tog mig en skön dusch, och mys med Kim innan det blev sängen för Jennie.

Inatt kom en lilebror och ville sova på soffan efter att ha vart ut. självklart får han det. Älskar min lillebror! 
Nej nu väntar en dusch för Jennie sen ska jag ta tag med disken sen ska jag nog ner på stan en sväng innan jag börjar jobba kl 15.

Puss

Ge mig värme.

Snälla, jag vill ha sol, värme, vitstränder och vackra solnedgångar, GE MIG NU!!
blir det en resa i början på april kanske?





 

45 minuter

Ja då slutar jag om 45 min så himla skönt! Har jobbat med Lotta hela dagen så tiden har gått fort. Lotta gick hem redan kl 13 men ska möta upp henne på jocks så fort jag har slutat. Så får jag prata lite mer skit med henne.. Efter träningen blir det hem och göra någon god middag sen får jag se vad kvällen bjuder på.

Ha en fortsatt bra dag, Kram Jennie


broccoli och skinkpaj.

Efter jobbet blev det träning. Kom hem så börja jag och Kim och göra en sån sjukt god broccoli och skinkpaj. Det gjorde vi bra prisen, så nu är jag mätt och nyduschad. Blir tidig kväll ikväll är så sjukt trött. 




 

ny vecka, nya möjligheter

Idag var det måndag och det innebär jobb och en hel ny vecka framför sig. Jobbar 8-15 idag, skönt! Efter jobbet ska jag vara duktig och ta mig ner på jocks och träna. tog mig faktiskt ner på jocks i går kväll har nog aldrig hänt någon söndag förr, plus poäng till Jennie där.

Nu ska jag jobba vidare, skriver mer i kväll.


Söndag

Idag är det söndag igen, tog en skööön sovmorgon. Klev upp med täcket runt mig och slängde mig i soffan. Låg och kolla på tv en stund innan jag orka ta mig till köket för att göra i ordning en god frukost. Gjorde mig klar, diska, tog reda på massa tvätt och plocka ihop lite. Så for jag och Kim till Daniel en sväng och kolla på Ronny och ragge, haha älskar dom! Fick många upp många minnen när man var liten men skratta bra mycket mer nu än vad jag gjorde när jag var liten.
 For ner och sa hej till mamma en sväng och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Kyckling och klyftpotatis, jag är så hungrig!




oj oj oj

Jag är sämst på att blogga jag vet, men har bara inte orkat just nu.

Vckan har bestått av heldag med middag hos pappa. Heldag med promenad, mat och massa prat hos mammsen, har börjat träna igen, jobb och tagit hand om en magsjuk Kim. Nu är det Lördag och jag skulle till Elin och spela massa spel och ha roligt med tjejerna men jag är helt slut har vart det några dagar nu, känns som jag håller på att bli sjuk. Ont i hela kroppen. Har precis tagit en Ipren så hoppas jag blir lite piggare så väntar jag på att Frida ska komma in så vi kanske kan sprinag ner till Elin en sväng och hälsa på tjejerna.

Nu ska jag kolla lite på körslaget och vila mitt huvud.





RSS 2.0