Hemgjorda köttbullar

Jobb 7-12, tog mig till gold´s för att träna efter jobbet, skönt! Nu när jag väl har tagit mig dit igen förstår jag varför jag var där regelbundet förut, för hur skönt är det inte att bara köra till bra musik och känna hur svetten bara rinner? Jag älskar det iallafall. Och sen maten blir ju 10000 ggr godare när man har tränat.

Nu sitter jag i soffan nyduschad och äter en apelsin ska snart hämta Kim på jobbet sen åka till mamma för att få mat, mammas hemgjorda köttbullar och kokt potatis, mums! Sen ikväll ska jag åka förbi och se hur det går för Angelica och Ante som håller på renovera om hela deras nya lägenhet, spännande.

Ha det bra.



tisdag

Jobb idag 7-13, GAH vad en del personer kan göra en på dålig humör, uscha! For in på golds gym direkt efter jobbet ÄNTLIGEN! Nu jälvar ska jag ta tag i träningen igen, det är en sak som är säker. Nu sitter jag i soffan har precis ätit middag snodde Kims matlåda som han glämde i morse slapp jag laga någon mat, Perfekt! Han skulle ändå jobba ikväll och laga mat själv är ju sååå tråkigt. 

Nu ska jag ta mig en skön dusch sen ska ja ta tag i att städa lite här hemma, jobb en dag till sen ÄNTLIGEN ledig på torsdag efter 12 dagar jobb i sträck, vila upp mig på torsdag sen jobb ihelgen igen. Börjar bli lite smått less att jobb helger, men helgen efter är jag ledig som det ser ut nu och helgen efter det ska jag till sthlm och hälsa på Emelie, shoppa, en utgång ska det bli, mysa med familjen och kolla på musikal. längtar!

jag mår bra, fast det enda jag gör är typ att jobba, men det är bara att accpetera att mitt liv ser ut så just nu. puss.


måndag igen.

Då var det måndag igen och det innebär ny vecka. Idag tog jag mig en liten sovmorgon till halv tio,klev upp och tog på mig träningskorna och tog mig en långpromenad runt berget, skönt! Nu har jag precis duschat och plockat ihop lite här hemma. Ska ta och gå in till stan en sväng innan jag ska ta bussen till brunflo för jobb 16-21.

Puss

 

jag är kär


trött..

Ja det är nog bara för namnet det, i torsdag blev det dubbelpass på ängegården jag bara tänker på nästa lön som ska komma in på mitt konto UNDERBART!! Jag älskar pengar. ;) På kvällen kl nio  lagomt trött och less ska precis ge rapport till natten för att sedan gå hem, får jag ett sms av Linda.

- Jennie är du ledig imorgon, kan du komma och jobba? och inte på vilken jobb som helst, UTAN på Gina Tricot som jag har tjatat om detta =) eftersom jag var så klantig och inte ens skicka in ett cv i sommras när som sökte personal så har jag haft sån ångest, men jag lyckades få in en fot iallafall, super.

Så igår morse kl nio var det jag som stod inne på gina och larma och galga kläder förfullt. Kl tolv var det öppning av butik GALET mycket folk och jag jobba till halv åtta på kvällen, så himla himla roligt.

Lördag kl sex ringde kl igen och trött trött trött kan jag säga att jag var men jag klev upp med ett leende på läpparna jag skulle ju faktiskt få cykla på jobbet och jobba på gina inte åka bil på ängegården som alla andra dar.. Idag vart det jobb mellan 8-16, mycket folk idag med och ännu roligare och jobba idag. Nuär det bara hålla tummarna att jag få jobba extra nått mera. För jag älskar det!

Nu ligger Jennie i sängen helt slut, imorgon väntar ängegården på mig, jobb 7-21.
Sen börjar en ny arbetsvecka.







Fredag 25/9

Idag är det fredag och lön!!!! Weeii...



 Sen får ni önska mig lycka till idag.. ;)


hopp då var..

den jävla värken här igen då..

vakna i morse kl halv sju och skulle följa med Kim in till stan för att ta mig på Jocks och börja ta tag i träningen igen, men det var ju bara att skippa, vakna med värk igen, armarna känns som de väger 100 kg och dom värker så det känns som någon håller på att gnaga upp dom inifrån.. känner mig som en 90 årig kärring!


Så nu ska jag inte klaga nå mera, nu ska jag ta och äta någon frukost, plocka ihop lite här hemma
 sen kl 16-21 väntar jobb..


Måndag

igen..

Ja så var det en ny vecka, tiden går så fort. Helgen har vart toppen.
Fredagen gjorde jag inte mycket innan Kim kom hem från jobbet njööt av att vara ledig och inte göra nånting. När han sluta for vi och handla lite mat. Det blev bakad potatis, kött god sallad och sås, och ett glad vin till. UNDERBART gott var det. Sen var det mys i soffan hela kvällen.

Lördag klev vi upp i tid för att åka till fjällsta och hämta lite målar grejer. Vart kvar där en stund fick god lunch och en massa bus med Myrra blev det. For vidare till brunflo och kolla på hockeymatch. Därifrån åkte vi vidare till pappa fick oss lite middag, kokkött kan man ju inte säga nej till innan vi for vidare hem till soffan med chips och dipp.

Söndag vakna jag kl sex av väckarklockan, jobb väntade för Jennie. 6.45-16.15 på avdelning F där jag aldrig har vart förr,  men det gick jätte bra. När jag kom hem var sovrummet färdig målat och klart! Perfekt, älskar min prins. Vi åt middag, jag duscha och gjorde mig klar sen väntade bio "flickan som lekte med elden". Jag älskar dom där filmerna tycker dom är så himla bra.. Sen väntade sängen. .



Imorse tog jag sovmorgon klev inte upp förens halv tio, kikade om tvättstugan var ledig och det var den så nu håller jag på och tvättar och dona ikväll väntas jobb 16-21.










Fredag

..nått bland det bästa jag vet är att kliva upp i tid på morgon, veta att man är ledig och inte ha NÅNTING planerat. Man kan kliva upp sitta i soffan, mysa och filosofera för sig själv, pyssla på och göra lite vad man vill hela dagen. DET är nått jag tycker är UNDERBART!

Ikväll vet jag inte vad som händer om jag och kim ska göra någon god middag tillsammas kanske? Första fredagkvällen jag är hemma och ledig på väldig lääänge och att jag är ledig imorgon med annars brukar klockan ringa klockan sex på lördag morgon men INTE imorgon.Imorgon kvällen blir det iallafall bio "flickan som lekte med elden" Och Söndag väntas jobb 7-16.


dröm

Åhhh vilken underbar dröm jag hade inatt, tänk om det hade kunnat vart verklighet istället..

Nu sitter jag hemma i soffan och myser och nyss ätit en god frukost. Nu väntar duschen sen en promenad in till stan för att "kolla" lite ..



Ledig ända tills på söndag, ovanligt men skönt!



jobb jobb och åter igen jobb

Jobbat varje dag förra veckan, lördag söndag vart det jobb i 26 timmar.. trodde jag skulle vara ledig idag men icke, jobb 16-21.

Imorgon ska jag mysa med prins det är en sak som är säker!
kärlek!


RSS 2.0