J a g b e h ö v e r d i g .

Har precis klivit ur duschen och nu sitter jag här och ska gå ner och äta nått gott kvällsfika!
Det gick bra och dansa idag, nu börjar jag kunna dansen någorluna men mend tanke på att det är 1 ½ vecka kvar så ska den sitta får köra den om och om igen varje dag nu. Men så skoj är det. Tack Lotta för idag, har alltid skoj när vi dansar, det gillar jag!

Nu är det sån kväll jag saknar Kim i massor, jag behövder dig!

image116




Varför? Det gör mig arg och faktiskt ledsen!


m y s .

Kom nyss hem från Rissna har vart och hälsat på dagiset lite, hur stor och mysigt dagis som helst! Få barn så det var toppen SYND bara det är rätt långt dit, men på Torsdag kanske jag ska få vara med barnen ingen leka, sjunga, spela spel, måla och läsa massor med sagor. 

Nu ska jag fara in till staden och dansa!
REDAN ONSDAG. Veckorna går såååå fort!

J a g  m å r  b r a
 

flytta

Nu vill jag verkligen flytta in till stan, så less på att bo i Brunflo, blääääää

Om nån vet om någon lägenhet så VILL jag ha den! :)

TACK FÖR MIG NU SKA JAG SOVA.

t r ö t t

hopp hemma igen då, fast hunnit en del idag, åkte in till stan på dagen träna och kika lite på stan kl halv tre kom Emelie och hämta mig och vi for på primrose och hade kurs inför högskole provet!!!! men YES säger jag fy fan vad svårt. funderar på hur jag ska göra med detta, om jag ska söka skola iallafall utan högskole provet om jag inte kommer in på skolan till hösten så får jag göra högskoleprovet nästa vår istället. Kommer ändå inte få nå bra resultat på provet så aahh har sån ångest nu. Är nämligen en tävling precis den lördagen det är provet med. Men högskole provet känns viktigare för mig MEN som sagt när det är så där jävla svååårt och det inte är ett krav att man måste ha det till den utbildningen jag ska göra så känns det som jag nog åker och tävlar ändå. JÄMT ska jag ha otur och allt komma på samma helg, VARFÖR?

imorgon skulle jag egentligen vara ledig men jag ska åka och jobba lite på Lailas "kims mamms" dagis lite, ska passa på att få träffa dom barnen lite så är det lättare att komma dit sen, om dom skulle behöva nån vikarie nån dag slipper man känna sig helt borta. Det blir mys det, jag gillar att vara på dagis.

Nu sitter jag på mitt rum har tänt massa ljus, älskar det. Har fixat alla papper in i en pärm, alla lönespec, massa gamla T3:or och allt annat man har.. Så nu känner jag mig duktig.





jobb.

Igår skulle jag igentligen ha slutat kl ett men fick gå hem kl tolv istället och komma tillbaka till kl fyra och jobba till nio igen. blev dubbel pass i går igen men pengar pengar.

Nu har jag nyss vart och lämnat lillasyster på skolan, och gått en sväng med Action, ska fixa lite här hemma ska inte lägga mig igen för då tar jag mig aldrig upp. Ska in till stan lite senare träna lite, sen ska jag och Emelie på kurs förberedande för högskoleprovet!!!! sån ångest för det ,blääää! Sen blir det lite dansträning med lottis kan ju behövas med tanke på att det är tävling nästa helg! :| Men ska bli skoj!

nu ska jag städa lite, puss.

Grattis hjärtat!

I Fredags jobba jag till kl nio, synda mig hem dushca och gjorde mig klar för att träffa en del av gammla klassen, vi kolla på film från våra tre år tillsammans, Peter hade lite födelsedagsparty :) för han fyllde 21 i onsdag. såå skoj skratta och skratta, men tyvärr åkte jag hem redan kl elva, hade lovat att hämta kim på busstoget när han kom hem från boden och skulle upp och jobba kl kvart i sju dagen efter så var bara hem och sooova det.
Trist men vi måste ses mera!!

bilder

Sen blev det lördag och min prins fyller 20. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Jag gick och jobba halv sju, sen när jag sluta kom Kim och hämta mig på jobbet och vi for direkt till fjällsta för att äta middag med familjen Fredin, farfar och alva. Blev tacos, super gott, min favvo mat det blir jag aldrig less på. Sen blev det tårta, men jag och min jälva MJÖLKMAGE men en liten bit åt jag ju iallafall.. men jag fick en egen super god chokladkaka med utan mjölk.


vacker tårta som Kim fick av mig!



När vi fikat och så åkte vi vidare hem till Daniel, kim fick presenter och vi satt och prata lite där. For in till stan en sväng och kika lite men var lika trist som vanligt så vi for hem och möös lite den lilla studen jag fick träffa han ihelgen.

Söndag kl ringer kl 6 sååå sjukt trött var jag när kl ringde, tog mig upp ur sängen kl tjugo över och då var det bara att skynda sig, klädde på mig och gick upp för att jobba. Jobba till kl ett gick hem och la mig i sängen för att vila en stund, kl två kom äntligen Kim, fick träffa han en timme idag sen skjutsa jag in han till bussen igen. Självklart så lipar jag även denna söndag på vägen hem själv i bilen.. For hem lämna bilen och sprang upp på jobbet igen för att jobba till kl nio i kväll. imorgon börjar jag kvart  i sju igen så nu är det dax för mig att soooova! 


jag älskar kim
godnatt

Onsdag

Idag var det onsdag och jobba mellan 7-12 så skönt att sluta tidigt, åkte in till stan för att fika med Emelie och Lotta, lika mysigt som vanligt <3 Emelie åkte hem och jag och Lotta gick upp till henne för att vänta tills våran dansträning började, nu är snart våran dans klar och blir mer pepp ju mer vi dansar så skoj! 2 ½ vecka kvar bara :| men det går nog bra, får vi hoppas :) Nu sitter jag här igen och ska väl snart sussa kanske? Imorgon är jag ledig, SKÖNT! Ska lämna lillasyster på skolan sedan fara in till stan för att uträtta MASSA ärenden. Sen på kvällen blir det musikalen "Ann-margret" med mamma, det gillar jag!





Så har tisdagen

snart också gått....

Idag var det jobb igen, 7-13 sköönt. For in till stan och träna och fixa lite saker när jag satt på bussen hem så kommer Marina in, JAAA saknar dig tjejen.

Var till Emelie ikväll och hämta mitt nattduksbord som har stått där i typ två veckor skäms, men ikväll var jag duktig och hämta det och satt ihop det, bra tjejen!



nyss pratar med min älskling, då blir allt så bra.. önskar bara han var hemma så han kunde hålla om mig när vi ska sova så jag somnar så gott som jag alltid gör med honom!

<3<3<3

imorgon är det jobb 7-12, sedan staden för att träffa emelie och Lotts, skoj! För att senare gå och DANSA!!

godnatt

J a g ä r k ä r

I Onsdags blev det utgång, efter dansträningen sprang jag ner till Pauline som jobbade på svea till kl 20.00 hon stängde den kvällen och vi höll på att bli inlåsta på kärnan, haha men en väktare var kvar som tur var och släppt ut oss. Tur hade lite panik där ett tag, såg framför mig hur larmet börja gå och vi fick sitta på polisstaionen hela natten haha!

Senare gick vi ner till Pauline, där Emelie och Anna-Karin väntade det skulle bli utgång!! vi gjorde oss klara och jag och pauline drack lite vin vi pratade om massa. trevligt! 



Senare fortsatte vi till tältet på torget, Emelie och Anna-Karin kände att det räckte så det for hem nästa direkt men jag och Pauline stanna, dansa och sjöng heeela kvällen till ständut hade suuuuper skoj! klockan blev över halv två och jag missade så klart min sista buss hem. Men som tur var kunde jag smile lite extra så fick jag åka taxi billigt hem iallafall. Det tackar jag för!

Vakna på torsdag av väckar klockan mådde inte allt för bra men klev upp i bra tid, åt frukost och åkte till barnen på dagis, så mysigt. Lekte, byggde pussel, läste sagor, och möös med barnen. Finns inget mysigare än barnen som sover efter lunch när dom vaknar och man får ta upp dom och innan dom piggnat till sitter dom i ens knät och är huuur gosig som helst! När jag slutat på dagis åkte jag vidare direkt till ängegården. Trött var jag när jag kom hem men också super glad för min Kim skulle komma hem. For in och hämta honom på busstorget, lyckligare tjej fick man leta efter då, min prins var hemma igen!

Fredag: klev upp kl sex för att jobba slutade kl tolv, skönt! Gick hem gjorde mig klar så  for jag och Kim in till stan och shoppa lite, sen blev det middag på lilla Siam, super gott! När vi var mätta och belåtna kom familjen Fredin och hämta oss och vi for hem till fjällsta. Resten av kvällen basta vi och bara mös. U N D E R B A R T!

Vakna kl halv nio på Lördag ev en pigg Kim som hoppa upp ur sängen, då var det bara upp och hoppa åt en mysig frukost med hela familjen. Fram på dagen for jag Kim och lillasyster Sanna in till stan. Köpte en present åt min lilla prinssesa som fyller 7 idag! Senare på efttermiddagen blev det middag i fjällsta, super gott. Jag och Kim basta, sen blev det godis, chips och medlodifestivalen med familjen. Jag var jätte sugen på att gå ut men det hinns, för vem tackar nej till att mysa en hel helg med den man älskar mest?

Söndag:Sov iallafall till tio då blev det frukost och kim börja packa sin väska och jag fick klumpen imagen tillbaka att snart far han ifrån mig igen! Men han kommer hem på fredag igen, skönt! men för mig är det jobb hela helgen så hinner väl träffa han nån timme eller så. Trist! Vi for hem till mig mitt på dagen till min älskade prinsseasa som fyller 7 år. STOR TJEJ NU! Vi fikade med min familj lite och senare på eftermiddagen skjutsa jag in Kim till bussen och jag gick på dansträning. S K O J S K O J, för dansa det gillar ju jag! :)


Tack för en sån underbar helg hjärtat mitt, jag älskar dig så otroligt mycket.
Jag släpper dig aldrig.

image116

Det är 1000 fjärillar i min mage jag är kär, i love it!

GLAD!

Jag har vart på sååå bra humör nu i två dagar, jag måår bra. Igår jobba jag till kl 13, for in till stan och träna och  hade sån tur så jag fick en klipp tid, som jag har väntat på det. Men blev bara toppning vill få långt hår igen!  Efter klippningen träffade jag Lisa, vi gick på paus och fika, så mysigt TACK för det! Kl kvart i nio åkte Lisa hem och jag gick upp på svenskan och träffa Marina och Emelie som var duktiga och jobba :) När dom sluta gick vi upp till rådhuset och kolla på "ljushowen" dom har där, FRRÄÄÄNT var det! Vi tog bussen hem blev massa prat om allt möjligt som vanligt! Kul att se er tjejer!

Ikväll blir det utgång, men jag som trodde jag börja jobba kl 16, men då ringer dom från dagis och hör om jag kan komma och jobba där imorgon på dagen, men började inte förens kl 11 så blir utgång iallafall så imorgon blir det leka med barnen igen och sedan åkte till min tanter och lägga dom! Pengar pengar pengar!!! det gillar jag!

Imorgon är det alla <3-ans dag och min älskling kommer hem imorgon, jag längtar och är så glad! så i helgen blir det myyyyyyyysss! På fredag ska vi iallafall ut och äta,
o åka till Fjällast och hälsa på lite var länge sen man var där nu, det blir mys.

men kom bara hem!

Idag var det jobb mellan 7-12 skönt, gick hem och sooova till halv fem illa lär knappast somna ikväll. Åkte in och träna en sväng nu ikväll och nu sitter jag här igen!!!!! Dryyygt, vill att Kim bara ska komma HEEEEM!!
l e s s på det här nu.

Imorgon är det jobb igen sen ska jag träffa Lisa. Det gillar jag!

god natt!

helg.

Fredag börja med att jag åkte in till stan, träffa Lottis vi gick och kika lite, kl 16 gick vi på jocks och dansa disco med Jessica så sjukt roligt men JOBBIGT!!!! efter träningen gick vi och handla mat och gjorde super god kyckling pasta och sås. vi gjorde oss klara och efter en stund kom Emelie med, det blev massa prat i flera timmar som vanligt när vi träffas så mysigt! synd det inte blir oftare men det ska ändras :) vi drack lite sen gick vi ner till tältet på stortorget, där träffa jag elin och Jessica såå skoj blev dans heeeela kvällen!!! TACK FÖR EN SÅ SKOJ KVÄLL TJEJER!


Lördag vakna hos Lottis gick till bussen kl tio och åkte hem, gick upp och jobba mellan 12.15-21.15 dryyygt !! gick hem och sooova upp idag och jobba 7-13 16.30- 21. men nu är helgen gjord iallafall och pengar blir det!

nu ska jag sussa ska upp igen kl sex imorgon och jobbet väntar.

Kom hem KIM, miss u!

Lisa

Idag var det jobb mellan 7-12 sköönt, det gåår så fort så har man hela dagen på sig att göra nått vettigt.
Gick hem och gjorde mig klar sen blev det staden och träffa Lisa. Satt på tehuset i FLERA timmar och prata om allt möjligt, TACK för det! så mysigt, måste ses snart igen!

imorgon är jag ledig då ska jag träffa Lotta, vi ska på jocks och dansa sen blir det middag sen UTGÅNG!
Sen är det jobb resten av helgen. Måste få ihop lite pengar!

Nu ska jag prata klart med min älskling, puss.


image125
I älsk you



dans

ååååhhh vad skoj det är att dansa, JAG ÄLSKAR DET! snälla kan jag få bli frisk så jag får ge gärnet!
Det här kommer blir super Lotta :)

 
JAG SAKNAR KIM!


 


aprikoskräm

Har precis ätit lite frukost, blev aprikoskräm idag, mums.
Är ledig idag såå skönt, måste bli helt frisk.
 Nu har jag iallafall fått jobb på ängegården till 2 mars så skönt att gå på schema. Egentligen skulle jag vara fyra dagars ledigt över helgen men tog på mig att jobba extra ihelgen för att få in lite extra pengar! Är ledig nästa helg med så kände då kan jag lika gärna jobba i helgen.

nej nu ska  jag dushca, ikväll är det dans WEEIIII!



jobb..

Idag har jag pysslat, åkt pulka, busat, lagt pussel och allt vad man gör på ett dagis. mysigt att va med barnen hela dagarna. Nu sitter jag här och tar det lugnt ska snart upp till min tanter och gubbar på Ängegården och ge dom middag och natta dom :) sen blir det hem till sängen är inte frisk än så är såå trött!!

Kramar Jennie



dagis.

Inatt låg jag vaken och kolla på massa gamla kort.. fy fan vad minnen man har alltså helt otroligt. Låg här och skratta så jag typ grät. Imorse blev jag väckt kl sju från dagiset i Ope. Bara klivia upp göra sig klar och åka dit, det var nån som var sjuk så jag vik där idag och imorgon. skoj.


Imorgon blir det jobb mellan 7.30-13.30 på dagis sen vidare till ängegården till 21.15.
Det är bra får jag ihop lite money. Det tackar jag inte nej till.

och måste bara säga att igår anmänlde jag mig till högskole provet, iiiih nervös men det får gå som det går.
huvudsaken jag har det gjort lättare att komma in på skolorna sen. Jag är stolt som iallafall har anmält mig :)

ha det bra PUSSSS

=) =(

Från att må super bra till att ha världens klump i magen.

Helgen har vart såå bra min Kim har vart hemma, jag är kär!
vi har bara myst och tagit det lungt hela helgen, jag är nämligen inte frisk än :(
Hoppas jag är frisk imorgon så jag åtminstonde kan träna så jag har nått att göra på dagarna.
Kim kommer hem om två veckor igen, längtar redan!

Iveckan blir det jobbsök och dansträning, och i helgen blir det fest!



JAG HATAR SÖNDAGAR NU!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!

=( =( =( =( =( =( =( =(

hatar

Åh så less på att vara sjuk nu. Har legat i sängen i två dar nu och orkar inte ta mig upp. Men ikväll kommer min Kim hem då blir jag nog FRISK ;) Jag mamma och felica satt nyss och kolla på filmen sen Felica var liten så söt tänk om man kunde vrida tillbaka tiden så hon var liten igen :)


Nej undra om man ska dushca så man känner sig lite fräschare..





RSS 2.0