Baka

Idag har jag vart duktig tjej kom hem från jobbet åt lunch, plocka ihop lite här hemma, tog fram damsugaren, sen kom jag på att jag skulle baka hade inget bättre för mig så blev riddarkaka och rockyroads, MUMS! Är ju en pojk som fyller år på måndag så måste ju ha lite fika att bjuda på om det kommer lite folk..

 


f r i s k ?

Ja i tisdags fyllde ju lillasyster år, åkte hem fast jag inte mådde bra alls men vill ju hem och gratta lill prinsessan en stund. Kim hämta mig efter jobbet for hem och fick fisk till middag av mamma, efter maten åt de andra god tårta men ingen tårta blir det för Jennie.  For hem och sov igen. Onsdag vakna jag och mådde inte alls bra så stannade hemma då med, men nu är det torsdag och det känns bättre idag så idag tog jag mig på jobbet, jobbar bara till tolv idag så det ska jag väl klara av.

Imorgon trodde jag att jag skulle jobba men tydligen inte? bli TOKIG när dom ändrar på schemat hela tiden!

Ihelgen blir det iallafall jobb på ängegården, längtar till nästa helg då SKA jag var ledig och hitta på nått roligt när alla andra är ledig. Men pengar måste man ju ha för att kunna överleva.

Puss så länge.

Min lilla prinsessa.

Idag fyller min lilla prinsessa 8 år.
Tiden går för fort hon var ju nyss bara en lite bebis.





massor med pussar till dig idag!


s j u k

Jahopp då var Jennie sjuk då, gick hem från jobbet igår kl elva, la mig sängen och vakna halv tre slog på tv och låg där tills Kim kom hem halv fem då gjorde kött och strips, orkade ta mig upp till soffan och fick i mig lite mat. Sen låg jag resten av kvällen död i sängen. somna nog för natten redan nio och vakan halv åtta imorse och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. funderar på att ta mig en dusch och klä på mig lite OM jag orkar vill säga..

Har feber och är helt slut..

sjuk

Ja i fredags var det jobbet på ängegården 7-16, tiden gick fort och sen var de helg, trodde jag. De fråga om jag kunde jobba extar på söndag med, SJÄLVKLART eftersom man inte får några tider på aditro måste man ju ta det jobb man får.

Lördag vart jag ju iallafall ledig. Då klev vi upp kl 8, for hämta Daniel i Brunflo sen for vi vidare till vemdalen för att kolla på skotertävling. Hur underbart väder som helst, klarblå himmel och solen sken och MASSOR med snö, synd bara att jag fryser jämt men förutom det var dagen toppen. På kvällen for jag hem till mamma och kolla på melodifestivalen med mammsen tomas och Felica sen gick jag och la mig var helt slut, kändes konstigt att sova hemma i brunflo har inte sovit där på nästan tre månader. Somna halv tio och kl sex ringde kl för att kliva upp och gå och jobba på ängegården. Kände mig inge pigg alls och kände på mig att jag höll på att bli sjuk. Efter jobbet kl 16 gick jag hem till mamma och fick i mig lite mat, åkte hem och dushca och la mig i soffan och kolla på film med Kim, Fredrik och Daniel.

Imorse vakna jag och mådde inte allt för bra, huvudet spränger , halsen kliar och har nog feber.  HAR INTE RÅD ATT VARA SJUK NU! gjorde mig iallafall klar för att gå på jobbet, nu sitter jag här och mår PISS, ska stå ut nån timma så slipper jag missa allt för mycket pengar, sen ska jag gå hem och SOVA.


hur kan man vara så trött?

Igår efter jag hade tränat duscha jag och la mig i soffan och somna innan kl var 16.. Kim kom hem han somna med mig och vi båda två vakna när kl var halv sju. YES båda var hur slö som helst och jag var HUNGRIG. Orka inte laga något mat så koka lite korv och åt korv med bröd men det var gott det med. Resten av kväll låg vi och mös och slöa i soffan. Klockan elva var vi trött la oss i sängen och båda somna DIRKET? Hur mycket kan jag sova det undrar jag....

Vakna inatt av att jag tror kim trodde han var ute och körde bil, nått ljud hade han för sig iallafall!? Får fråga ikväll var det var för roligt han drömde.

klev iallafall upp halv åtta imorse när klockan ringde gick ner på jocks och träna, gick hem och åt havregrynsgröt och äggmacka, älskar frukost när man har tränat, MUMS!

sen väntade jobbet 12-19. Ikväll blir det nog bara lungt med för imorgon ska jag vara i Brunflo kl sju. Ska vara hos mina tanter och gubbar hela dagen imorgon till kl 16, sen är det HELG igen! Ihelgen vill jag bara ute och få massa frisk luft om det ska vara sånt här fint väder! kanske blir bydalen, vemdalen eller kanske ut och åka lite längdskidor vem vet?




8-12

Helgen var BRA, I fredags fick jag äntligen träffa Frida som jag inte har träffat på jag vet inte huur länge, FÖR länge iallafall. Gick hem la mig i tid och klev upp pigg på lördag morgon för at gå ner på jocks och pumpa lite muskler. Jag älskar body pump :) Gick hem åt en god frukost, la mig i soffan och vila lite innan jag gick upp för att göra mig klar och ladda upp inför TEAMFEST. Klockan blev halv fyra och jag gick bort till Jenna för att ta mig en god cider. Blev massa prat om första intrycket på varann. Jenna hatade tydligen mig och Lotta, det var ju lite roligt! haha men kan ju säga att första intrycket av henne var att jag tyckte hon var en SURFI.....!.man ska inte döma folk innan man lärt känna dom så är det ju.

kl kvart i fem gick jag Jenna och Stephanie vidare till olearys för att möte upp resten av temat och äta nått gott. Själv fick jag äta en torr hambugrare utan bröd med lite strips bara för jag knappt tål nått ute på resturang när det är massa mjölk och grädde iallt. Mätta och belåtna gick vi iallafall vidare ner till bowlinghallen. Bowla mellan 20-21 sen bev det förfest hemma hos mig. Min lilla lägenhet med MASSA folk... klockan blev tolv och folket börja gå ner mot huset..
själv tvätta jag mig och gick och la mig, HAHA! Trött Jennie?

bilder kommer

Söndag vakna jag upp kl nio, av en pigg Helena som låg och skratta. Jag mådde väl som man förtjänade. Klockan blev iallafall äntligen tolv och jag fick min efterlängtade pizza! Sen blev det häng i soffan hela dagen. Jag, Kim, Daniel och Helena. Dagen bjöd på filmtittining, glass och godisätning , MYS!

Måndagmorgon tog jag bussen till Brunflo för att åka vidare till sundsvall med lillebror. kl tio var vi framme och gick igenom Ikea och allt det jag skulle ha var självklart slut, så typiskt. men kom inte ut tomhänt därifrån för det. Fick med mig lite lampor, ljus och lite smått och gott!

Sen blev det dax för lunch. För mig blev det spagetti och köttfärssås, vaar så sugen på det. Satt oss vid bordet och Fredrik sa åh gud vad god den där köttfärssåsen såg ut. Jag som då är kräsen på köttfärssås eftersom jag inte vill ha så mycket tomat i den. Självklart smaka den här typ bara tomat. Men det gick ner ändå eftersom min mage skrek efter mat. När vi gick därifrån läser jag på menyn igen. Ekologisk pasta med tomatsås! Konstigt att min köttfärsås smakade tomat? Haha Jag kollade ju bara bilderna och läste pasta och tyckte det såg ut som en god köttfärssås.

Mätta och belåtna gick vi vidare till köpcentret och shoppa lite kläder. När man går med lillebror så går det FORT, redan kl 16 var vi hemma i brunflo igen. Tack för en super mysig dag lillebror. På kvällen blev det besök i fjällsta.

Tisdag ledig även igår. Klev upp och gick ner och träna, sen blev det hem och städa i hela lägenheten den var inte allt för fräsch sen helgen. Så nu är det rent och fint! senare på dagen gick jag ner och mötte lillebror på stan handla lite  kläder åt honom Han for hem och jag mötte upp mamma för att fortsätta kika lite på stan. Sen blev det tacos till middag, gick vidare och köpte oss en varsin godispåse och gick bort till bion. För igår var det myskväll för Jennie och mamma, vi såg Austalia. Jätte bra film, tårarna kom såklart för Jennie! Jag älskar min mamma.

Fick även sms av Emelie igår, blir glad av att hon verkar ha det super bra. Längtar tills det blir min tur att få åka dit. Då ska HON med!

Idag är det jobb 8-12 sen blir det träning sen får jag se vad kvällen bjuder på...

ha det så länge, puss!


SKÅL!



Idag är det fest, SKÅL!!

1 ½

timme kvar.. ringer så sjukt lite och tiden går så sakta när man vet att det är fredag kväll...

Ikväll får man se vad som händer, utgång blir det inte, det får vänta tills imorgon! :)

Jag är..

.. kär i min prins...


JAG ÄLSKAR DIG!

HEEEELG!

Igår på eftermiddagen kom Håkan, Laila och Sanna och hälsa på, mys! När dom for hem gick jag och Kim på bio, blev Yes man! eftersom Kim ville se en del filmer och jag ville se andra så kom vi överens om att gå på den, rolig var den!

Efter filmen gick vi hem och la oss, skönt!

Idag Fredag klev jag ipp kl sex gick ner på jocks och pumpa, skönt! Kom hem kl kvart över åtta la jag mig i soffan och sov fram till halv tolv så skööönt! Nu har jag precis ätit frukost gjort mig klar och plockat ihop lite här hemma och väntar på att kl ska bli två för då väntar jobb till kl sju. Sen får jag se vad som händer ikväll. Imorgon blir det iallafall Teamfest, med bowling och utgång!! Hoppas på en lyckad kväll....





Nej nu väntar Disken på mig...



Ledig

Igår efter träingen gick jag hem och gjorde i ordning en god kycklinggryta med nötter,kyckling, paprika och massa gott, Marina kom och åt med oss, mys! Senare kom helena med vi for ut till Valla och kolla när killarna spela innebandymatch..

ledig idag igen, super skönt men också TRÅKIGT? Alla andra jobbar ju eller går i skolan, imorse tog jag mig ner på jocks, gick hem åt en god frukost som bestod av havregrynsgröt och äppelmos!

Nu har jag vart på stan en sväng och kikat lite, hitta inte ett piss så tråkigt på måndag blir det nog sundsvall med lillebror?

Ikväll blir det nog bio, PÖÖÖSSSS!


Onsdag

Det är redan onsdag, veckorna går så himla fort!! Igår efter maten tog jag mig en kort promenad sen låg jag och kolla på tv resten av kvällen så himla skönt, orkade inget mer än det.

Idag är det jobb till kl 13, sen ska jag på jocks och träna. Sen får jag se hur det blir ikväll, skulle egetligen på bio med Kim men han har bandymatch så bion kanske blir imorgon istället? Kanske ska åka hem och hälsa på hemma i brunflo en sväng? Träffa dom för lite!
 
Två samtal på en timme, det är så sjukt lugnt på jobbet idag. Nu ska jag hämta mig en frukt.

trött.

Imorse kl halv nio var jag i väg på behandling i lugnvik, hur skönt som helst var det, men efter det var jag helt slut. Åkte hem och vila som hon rekomenderad. jag somna på en sek kl kvart över elva och vakna igen halv tre, hela kroppen var helt bortdomnad. Ligger och spänner mig jämt när jag sover på dagarna så har inte ork i kroppen alls när jag vaknar, hemskt uscha!

Nu har jag iallafall dammsugit  och dammtorkat lite, vikt ihop alla kläder i min byrå. Nu sitter jag i soffan och myser och väntar på att Kim ska komma hem så vi ska göra någon middag.

Ikväll vet jag inte vad som händer som det känns nu så har jag inge ORK till nått?


1 ½ timme kvar

1 ½ timme kvar sen är det möte i 45 min sen får jag gå hem och imorgon är jag LEDIG, imorgon på morgon ska jag på helkropps behandling i 90 min sen ska jag träna sen ska jag bara hem och pyssla och mysa hela dagen! Kanske baka nått gott? lääängtar!

Emelie jag tänker på er, satt precis och läste eran blogg. Är så avundsjuk!
Ta hand om varandra.




helgen

Ja i fredags satt jag då som sagt hemma i min ensamhet och mös i soffan, så himla skönt var det! Kl halv elva knacka det på dörren, lillebror och säkert 15-20 kompisar kom och hälsa på dom hade vart och bowla så dom ville in en sväng innan dom skulle gå vidare ner på krogen, så fick lite sällskap iallafall. Kim Daniel och Robin kom hem runt elva med, när killarna gick ner på krogen följde jag med Kim ut och åkte bil en sväng bara för att kika läget lite :) Åkte hem och la mig och soov.

Lördag morgon vakna jag av att väckarklockan ringde och det var dax för pump för Jennie. Gick ner på jocks så jag var nere till nio. Älskar att träna på morgon så skönt. Gick hem och la mig vila och mös en stund till med en trött Kim innan vi klev upp  och gjorde oss klara för att gå ner på storsjöteatern för att kolla på revyn.   

Runt kl halv två fick vi först upp till en jobbarkompis till Kim tog en cider och prata lite, halv tre gick vi vidare ner till storsjöteatern och revyn, mötte upp resten av jobbarkompisarna. Så himla bra tyckte jag den var, älskar sång, dans blandat med roliga sketcher.

Efter revyn gick vi vidare till Bishops Arms och åt god mat och gott att dricka, satt där till kl halv tolv sen gick vi vidare mot G3. TACK för en jätte trevlig kväll!

Söndag ringde klocka ännu en dag ingen sovmorgon för Jennie klev upp gjorde mig klar och lillebror kom och hämta mig så for jag till ängegården för jobb 12.15-21.15, PENGAR PENGAR!

Har inte vart där sen i mitten på augusti, så lite roligt var det att komma tillbaka, alltid får man sig massa goda skratta av alla komentarer och alla historier dom berättar. En trött jennie for hem duscha,  åt goda varma mackor med Prinsen sen blev det sängen!

Idag är det jobba mellan 8-17, då kommer mamma och hälsar på en sväng för lillasyster börjar dansa på dawes idag.

RSS 2.0