Glad

Inatt har sovit så himla dåligt. Låg vaken och vred och vände mig när jag väl somna drömde jag mardrömmar och vakna av att jag var  alldeles svettig. Imorse när kl ringde kl åtta ville inte Jennie kliva upp var för trött. Ställde om kl till nio. Vakna kl fem i nio av att telefonen ringde.
 
Det var från Kornboden, JAAA vad glad jag blev, äntligen. Har fått jobb deltid på Aditro. Så nu ska jag ringa ängegården och fråga om jag kan få jobba lite extra där så jag får ihop mera timmar!! Så på måndag  kl 8 börjar jag, då blir det kurs i två veckor, sen börjar jag på riktigt.

Nu behöver jag inte oroa mig över det heller. Nu har jag jobb, lägenhet i stan och så kommer Kim hem ikväll. Jag är så glad nu. Och imorgon ska vi på Ikea och hur roligt är inte det då?


YES!

Puss o Kram från lilla mig.

1 dag kvar!

Kan inte förstå att det är bara EN DAG kvar tills Kim kommer hem på RIKTIGT. Nu har de tio månaderna gått som jag gruvat mig för såå länge. På Söndag behöver jag inte vara ledsen för han åker ifrån mig för nu kommer han vara hemma föralltid, det gör mig så glad.



Jag är kär i dig <3


Nu ska jag fortsätta med min packning så jag kan lägga mig i ett skönt bad sen!


Idag är det min mammas dag!

Igår åkte jag in till staden från morgon tog mig ner på jocks som nu mera heter gold´s gym. Jag hitta nästa inte dit trodde jag hade gått fel först, kollar alltid efter den röda skylten men nu fanns det ingen? Bra Jennie för östersund är ju så stort för att hitta dit. Efter träningen gick jag upp till rådhusgatan 60 en sväng och fixa lite innan mammsen kom och hämta mig vi for hem och hämta lillasyster på fritids. Jag och lillsyster for vidare till Grytan för att hämta Fredrik för att sedan fara på Sibylla och äta en god sallad och sedan fortsatte vi in på jysk för att köpt ett matbord.  TACK lillebror för hjälper syster :)

Idag klev jag upp gjorde mig klar och sedan for vidare in till staden med Tomas för att köpa en sista sekunden present till mamma som fyller år idag. Gick på stan en sväng och blev bjuden på lunch. For hem och klädde på mig varma kläder och tog mig en lång promenad med mormors hund. mys! Gick hem och gjorde middag till familjen så mamma slapp det på sin födelsedag, snäll flicka jag!

Ikväll har jag packa en massa saker så just nu är det ett ända KAOS på mitt rum men det blir väl bra tillslut får jag hoppas!!

Två dar kvar nu tills prinsen kommer <3



Hoppas du haft en bra dag idag mamma, jag älskar dig.
Massor med kramar till världens bästa mamma

trött

Igår blev det ju iallafall utgång, förfest hos Malin med henne Elin, Maria, Anja och Frida.Det blev en lyckad utgång!

Idag när jag vakna kan jag inte säga att jag mådde speciellt bra. Vet inte vad det är med mig har blivit så klen,drack inte mycket alls i går men ändå, usch!
Ikväll har jag och mamma vart i lägenheten och städat och fixa lite. Ska börja flytta in massa i veckan. längtar! Jag älskar min mamma, hon är världens bästa.

Snart kommer Kim hem <3 puss till han idag.




Rådhusgatan 60

Igår var jag och skrev på papper så nu är lägenheten min tills iallafall sista juli, så sköönt! Nu är det bara ett jobb som fattas sen kan jag leva här i Östersund tills i höst då blir det nått NYTT igen! På Torsdag muckar Kim, skönt att äntligen få hem honom igen. På Fredag blir det Ikea hela dagen, lääängtar! Sen helgen lär jag väl tillbringa och pyssla på i lägenheten. Bilder kommer när jag fått dit möbler. Lördag kväll blir det muckfest, blir nog trevligt!
 
Idag har jag inte gjort mycket, börjat packa ner lite saker sen legat isängen och vilat. Ikväll hoppas jag på att det blir utgång som vi sagt tjejer! :) Imorgon ska jag in och städa in mig i lägenheten. Puss!






Petter och Lotta



Idag fyller ju faktiskt världens finaste tvillingar 20, massor med kramar till er!



Och igår blev de även faster och farbror till världens sötaste pojke! :)
Äntligen!

body pump

Hemma igen, blev ingen boxning för mig och Frida idag. Bestämde oss för att åka in på pumpen istället. Gud vad jag älskar body pump, haha. Så himla roligt tycker jag att det är. Jag ler typ när jag står där, svettas och diggar till musiken! Men måste ju erkänna att det var sjukt jobbigt, men det ska ju kännas att man inte tränat på tre månader också?

SNAKKES


lillasyster.

Då var det redan torsdag, dagarna går ju fort fast man är arbetslös och inte har nått att göra på dagarna.

Klockan sju ringde väckarklockan, bara att kliva upp att klä på sig ge lillasyster frukost,borsta håret och göra flätor, vi hann till och med spela lite pinao och spela tre i rad innan vi gick vidare till skolan. Tog mig en skön morgon promenad när jag ändå var påklädd och ute. Gick förbi ica och hämta ut min telefon som hade kommit. Gick hem fick i mig lite frukost och la mig i ett varmt och skönt bad. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen. Ikväll blir det iallafall jocks med Frida, då ska vi boxas lite ;)  

Nej kanske ska ta tag i att börja plocka ihop lite saker, för imorgon ska jag nämligen skriva på papper på lägenheten, äntligen!

Puss o kram Jennie




 min prinsessa <3

träning

Ja kl är halv två och jag ligger i sängen och vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Imorse for jag in med mamma till stan och träna medans mamma skulle ta några prover. När båda var klara gick vi en sväng på stan och for förbi Ixo. Finns så mycket fiiint där.

Man blir ju iallafall sjukt rastlös av att vara arbetslös, kanske bäst man ringer på ängegården och jobbar extra någon dag iallafall, tills jag får reda på hur det blir med jobbet på Aditro.

Nej nu ska jag hitta på nått, ikväll kanske det iallafall blir pump med Lotta och Åsa, sjukt sugen! Pumpa lite muskler så svetten rinner, det älskar jag. 



HADÉ  



18/11

Igår var det ju myskväll med frida, kolla på film i min säng med en stor popcorn skål mellan oss. Kändes som vi var back in Trondheim. Vi är ju nästan som ett par vi två haha. Kollade på step up 2,  saknar dansen så himla mycket, vill också bara står och ösa till nån bra musik. Robert Hoffman sjukt söt kille och så KAN killen dansa det gillar vi ju. Nästan så jag var kär där ett tag, haha! eller vad säger du Frida?



Jadu och nu är det är redan 18 november helt sjukt vad tiden går. Var på intervjuen idag gick helt okej, bara hoppas dom vill ha mig så jag får jobbet. VILL VILL VILL, eller rättare sagt MÅSTE! Efter intervjuen blev det en trip på stan med Frida så en lunch med Elin. Nu är jag hemma väntar på mat sen är det träning som står på schemat. Bål kl 19 innan dess ska vi väl försöka gå lite också.


 
Ha de bra.

Film med Friday.

Så var det kväll igen och ännu en dag som arbetslös gått, det får mig att bli mer och mer rastlös. Imorgon får ni hålla tummarna för mig så att det går bra på arbetsintervjuen.

Nu kommer iallafall snart Friday vi ska gå upp på Shell hyra "Step up 2". Vi ska kika på film och hjälpa varann med att borsta håret som vi alltid gjorde i Trondheim, finns ju inget bättre än när nån håller på med ens hår, eller hur?

Nej nu ska jag klä på mig lite varma kläder, sen blir det en prommis upp på shell.


Måndag

Då var det måndag igen, for in med lillebror till stan i morse och tog mig äntligen ner på Jocks. Som jag längtat, äntligen fick jag träna så jag svettades. Så himla skönt. Duscha och tog mig en liten trip på stan innan jag tog bussen hem till Brunflo igen. Nu har jag vart duktig och betalat min och Fridas P-böter. Nu måste jag skynda mig ner till Frida innan hon dör av längtan efter mig , haha! 




snakkes!

Söndag

Jag har haft en toppen helg, nu är det Söndag och en ny vecka börjar. På tisdag blir det arbetsintervju. Imorgon får jag veta lite mer hur det blir med lägenheten. Sen ska jag TRÄNA en MASSA i veckan det är ett måste.

Nu ska jag tvätta mig och göra mig klar för sängen, för snart är det sanningens ögonblick.

Idag är det sista söndagen för alltid som Kim åker ifrån mig, det gillar jag! Om två veckor kommer han hem och då får jag ha han hemma för alltid. <3


marina backman








Min Marina <3


Lotta på bråkmakargatan

Det är ju iallafall en glad unge det!



så himla söt!

Nu har jag och lillasyster kolla på Lotta på bråkmakargatan nu ska vi äta kvällsfika och sen läsa saga.

Sen blir det duschen och vänta på att Kiiiim kommer hem! <3 äntligen

Jahopp

Nu känns allt lite bättre? Min prins kommer  ju faktiskt hem ikväll det får jag ju inte glömma. Men det flyger 1000 tankar runt runt i mitt huve hela tiden?

Men snart ska jag ta tag i och börja med maten så den är klar när mamma, lillebror och lillasyster kommer hem!
PUSS

Kan inte bli mer less nu.

fy fan säger jag bara!

Deprimerad tjej!

morgonpromenad

Just nu sitter jag i sängen och fryser, har precis fått i mig lite frukost efter att jag gått min morgon promenad, finns inget som får mig att må så bra som att röra mig direkt ifrån morgon! Nu ska jag ta och duscha och göra mig klar för att sedan gå upp för att hälsa på Anki lite. Sen blir det ridning med lillasyster och så ska vi hinna förbi storasyster också för att känna på tjockmagen lite.

Imorgon kommer Kim hem igen, längtar. Känns som det var så länge sen jag träffa han har hunnit med mycket på det här två veckorna är säkert därför, ha en bra dag!




äntligen!

Äntligen har jag fått en lägenhet, tyvärr en etta men kan inte vara så kräsen, en etta på rådhusgatan. Ska på visning på Fredag el Lördag. Om jag vill ha den får jag den, Weeii. Hoppas visingen blir på Fredag för om jag vill ha den kan jag lova att en tjej kommer åka på Ikea på Lördag!

Även att jag får flytta in i den redan i helgen, PERFEKT!

jag är glad, fast jag är abetslös.




SKÅL PÅ DET!

Tack för ihelgen tjejer!

















En dag hemma

Måste säga att det känns så bra att vara hemma, men kanske får jag är så taggad inför helgen och Vemdalen.
Annars hade jag nog vart en deprimerad arbetslös tjej. Ska ta tag i och söka jobb på Måndag.

Idag har jag vart på stan med Frida och Angelica och fixat det sista inför helgen, kul att Angelica följde med, det gillar jag!
Nej nu ska jag fortsätta lyssna lite på musik och blir ännu mer pepp inför helgen sen sova så det blir torsdag!



Jag tänker på min prins som är ute i skogen och leker krig, saknar dig i massor. tre veckor kvar sen får jag vara med han när jag vill.


h e m m a

Sitter i en nybäddad säng hemma i mitt rum på adjutantsvägen. Måste faktiskt säga att det känns så sköönt! Men tänk om man bara kunde flytta in mitt rum mitt i stan någonstans så jag bara få slippa Brunflo!

bloggar mera i morgon om hemresan osv.

Jennie

Det är redan 3 november, helt sjukt var tiden går fort.

Torsdag efter jobet for ju jag och frida hem till Sverige för att fira lite halloween och hämta en släpvagn.
 Fredag dag gick jag Frida, Daniel och Kim på stan för att inhandla lite utklädnings kläder. Jag var då en ängel, Frida en djävul och killarna en vacker prinsessa.Utgång blev det på kvällen, men slutade ju inte allt för bra. bilder kommer

Lördag Vakna i ganska bra tid hann med en hel del, for in till stan och hämta Marina åkte ut till pappa och hälsa på, for sedan till Marina en sväng och hjälpte till med hår osv tills hon skulle på maskerad. Så kul att få träffa min kusse lite efter som jag knappt har träffat henne sista månaderna. Senare på kvällen for jag och Kim bara hem mös och kolla på film. Hann ju även upp på Shell för att hinna säga hej till en brun och fin Angelica och Ante som har kommit hem från Turk.

Söndag for vi hem till fjällsta, for till Farfar Fredin en sväng och drack kaffe. Även att jag lärt mig dricka kaffe medas jag bott i Trondheim vuxenpoäng till mig.  ;) Skjutsa in Kim till bussen som vanligt, sen for jag själv hem till adjutantsvägen åt middag med familjen, hämta släpvagnen  for vidare och hämta upp Frida så åkte vi vidare upp till Trondheim igen. Kom hem till lägenheten runt tio där Emelie satt och kolla på Sex in the city filmen och åt popcorn. De tacka vi ju inte Nej till la oss i soffan vi med och mös en stund med henne innan det blev sängen för Jennie. Så kul att träffa Emelie en sväng, inte träffat henne nått alls nästan fast vi bor under samma tak. Men ihelgen är det av till vemdalen och då är det fest.

Nu sitter jag i soffan och myser för sista kvällen här i Trondheim. Har packat ihop alla våra saker och packat in i släpvagnen. Mycket skratt blev det innan vi fick in sängarna i släpvagnen kan jag lova.  Men måste ju faktiskt säga att nu känns det riktigt bra att flytta hem, fast hade ju inte tacka nej till en månads jobb till men men inte så mycket att göra åt.

Blev även en mysig middag på skärbrädan för mig och Frida idag, Krov och spagetti, haha! Ja kan ju inte säga mer än att jag skrattar och ha roligt med dig iallafall. Nu ska jag kolla igenom det sista så vi får med oss allt sen krypa ner i soffan och soova, sen blir det jobb för sista dagen på Dora och sen hemfärd til Sverige.





Om nån vet om en tvåa i stan så VILL jag ha den! hör av er då.



RSS 2.0