SJUK HELG!

Fredag: Vin och ostbricka, utgång på tiger tiger.



Lördag:
Efter en lång sovmorgon och myst hela dagen tog vi oss ut på stan.


Kom hem ladda om så blev det fest igen. Grannarna kikade förbi en sväng innan vi delade på taxi in till stan för utgång på Rick´s!



Kom hem fyra imorse och klockan ringde klockan sex upp och hoppa tjejer dax att tjäna pengar. När vi väl kom fram till Nidar var portarna stängda vi fick lite panik och visste inte vad vi skulle göra. Hoppa över grinden och tog oss in i fabriken. Allt var släkt och det var bara vi i hela fabriken. Vi visste inte vad vi skulle göra? Trodde vi hade blivit lurade. Vi bytta om till våra snygga arbetskläder och gick upp på våning två dit vi hade blivit tillsagda att vara.  Ingen var där. När vi går tillbaka ner till källaren för att byta om och åka hem så ser vi att hissen börjar åka uppåt. Haha alla blev livrädda och trodde att det spökar. Helt plötsligt hör vi hur en kille ropar. Tack för det! Det var bara vi tre och han som skulle jobba idag. Skulle bara städa en maskin, det var vårat jobb för dagen. Tack för dom pengarna för det jobbet! Nu ligger vi i soffan och är sjukt slö. Håller på att tvätta lite och SNART väntar sängen!
TACK TJEJER FÖR EN SJUKT ROLIG OCH MINST SAGT HÄNDELSERIK HELG!

En vecka med jobb väntar sen blir det inflyttningsfest ihelgen!

 

Jag saknar min Kim! <3

VI GÖR DET IGEN!

Igår blev det utgång och som vi redan visste är det dött i denna stad på fredagar. Men vi gick ut till 110 % iallafall!
Har vart HELT slö hela dagen. På eftermiddagen tog vi oss en trip till Staden och city syd. Kom hem till lägenhet börja göra iordning matdosar till imorgon då vi ska tjäna en MASSA pengar. Börja sätta på musik och alla kom igång igen. Nu är vi på G igen musiken dunkar och vinboxarna är framtagna. 

FEST HOS OSS, WOWOWOOWW  Vi gör det igeeeeen!



Skriver mer imorgon om så kommer det lite bilder från gårdagen ;P

ikke lov.

-Ikke lov!

-Ikke lov!
-Ikke lov med tuggis!

we love norway!


 


.

-Ikke lov!
-Ikke lov!
-Ikke lov med tuggis!

We love norway!


Ostbricka och vin

Tog oss inte upp förens halv elva idag, tog oss en promenad in till banken för att betala hyran. Gick hem tillbaka och åt frukost, jag älskar frukost gud så gott! Nu ligger jag här nyduschad och slappar. Snart ska vi ta fram vinboxarna och då blir det fest. Blir ingen utgång imorgon, dom ringde från Nidar idag och behövde extra folk på söndag mellan 7-15. Så på söndag blir det övertid och tjänar 333 svenska kr i timmen det ni. PERFEKT när man ändå är kvar i helgen.




SKÅL TJEJER!

njuter.

Kommit hem från sista arbetspasset för denna veckan. Ljus hela lägenheten, en kopp te och just nu spelas remember when med alan jackson. Njuter! Elin och Pauline är på väg hem med Malin, kör försiktigt hem nu för vill ha er hela när ni kommer på Söndag igen. 

Nu ska jag mysa lite till här sen ska jag sova. Imorgon kommer en ny dag med nya roliga upplevelser! :)
Skratt blir det mycket här om dagarna iallafall.. skratt förlänger livet, det gillar jag!

Sov gott, Puss!

 

morgonpromenad

Idag vakna jag av väckarkockan halv tio. Klev upp tog på mig kläder och fick med mig Frida och Elin på en promenad. Mysigt! Gick hem och åt en GOD frukost. Nu ligger jag här och saknar Kim så jag blir snart tokig, ska ta och hoppa in i duschen så jag blir lite pigg och fräsch! Sista kvällen med jobb innan helg! underbart.


Redan onsdag!

Då var det redan onsdag. hade ställt klockan på tio. Jag och Frida klädde på oss och tog oss en promenad. Så sköönt väder ute. Gick lite mer en timme så gick vi hem och åt en god frukost som bestod av havregryns gröt och en macka med ägg. Nu sitter vi och lyssnar på musik och pratar massa. Ihelgen blir det utgång för mig Emelie och Frida måste ju kika hur ute livet i Trondheim är. På Fredag har vi planerat att mysa i lägenheten med ost, kex och lite vin. Ladda upp inför utgång på Lördag. 


 

Elin och Paline åker hem ihelgen och ladda upp inför våran inflyttningfest som är nästa helg här hemma på innherresvein;P Nu ska jag ta och fixa matdosa till ikväll. Ha det bra jag trivsiallafall till 1000, men Jag saknar Kim.

Puss Jennie


Tisdag

Redan Tisdag och vi har jobbat klart ännu en dag. Imorse vakna jag av att jag grät, hatar att drömma otäcka drömmar. Efter någon sek så vakna Frida och fårga hur mycket klockan var, halv nio svara jag och ville bara somna om. Åh perfekt ju då kliver vi upp fick jag som svar. Haha hopp blir ingen mer sömn för Jennie. Vi låg kvar i sängen och prata en timme sen klev vi upp och tog oss en promenad till Ikea för att handla lite till våran rum.


Vårat fina vardagsrum:


kommer mera kort på kök, hall och andra sidan av vardagsrumet och alla andra mysiga sovrum imorgon!

Ikväll har jag packat marsinpanpölser.. Även det var super gott jag som inte gillar marsipan men de var såå goda. Jag som lovat mig själv att inte äta men kan inte hålla mig så gott. Men imorgon får de vara nog inge godis på ett tag nu. Mår icke bra av det. Idag har jag även lärt mig lite mera norska, står mest och skrattar jag åt de!

Nu ska jag gå och duscha sen mysa med tjejerna en stund innan vi ska krypa ner i sängen. godnatt!

Tillbaka i trondheim

Nu är vi tillbaka i trondheim har även jobbet klart för idag, så skönt! Nu sitter vi och pratar och myser med tända ljus i vårt mysiga vardagsrum. Kort kommer snart!

Ikväll fick jag vara och göra Smash! Så sjukt gooooott! Slapp marsinpan grisarna för en dag iallafall. Nu har jag ätit godis för ett tag framöver, USCHA!

Imorgon ska jag, Elin och Frida ta en promenad till skatteverket och kolla hur det går med våra skattekort som aldrig kommer, Sen en sväng på Ikea för att köpa lite saker till mitt och Fridas rum.

Nu ska jag sooova, så underbart!



Jag saknar min Kim redan och nu är det två veckor innan jag får pussa på han igen.

Söndag

Idag är det söndag, helgen har gått fort. Kom hem i Fredags kväll super trött. Jag och Kim for upp på rettin köpte oss en varsin kababrulle for hem och la oss i sängen, kolla på tv resten av kvällen och bara mös vi två, SKÖNT!

Lördag klev vi upp i tid för att åka och hälsa på i fjällst en sväng men precis när vi skulle åka så ringde de och sa att det var i ås och hälsa på hos Håkan bror så blev ingen trip dit. Åkte in till stan och hämta mamma istället. For hem och laga middag med lillebror och lillasyster blev fläskfile och strips, super gott! Har inget planerat på kvällen heller, Marina ville ha skjuts in till stan så skjuts in henne sen for vi hem igen och bara lata oss.

Idag for vi hem till fjällsat och bara tog det lungt. Somna så klart när vi kom dit, och vakna av att det var lunch, mys! Kl tre for vi in mot stan igen för att lämna av Kim på busstorget för att sen åka vidare upp till Boden igen.. :( Så hade en vecka gått igen, hatar när han ska åka igen. Men snart är det november han kommer hem och vi får flytta tillsammans. Längtar så jag blir galen!

Imorgon bär det av mot trondheim igen, känns bra. Våran mysiga lägenhet och jobbet är ju inte helt fel heller. Träffa massa roligt och nytt folk. I veckan jobbar vi kvällspassen 15-23.30. Blir toppen det.

Nån dag iveckan ska jag knäppa kort på våran mysiga lägenhet med! :)

Ha det bra alla, kramar Jennie. 


Trondheim

Nu har vi jobbat fyra dagar här på nidar. trivs riktigt bra. Lägenheten har vi fått till jätte mysig och jobbet ska man inte klaga på. CHOKLAD OCH GODIS ÖVERALLT, hur mycket som helst helt sjukt är det.

Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp för ännu en dag och packa massa marsipan grisar. ;P

ska vara duktig på att blogga nästa vecka, åker hem imorgon och blir hemma över helgen, lämnar nog daton här så blir skriver på måndag igen! godnatt Puss Jennie

blandade känslor.

idag var det sista dagen på ängegården, det var blandade känslor samtidigt som det kändes såå sköönt så var det också jätte jobbigt. Det blev mycket kramar och tanterna grät. Jag kommer sakna min favvo gubbe. Och alla snälla arbetskamrater så klart, Tack för allt! 

Efter jobbet körde jag ut lillebrors bil till pappsen och tog mig en prommis hem. dushca gjorde mig klar och åt middag sen åkte jag mamma in på Ö&B, handla massa tvättmedel, shampo balsam och massor med saker inför flytten på söndag. Imorgon blir det till att STORHANDLA MASSA mat med FRIDAY!

Efter shoppingturen på ö&b :D så skulle jag och mamma gå på bio som vi bestämmt sen i början av veckan, kommer fram till kassan och ska betala, Men då var det fullsatt på mamma mia! blää blev vi så less så då for vi hem till Brunflo och hyrde en film istället tog med vårat godis och popcorn la oss i min säng under en filt och mös här hemma i stället. Jag älskar min mamma!

Imorgon är det fredag och det betyder att min älskade Kim kommer hem som jag lääängtar!
Nej nu ska Jennie äntligen sova, ska upp med tuppen imorgon för att packa färdig det mesta, puss och godnatt!



SAKNAR


SAKNAR



två dar kvar.

Idag blev det äntligen lunch med Lisa, hon far till Turkiet på Fredag i två veckor inge avundsjuk alls! Jag ska ju faktiskt också utomlands på Söndag. ;P

Imorgon och på torsdag jobbar jag mina två sista dagar på ängegården för ett tag iallafall, känns både såå skööönt och tråkigt. Alla söta tanter och gubbar som är så snälla mot mig. Min favvo gubbe kommer jag aldrig glömma, kan inte sluta le när jag tänkte på honom, världens sötaste!! Och tanterna som gråter för jag ska åka ifrån dom, Känns trist! men jag ska skicka kort som jag lovat och berätta hur jag har det..

Nu ska Jennie iallafall sova, godnatt och sov gott! massor med kramar från mig.

Söndag

Nu är helgen avklarad, underbart! Det har gått riktigt bra. Jobbade med bra personer och då flyter allt på bra, skönt!

Nu är det en vecka sen åker vi med flyttlaset till Norge JAG LÄNGATAR! Slipper jag sova själv, vara själv på kvällarna innan jag ska sova osv. Det känns så bra. Jag hatar att vara själv nu för tiden, blä!!


WEYY!


kan du bara komma hem?? NU!

ännu mer sliten

Idag kl halv sex ringde klockan, upp och hoppa Jennie! Frida kom och hämta mig åkte vidare in till stan för att hämta Elin. Sen bar det iväg mot Trondheim FÖR att lämna in ETT skattepapper. 30 mil dit och 30 mil hem för ett ända papper. Men men om vi inte vill skatta 50 % så var det bara ett att göra. Skynda oss lämna papperet och for sedan vidare och kika på lägenheten lite, så mysigt hade dom fått till det! längtar tills jag med får vara där med dom och mysa på kvällarna istället för att ligga här ensammen, det gillar jag inte! tiden kommer nog gå fort och så är det november. Så kommer vi hem med PENGAR. DET GILLAR VI! Hann tyvärr inte träffa tjejerna, dom var ju och jobbade dom och vi var tvungna att skynda oss hem efter som jag och Frida började jobba kl 16 igen.. nu ligger jag här nyduschad och helt slut!! Håller på att bli sjuk nyser och hostar omvartannat. Nej nu ska Jennie sova, imorgon väntar jobb igen. 7-13 17-21! oh yes! Fem dar kvar på ängegården sen får jag se när jag hamnar där nästa gång inte än på nån månad. TACK FÖR DET!

Sov gott, för det ska jag göra, Massor med kramar Jennie!

Jag saknar min kim <3


KÄNSLA

http://www.youtube.com/watch?v=vp2SDiNUY-0

aah kolla, vilken känsla.. Jag ryser i hela kroppen!

Jag vill också, saknar!!


JAAAAAAAAAAA!

Vi har fått jobb i Norge, nästa söndag flyttar jag, Frida och Elin upp till Emelie och Pauline.. WEEI vad glad jag är!!


Ihhh!!

TACK TACK TACK för en sjukt rolig yran vecka!!

Har haft så sjukt roligt hela veckan, tack för det alla som jag umgåtts med och gjort min vecka så bra!
Nu är det tisdag och känner mig fortfarande sliten men men så det ska vara och det är det värt. Jobbat två dar nu och Imorgon är jag ledig. Ikväll far jag in till Lottis för mys med henne som jag knappt umgåtts med på hela sommarn och imorgon bär det av mot sundsvall för LITE shopping har egentligen inga pengar till det men men.. nått måste man ju hitta på.

Kim har åkt till Boden igen och är borta i två veckor, vilken känns jobbigt! Saknar han så mycket redan men det går bra, har klarat det förut och då lär jag nog göra det nu med.

Imorgon får vi besked om jobb på nidar. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA säg att allt går som jag vill nu. Kommer jag hem ungefär samtidigt som Kim muckar slipper jag vara hemma och bara vänta tills han kommer hem. Blir det en lång resa efter jul någongång.

ÄVEN att jag fick beskedet idag om jag kom in på skolan!! Jag som bestämmt mig för att plugga nästa höst men nu när jag kom in känns det lite trist att skita i det med. Men söker om nästa höst och får hoppas på att jag kommer in då. Känner mig iallafall stolt att jag kom in, WEYYY!

Nu ska jag lägga mig i ett bad, pussar från Jennie!
 

RSS 2.0