lycklig

Jag är lycklig, jag är kär, jag mår sååå bra!
kim fredin

ångest.

Hopp om nån minut ska man upp och jobba igen då efter fyra dagars ledigt!!
aja det går nog bra bara jag tagit mig upp, men är såå less på detta jobb...

hipp hipp hurra!!!

Idag fyller denna vackra tjej 19 år. GRATTIS GRATTIS GRATTIS, LOVE YOU!


image221

kramar i massor!!!

måndag

Träning på jocks var tillochmed duktig och tog mig på pumpen.

Lunch med Emelie, Peter, Elf och Igor, trevligt!

Tog en tur ut till frösön hem till Peter ,var år sen jag var där och nu far han till Australien i ½ år för att spela hockey.

Jag och Emelie hade ångest i en timme om vi skulle följa till Peters stuga eller inte men det blev att vi stanna hemma, jag hade ju hemlängtan till mitt älskade Brunflo. Emelie har ju iallafall turen att hon har sin C i stan, jag tog bussen till Brunflo och självklart fick man ju sig en kommentar av busschaffören efter som man är känd på denna underbara buss! Tack för en mysigt dag, hörre ni! Trippen till stugan tar vi väl om ca ett år då!

Nu är det näst sista natten jag får sova själv, sen får jag sova med världens vackraste igen, längtar!
För jag är kär i Kim Fredin.


yes

I Torsdags fick jag äntligen träffa Lisa igen, blev fick på news och massa prat i timmar som vanligt, för jag gillar ju det! Gick vidare till Lotta på carlings och Lisa gick och dansa. Jag och Lotta gick och hälsa på Pauline en sväng Senare kom också Emelie blev massa prat, snart kommer också Åsa och Johanna hem längtar massor nu. Nån dag nästa vecka blir det middag och uppdatering om hur dom haft det på resan! Senare på kvällen for jag, Emelie och Lotta upp till Lottis för att sova, innan sängen blev gott kvällsfika prat om massa gamla minnen och en MASSA skratt!

Fredag vakna jag kl sju av väckarklockan vi gjorde och klara och for till sundsvall, blev först birsta och ikea och sedan vidare in till staden, shoppa gjorde jag fast jag inte har pengar till det... Tack för en underbar dag tjejer! Vi måste umgås oftare.



På vägen hem bestämde jag mig för att följa Lotta ut på Frösön till Anna där det var tjejfest. När vi kom hem skynda vi oss att fixa oss lite för att sedan gå ner och äta tacobuffé. Men eftersom vi inte tycker att köttfärsen smakar så värst mycket där så tog vi med oss en egen lite krydda och krydda köttfärsen lite extra, haha! Vi åt oss mätta och tog oss ut till Anna, där väntade singstar, twister, buzz, dricka och massa tjejer. Jätte trevlig och skoj förfest! Kl halv ett åkte vi vidare till olearys det har jag inga komentarer om, mer än att min kväll flippade ur rejält!! Jag lyckas verkligen med allt HAHAH! Ja det är nog bäst att jag bara skrattar åt det. Kom iallafall hem till Lotta runt halv fem där Lisa också var, vi åt spagetti och korv sen klockan sex kom vi säng!



Lördag vaknade vi kl tio jag mådde inte allt för bra, men men får helt enkelt skylla mig själv. Åkte hem och la mig i sängen igen där låg jag fram till middagen. Senare på kvällen for jag upp till Angelica och kolla på melodifestivalen med hon, farbror micke och lillemor! kunde inte få en bättre lördag kväll med tanke på hur jag mådde. Tack för det kussen <3

Söndag slappar dag, har städat på rummet, vikt alla mina kläder i min garderob som verkligen behövdes, var kläder över HELA rummet innan jag började. Jag och lillebror har även tagit en tripp in till staden och lämna in våra telefoner på lagning. Nu ligger jag här igen och är väl strax middag. Ikväll ska jag ut till Pappsen och hälsa på lite.

Nu längtar jag efter Kim, men bara tre dagar kvar så är han hemma. Bara jag tänker på han så är det 1000 fjärillar i min mage, I love it.J A G Ä L S K A R D I G


Tänk om..


man bara kunde få vara liten igen, bara för en liten stund.
eller om NÅTT bra bara kunde hända i mitt liv, att jag tex fick ett heltids jobb istan så jag har råd att betala en egen hyra och få mig en egen bostad i STAN och slippa bo i BRUNFLO och jobba på nått jälva ålderdomshem!!I d a g   ä r   j a g  L E S S






imorgon får jag iallafall träffa Lisa efterlängtat, och hälsa på Pauline ska jag också göra! På Fredag lutar det mot en trip till sundsvall med Emelie och Lotta, u n d e r b a r t !


TACK Pauline för du stöttar och gör mig på bättre humör, vi fixar det här! :)

KÄRRINGAR!!!

aaahh mitt tålamod är fan nere på noll nu när det gäller detta jobb!!!
Som tur var finns det ju dom söta tanterna och gubbarna och så klart "jobbarkompisarna" som gör att man orkar vara kvar. Snälla kan nån ge mig ett jobb som jag gillar! En dag kvar sen fyra dagars ledig, så JÄLVA skönt!


Nu ska jag dushca och lägga mig och läsa en bok. u n d e r b a r t!

såklart önskar jag att min Kim var hemma med!


<3

image181

världens vackraste och underbaraste!

AAAAHH..

Kan nån bara ge mig ett nytt jobb!!!!!!

Imorse höll jag på att bli tokig, kan inte nån bara ge mig ett roligt jobb i STAN!

I fredags tog jag med mig min packning in till Lotta, vi åt middag och fixa det sista på tävlingskläderna. Kika lite på lets dance och gick igenom dansen en sista gång.  Vi skratta och flamsa på som två tolv åringar som skulle på sin första tävling... vi gick och la oss runt tolv och ställde kl på halv tre kändes liite jobbigt..

klockan ringde och vi for bort till travet där bussen väntade som skulle ta oss till falun! Jag sov nästa hela vägen ner så underbart, så resan gick super fort. Framme i falun åkte vi till Eva-marie (MA) och Johnny (PA) hotell och gjorde oss klara så skönt att slippa stressa och dela på en liten spegel med 20 andra tjejer.

När vi var färdig åkte vi till sporthallen igen och kika på alla singel dansare.. På eftermiddagen var det våran tur att dansa, vi kom till final och vi tog en fjärde plast av 20 par. Är så nöljd med tanke på att vi inte tävlat på ett år och vi har absolut inte tränat mycket! så vi blev glaaaada men skulle vilja ha en pokal med mig hem men det får vi väl ta till nästa gång då? ;)




På vägen hem stanna vi på moraklocka åt lite mat och sedan for direkt hem, hemma väntade min prins. Kunde inte bli bättre. På söndag blev det mys hela dagen for hem till fjällsta en sväng innan dom skjutsa honom till bussen inne i stan. Fick träffa han nån timme iallafall bättre än inget nu kommer han inte hem ihelgen heller såå trist men sen kommer han hem och är hemma en vecka med mig! DET GILLAR JAG.
j a g ä l s k a r d i g, k i m f r e d i n!

nu ska jag ta och lägga mig i ett bad, godnatt!


LEDIG

ledig idag så underbart, klev upp i tid for in med mammsen å stan och träffa Lotta, köpte lite små saker och skor inför tävlingen. Börjar bli lite nervös faktiskt var ju ändå ett år sen vi tävla sist, men börjar även bli lite pepp!
Sitter nu och lyssnar på massor med disco musik som gör att man bara vill upp på golvet och dansa. ;)

Imorgon blir det jobba hela dagen, halv sju öppnar jag på dagis i Rissna slutar så jag precis hinner komma hem till Brunflo för att börja på ängegården kl 16-21  men som jag och angelica alltid säger, man får tänka på PENGARNA så går det bra! ska bli mysigt att få leka alla barnen imorgon igen.

Nu ska jag ner och kolla på tv sen ska jag snart sussa ska fan upp typ kvart över fem imorgon IIIHHH! :|

saknar dig Kim


K i m f r e d in

j a g  ä l s k a r   K i m   F r e d i n ! ! ! !

underbart väder.

gud vilket underbart väder, nu skulle man ha vart i husvagnen som man alltid var när man var liten. Sportlovet det var den veckan man var i husvagnen åkte skidor hela dagarna, gick på afterski  drack en cola och åt jordnötter gick hem och åt en god middag, sen slapp framför tv hela kvällen.  u n d e r b a r t när man tänker efter.

Men nu är det annat, jobbar nästa hela veckan, har massor att fixa inför tävlingen med. Får vänta till i påsk kanske man hinner upp till fjällen en sväng.

Imorse vakna jag av massa skratt och bus redan kl halv nio. Lillebror och Johanna som skrattar och har så skoj tillsammans, det blir jag glad av! Men jag somna om till kl tio klädde på mig och gick ut på en lång promenad så underbart! Gick hem la mig i badet och gjorde mig klar, sen blev det städning på rummet behövdes verkligen men undra när jag ska orka vika ihop alla kläder i garderoben då .. men blir ju kaos redan efter två dagar iallafall, så känns som det inte är någon mening. Nu väntar jag bara på att jag ska gå upp och jobba 16-21.


image176

söndag igen

Då var de söndag igen, jag gillar ju som inte söndagar jag.

Helgen har gått super fort som vanligt och jag har blivit fest både fredag och Lördag.
I Fredags var jag hemma hos Petter och Lotta på lite "avskedsfest" för Linda och Petter som far på Måndag och blir borta i ett år. Hoppas ni får det toppen! och nu väntar jag mig att få hem ett vykort lite då och då det har du lovat mig nu Petter. Kim kom hem på natten kom och hämta mig så for vi hem, blir alltid lika lycklig när han kommer hem! <3

Lördag vakna vi ganska tidigt åkte in på stan och kika lite Kim köpte en jacka och så klart var han ju tvungen att gå på systemet efter som han fyllde 20 förra helgen. haha =P
Vi åkte hem och svulla pizza, super GOTT curry och kyckling på aldrig ätit någon godare pizza.
Sen blev det bestämmt att det skulle bli utgång, Pauline ringde och hon var också på , SKOJ!
Pauline kom och hämta mig så for vi och hämta killarna hos Robin så åkte vi vidare in till stan och förfesta. Runt halv ett  gick vi vidare till olearys!



Vakna i morse och mådde inte allt för bra!!! :| ushca, blev kanske lite för mycket för Jennie igår. Klev upp, for på sibylla och köpte pizza ännu en dag HAHA! illa men då man är bakis funkar alltid pizza.

Nu har jag precis kommit hem från dansträning, skoj skoj skratt blir det alltid haha!
Och så har jag sagt hejdå till min Kim igen då, trriiist vill ju ha han hemma hos mig jämt!
Har alltid så skoj med dig älskling, LOVE YOU!
men snart kommer du hem och är hemma med mig i två veckor, det ser jag fram emot.

Ikväll blir det en lugn kväll, bara mysa framför tv:n.

Jag är lycklig!


RSS 2.0