Fredag?

Jag vill också ha Fredag och känna att det är HELG och ledig, nej istället har jag tagit på mig att jobba HELA helgen. 7-13, 17-21 imorgon och 6.45-16.15 på söndag så trist men men får tänka på pengarna så blir det väl bra!

Ikväll ska jag kolla på IDOL och bara ta det lungt, skönt! Har jobbat hela veckan så är så trött och ont i ryggen. Trodde det var min sista dag på Söndag men inte tydligen ska jag få jobb hela december ut.  Skönt på ett sätt men VILL ha ett jobb i stan, men ska inte klaga har någonstans att gå där jag får pengar iallafall!

Kom hem från jobbet idag, står min lilla prinsessa i glitter kläder, frågar vart hon ska.
- Jag ska på disco.
Det är inte sant min lilla lilla prinsessa har blivit så stor så hon ska gå på disco. Hon var ju nyss bebis?
Tiden går för fort.


Nej, nu snart ska jag skjutsa in mammsen till stan sen duscha och bara kolla på IDOL och SLÖÖÖÖA!
Ha en bra helg, puss Jennie!



mammas dag idag!

Hopp då var det söndag igen, torsdags var det invigning på olearys. Hur fina nya lokaler som helst!!! Fel att dom kan ha 18 där så alla kan vara på samma ställle nej istället får vi yngre vara i de gamla lokalerna, BLÄ!
Hade iallafall super kul i Torsdag, fick mig ett gott skratt  på vägen hem till thure, haha! det tackar vi Kim för ;)

Fredag blev det kalas hos Lottis, senare utgång på olearys, trist folk var det ute men hade väl det rätt okej ändå :) synd bara inte alla kunde följa med ut! Får bli någon annan gång.

resten av helgen har jag bara tagit det lungt. Idag tog Jag och Kim oss en promenad ut till pappsen en sväng innan vi lagade en super god middag till mammsen som fyller 41 :) GRATTIS l o v e y o u !


image48

Nu ska jag hoppa i dushcen och lägga mig i sängen igen får se om jag somnar. Sov nämligen mellan halv sju och halv nio ikväll!!! :(
god natt, och sov gott!

V e m d a l e n

Då var det måndag igen och jag är sämst på att blogga som alla vet.

I lördag morse åkte Jag, Emelie och marina upp till vemdalen. Vi åkte upp runt kl tolv med Mattias. Kom upp till stugan där vi skulle förfesta där var redan alla full, vi öppna våran första cider runt kl ett sen var det fest, kl tre gick vi ner på afterski, där hade jag skoj!!! Jag Emelie och Christoffer stod längst fram och sjöng. :)



Efter afterskin gick jag upp till stugan igen, vi gjorde oss klara och förfestade, Kom massor med skoj folk och kul hade jag!




Kl närmade sig tio och jag och Marina tog våra saker och gick ner till hotellet, på vägen ner kommer angelica och och massor i en bil, vi hade sån tur som fick åka ner, det tackar vi för!
Vi gick in och det första vi ser är Lotta och Emma, Skoj! Satt oss ner med dom en stund. Sen fortsatte kvällen, och kul hade jag!  Men ingen Emelie kom ner, så hon såg man inge mer på hela kvällen, trist!
Kl blev två och vi skulle åka hem, larsa skulle komma upp och hämta oss, innan jag går ut så ser jag en person jag kände igen hängades över en toalett stol, det var min lilla Lotta som inte mådde allt för bra. haha hon lämnade bilen och allt i Vemdalen och följde med mig hem till Brunflo.. Tack för en rolig kväll alla! <3

Söndag mådde man ju som man förtjänade, låg och kolla på tv hela dan. På kvällen åkte ja och Kim in till Thure och kollade på film och åt chips och dip. MUMS!

Idag skulle jag igentligen på arbetsförmedlingen på nått, men vart ändrat så får ta det nästa vecka, ikväll blir det jobb på ängegården, Helena ringde precis ska få jobba imorgon på dagen med. TACK! Måste ha pengar nu.
Resten av veckan blir det väl svenskan.

Ha det bra alla! Puss



RSS 2.0