Gott nytt år.

GOTT NYTT ÅR!
image93
Massor med Kramar Jennie!

Ta mig

TA MIG TILLBAKA


Dan före dopparedan.

Söndag igen och fjärdeadvent, imorgon är det julafton, jag gillar julen.
Idag har det inte kunnat blivit en mysigare dag, åkte hem till fjällsta igår kväll. Klev upp tidigt imorse åt frukost och åkte iväg och baka tunnbröd med familjen Fredin, åkte vidare och tog upp deras nät, vi åkte skridskor ute på en spegelblankis, klarblå himmel och solen lyste. U n d e r b a r t!
Åkte hem åt lunch och somnade på soffan och sov några timmar som vanligt när jag är där :P
Vakna efter en otäck och konstig drömm men fick huur god middag som helst. Öring, potatis, sås och god sallad!
Tack för idag <3




Jag älskar dig! <3

tack.

Igår var det jobb mellan 7-16 gick jätte bra med tanke på att det går magsjuka där uppe så är det ju lite mer än vanligt att göra :| men hoppas det gått över över helgen så jag slipper allt det i jul.
på kvällen blev det fika med tjejerna på paus, TACK TACK TACK! Massa prat och skratt om allt möjligt som vanligt. Nu hoppas jag verkligen det inte blir lika länge till nästa gång!


Jag <3 er

Kl är ett

Klockan är bara ett och jag har redan vart på jobbet och jobbar och hunnit med än massa annat här hemma, snart ska jag fara in till stan för att fika med Lotta, Johanna och Åsa saknar er tjejer.
Efter fikat blir det jocks för mig och lotta och sen massa prat och mys, ska nämligen sussa hos lottis inatt.


Ihelgen var det ju som sagt jobb, och på lördag kväll for jag in till Pauline och Fredrik en sväng kolla på lite film och prata. trevligt, tack för det!



slutat för idag.

Då var denna dagen färdig jobbad med, skönt! Kom hem och fick super god middag av mammsen potatisgratäng, fläskfile och god sallad. Nyss var jag och Fredrik tvungen att gå ut från köket för Felica och mamma skulle göra efterrätt. Tror det blir fruktsallad och nått gott ;P




J a g   ä l s k a r   e r !

Ikväll kanske det blir skoteråkning och grillning myyyys! sov morgon imorgon iallafall.
12.15-21.15

J a g   m å r   b r a!

Lucia

Igår var det lucia, var hemma hela dagen och bara tog det lungt och städa hela rummet, så skööönt!
På kvällen for jag, Marina och Emelie upp till kyrkan och kolla på luciatåg, så mysigt.



Idag var det meningen jag skulle åka in och fixa lite med julklappar osv, men hann inte mer än till busshållplasten så ringer dom och frågar om jag inte kan börja ett istället för fyra. BLÄ Synd man inte kan säga nej, ångrar mig nu men får tänka på pengarna istället så går det väl bra. Imorgon är det jobb från 6.45-16.15, söndag 12.15-21.15 SUG! Blir så deprimerad när jag måste jobba HELA helgerna, aja bara bita ihop blir bra när lönen kommer.

Mycket funderingar har jag just nu? Ska jag plugga till hösten? vart? måste jag flytta SJÄLV? Jag vill åka bort till solen och värmen ett tag, för att bara få vara.



image79

J a g  v i l l  d a n s a ! ! !


 





dansen!

image76

Jag saknar det jag gjorde varje dag förut!

Nu blir det jobb igen, 12.30-21.15!!!




You And Me Together
image77


helgen.

Lördag gjorde jag inte alls mycket , jag och kim for ut till pappa en sväng och skulle åka skoter men så blev det inte vi for vidare hem till Kim en sväng och åt middag, mys! Vi var där en stund kolla på julkalenderna och for vidare hem till mig. Tomas bjöd på vinglögg och vin och jag blev sugen på att gå ut. Vi åkte in till stan till thure och Robin vi drack lite och skulle gå ut. blev ingen utgång så är det när man bara är 19 och inte kommer in på nya olearys och inte vill betala 200 kr för att gå ut på en krog i östersund.

Vakna på söndag typ tolv skynda oss hem och åkte ut till pappa och åkte skoter med Fredrik Daniel Frida Robin och Björn. Det gillar jag,  men på slutet frös jag som vanligt!! For hem åt middag och åkte på Kims bandymatch. sen blev det sääängen!

nu är det måndag och jag är ledig så skööönt! ska in och träna sen får jag se vad dagen bjuder på :)

ha det bra! KRAM!


Fredag

Åkte in i morse och träna med Lotta, efter det gick vi vidare och åt lunch och blev en massa prat om allt möjligt, gick på stan en stund sen skjutsa Lotta hem mig till Brunflo. Tack för idag vännen, det behövdes. Inte lika länge till nästa gång! :( Ha det så bra i Åre ihelgen.


Ikväll blir det Idol hos pappsen, mys!

Imorgon kanske det blir utgång, är lite sugen faktiskt..

Pussssssss

Jobb.

Idag var det jobb igen, det är helt okej men självklart händer det nått nytt som ska va så jälva störigt vi har en praktikant från tyskland typ 50 år som ska va hela decempber ut, hon kan ganska bra svenska men ändå störigt som fan! Självklart var jag tvungen att ta hand om henne idag! Hon var som en svans hela dagen. blääää

nu ska jag lägga Felica, puss!

ledig!

Såå skönt, åkte in i morse och träna och gick på stan en sväng, nu väntar jag på Kim vi ska åka hem till fjällsta en sväng och hälsa på länge sen nu jobba ju hela förra veckan!
Min rygg är helt förstörd har så ont så jag nästan gråter, jag ska ha massage ikväll!!

Imorgon är det jobb igen tis,ons, tors sen fyra dagars ledigt!!! TACK!

godnatt

image74

G O D N A T T  nu är Jennie trött, en dag kvar sen LEDIG måndag, Pusssssssss!

BLÄÄÄÄÄÄÄ!

JAG VILL INTE JOBBA!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0