Hemlängtan

Jag har vart här i tre dar och ändå läääängtar jag tills jag får sätta mig i bilen ikväll och åka hem.
Igår var det faktiskt första kvällen som var dryg att jobba. Kul har vi ju som vanligt men tiden gick ovanligt sakta.  Igår hann vi med stan en sväng innan jobbet han jobba lite av varje skoj skoj!  

Nu sitter jag här har precis ätit frukost och funderar på vad jag ska göra va denna dag innan vi börjar jobba igen. Ska packa ihop mina saker sen kanske ta en promenad?

JAG LÄNGTAR tills jag kommit igång med träningen igen, ska träna bort allt godis jag ätit de här tre månaderna. usch vad dum jag vart mot min kropp. Godis varje dag och ingen träning, inte bra!

Idag får jag sova med prinsen ingen. lääängtar




Ja.

orkar inte skriva nått idag, skriver imorgon istället. godnatt


brevet.

Idag när vi kom på jobbet fick vi det vitakuvertet som vi väntat på nu i några veckor. Brevet där det står att vi tyävrr bara har en vecka kvar att jobba. Så på Tisdag blir det alltså våran sista dag här på Nidar/Dora. Sen flyttar jag och Frida tyvärr hem. Hade ju helst velat vart kvar lite längre men men inte så mycket att göra åt när det inte finns någe jobb. Vi åker hem ladda upp inför höstforum så blir det fest torsdag-Söndag. Sen tar jag tag i livet hemma igen på måndagen. Ska vara duktig söka massa jobb så jag inte går runt och är arbetslös och handlar upp alla mina norge pengar. Dom ska vara i säkert förvar på mitt sparkonto.

Kan ju inte mer än säga att jag har så sjukt roligt på jobbet. Vet jag har sagt det nästan varje dag men älskar att vara på jobbet nu, skrattar hela dagarna. Just nu är jag då kallad "Sprattelballen". Våran chef läste på min tröja där det stod Dawes dansinstitut så fråga han om jag var dansare? Ja sa jag då och Frida kommer efter med komentaren JA hon är en riktig sprattelbralla. Men Chefen fick tydligen till det, Sprattelballe? HAHA där fick vi oss självklart ett gott skratt. 


Finns så mycket att berätta som händer oss under dagarna här, men nu ska jag ta och stänga av datorn och sova. Imorgon är det en ny dag med nya roliga upplevelser. godnatt kramar Jennie




Jag älskar min Kim!


 

En dag avklarad.

Helgen hemma har vart bra. Kom hem runt halv sju på Fredag kväll sprang in och sa hej till mamma packa med mig lite saker och for vidare till Fjällsta, Fick äntligen kramas med min prins. Vi la oss i ett skönt bad och prata om allt som hänt under de två veckorna vi vart ifrån varann. Klev upp slöa från badet satt oss och mös i soffan med Laila och Håkan. Kl elva var jag så trött så vi gick och la oss.

Lördag vakna vi kl tio, klev upp åt frukost. Laila Klippte mig lite, äntligen kan jag har utsläppt utan att det ser förjävligt ut, TACK Laila för det. Det kommer hon få göra fler gånger :) Jag och Kim for vidare in till stan och kika runt lite innan vi for hem till Brunflo för att äta lite hemmagjord pizza med Tomas och Felica. Sen blev det singstar för hela slanten för mig och Felicia. De gillar vi! Senare på kvällen kom Frida, Elin, Daniel och Robin och hämta oss for in på news satt där en stund drack ett glad vin innan vi for vidare till bowling hallen för att bowla lite. Älskar att bowla fast bra är ju inte, haha! 


Söndagen var det slapp dag for hem till Fjällsta och var där och tog det lungt hela dagen innan Kim for upp till Boden igen kl 15. Eftermiddagen var jag bara hemma;Mormor kom och åt middag med oss, mys!
 
Idag innan jag och frida tog super bilen upp till Trondheim igen så hann jag ju mysa med lillasyster. Göra frukost åt henne, fina inbakade flätor innan hon skulle åka på ridläger. Frida kom och hämta mig runt kvar i nio for vi in till stan för att hälsa på Elin en sväng, mys! Sen runt halv elva rulla bilen upp mot trondheim igen.
och nu ligger man här isängen igen på ett ISKALLT rum. Jag och Frida har inget element inne på vårt rum så kan ju inte säga att det är allt för varmt och jag som redan fryser så lätt men men bara krypa ner under duntäcket mitt och försöka somna så håller jag värmen. För på nått konstigt vis är jag kokhet på nätterna.

GODNATT!


Tondheim

Så  var man tillbaka hemma i lägenheten igen då, nu ska jag och Frida ta oss till Dora för ännu en arbetsdag. Får se vad denna kväll bjuder på. Skriver om helgen när jag kommer hem ikväll.


Finns orange i norge?

Jahopp kom hem för ett tag sen efter tolv timmars jobb, trött är jag nu vill jag lova. Har precis tagit mig en sköön dusch och nu sitter jag och myser i soffan, ska snart packa ihop mina saker för imorgon ska jag äntligen åka hem till Sverige igen. Fast måste ju säga att jag trivs riktigt bra i Tronheim med. 

Och jag trivs så bra på Dora, vi har det såå bra där! Nu har nästan alla vi jobba med på marsipan kommit ner på Dora med så nu är det massa roligt folk hos oss.
 
Måste ju bara berätta idag när vi satt på fika rummet så satt vi såklart och prata om svenskar och Norskar. Vilka ord som vi har lika men som aboslut inte betyder samma osv. Så börja vi skratta åt att morot på norska som heter gulrot. haha varför inte orangerot liksom, när den är orange? Men så säger en av dom som vi jobbar med lite ironsikt.
 -Ja men här i norge har vi bara gul, blå, grön och röd.
Jag som sitter i mina egna tankar och bara halv lyssnar på vad hon säger men slänger ändå ur mig frågan utan att tänka på vad jag säger.
-Men finns inte Orange i norge?

HELA PAUSERUMMET FYLLS AV SKRATT, där sitter jag som en dum svensk och skäms, fast samtidigt som jag själv inte kan hålla mig för skratt för jag hör hur dumt det lät, Men det var ju faktiskt inte så jag menade. Menade ju bara om dom inte anväder ordet orange? Om dom hade nått annat ord för det eller om dom bara sa röd eller gul typ? Vad vet man med norskar? Men men får skylla mig själv när jag ställde frågan som jag gjorde. Så den bjuder jag på, Kul att dom fick sig ett gott skratt iallafall!! :)

Nej, nu måste jag ta tag  i och packa så jag kommer i säng någongång så det blir fredag fort så jag får gå på jobbet och skratta och prata svorsk som vi alltid gör sen springa ut till bilen för att sedan köra hem till Sverige.

GO helg på er, kramar Jennie


En Onsdag i Trondheim

Jag och Frida ha besämt oss för att lägga oss i tid i veckan men har inte lyckas allt för bra med det, i Söndags kom vi inte i säng förens tolv och innan vi hade skrattat och pratat färdig så hade kl säkert hunnit blivit halv ett-ett. Måndagsmorgon när kl ringde halv sex var vi ju inte allt för pigga men vi tog  oss ju upp och jobba. Både Måndag och Tisdag har vi sagt att vi ska lägga oss i tid men ingen av kvällarna har blivit speciellt tidiga har somnat runt halv tolv- tolv.  Det märks ju också på morgon när kl ringer, lika dant varje morgon.

Klockan ringer halv Sex, jag kollar på klockan med ett halvöppet öga och trycker på snoozknappen för att få sova tio min till. Sen lyckas jag ta mig upp och klä på mig och hinner gå på toa och kissa. Hör att Frida inte tagit sig upp än går tillbaka till rummet där Frida fortfarande ligger och myser under täcket. Frida, ropar jag med min snällaste röst för att inte väcka upp Frida på FEL SIDA! Går in på toaletten igen för att he på mig lite puder för att inte se ut som ett lik. Efter några sek kommer en nyvaken frida och kollar in på toan och kommer med samma sluddrande kommentar varje morgon.
- FAN vad trött jag är idag!
Sen orkar hon inte säga nå mer, hon går vidare in i köket för att bre sina mackor. Vi packar ihop våra matlådor, då har kl hunnit blivit sex, jackan åker på och vi går vidare ner på Dora för att ha lika kul som vi alltid har på dagarna. Skrattar kan jag ju lova att vi gör iallafall. Jag tycker om dig, tjejen.



Nu ligger vi hemma i soffan men varsin dator och myser i soffan. Jag hann somna tio min efter jobbet innan telefonen ringde och väckte mig så nu är jag piggelin igen. Måste försöka hålla mig vaken så jag kan somna i tid ikväll kan ju inte komma hem ihelgen och vara som en zoombi för att inte ha sovit nått i veckan.

OCH om två dar får jag äntligen mysa med min Kim igen, längtar!


 



måste även tilllägga att
jag saknar min Lottis.






 


Tisdag

Inget att skriva idag förutom
 



KOS OCH KLEM TILL MIN KÄRESTE =)

En ny vecka

I Lördags morgon klev fyra taggade tjejer upp för att fixa det sista i lägenheten inför festen, gick bort en sväng på KBS och inhandla lite chips och gott till kvällen. Gick hem och redan kl två gjorde vi oss i ordning och  fick i oss lite mat.



Kl 18 ringde det på dörren då kom de första folket och festen var igång. Redan kl halv nio var det närmare 30 pers här, allt flöt på, och innan kl var tio hade vi nog nämare 50 pers i lägenheten. Runt Kl tolv kom även polisen och hälsa på och då var bara och slänga ut allt folk och festen var tyvärr slut! Men kul hade vi haft fram tills dess och jag är super nöjd med kvällen.  





Igår blev det slapp dag heeela dagen, låg mest i soffan prata om kvällen.

och nu har det redan blivit måndag och vi har jobbat klart en dag på denna vecka, tiden bara springer iväg. Vi har redan kommit in på våran tredje vecka på Dora och där trivs vi! Så mycket skönare än Nidar. Fast folket där kan man ju inte mer än skratta åt. En står och sjunger på turkiska så Frida får damp och måste sjönga högre än han. EVERYBODY SING A SONG kom ur henne idag. En står och boxas med sig själv? En kommer och trycker upp hennes hörlurare i ansiket på en för man ska lyssna på henne musik, det är bara en del av de som jobbar där så självklart jag och Frida så som bara skrattar hela dagarna och samtidigt som vi gör det vi ska, packar GODIS! 

Nu ska jag kolla med Frida vad vi ska hitta på ikväll för nått? promenad kanske? Sen slapp framför tv:en hela kvällen.
SNAKKES

haha vilken fest!

bloggar och lägger in bilder imorgon från festen.

Lyckat är det enda ordet jag säger idag!

vi gör det igen!

Idag är det Lördag och det innebär fest. Musiken dunkar ur högtalarna och vi håller på göra oss klara. Sen är det bara att korka upp flaskorna. 

 Vi gör det igen!


Fredagkväll

Vakna vid halv elva tog mig upp ur sängen och tog mig en sköön dusch. Jag och Frida gjorde oss klara och for ner på stan. Jag sprang in på banken som alltid annars när man är ner på stan, sen blev det en liten shoppingtur. Jag verkar ju inte kunna komma hem tomhänt när jag kommer hem från stan, illa Jennie! Men blev ju iallafall två fina klänningar.

Kom hem så satte vi igång med att börja städa lägenheten så nu sitter vi i en nystädad lägenhet har tänt upp en brasa, massa ljus och pratar. Snart kommer de andra tjejerna hem som jag inte sett en dugg denna vecka fast vi bott under samma tak.   

Ikväll blir det idol och uppladdning för imorgon. Då är det fest, det rycktas om att det kommer runt 50 pers? Hur ska detta sluta? Men Pepp är vi iallafall.

Jag saknar min Kim så jag blir snart tokig, jag behöver tid med DIG NU. Men om sex veckor får jag faktiskt rå om honom HUR mycket jag vill, så det då!



Nu ska jag iallafall spela kort med Frida. Go helg på er!

Många tankar



Ja det flyger många tankar i mitt huve just nu. Två veckor kvar på dora vad händer sen? Måste ha jobb några veckor till sen kan jag vara nöjd. Orkar inte flytta hem till Svergie riktigt än. Nu är det iallafall helg, ska åka ner på stan en sväng och fixa lite. Sen blir det tacomys med tjejerna! och imorgon är det FEST!

?????????????

Torsdag

Vakna av att jag och Frida kolla på varann och sa Godmorgon :) Sen vart det uppdatering har ju inte pratat med varann sen kl 14 igår och då fanns det mycket att prata om, haha! Eftersom vi lever upp i varann 24 timmar om dygnet annars.



Tog oss upp ut sängarna kl 11 sen gjorde vi oss klara och for ner till banken, tänkte jag skulle föra över mina norska till svenska kontot men behövde nå nr som inte jag kan i huve, så nu måste jag ringa mamma, så hon får hjälpa mig!

Nu ska jag och Frida äta frukost sen får vi se vad vi ska hitta på innan vi jobbar sista kvällen innan helg IGEN!
Sen är det två veckor kvar på Dora sen får man se om det blir nå mera jobb eller om man måste flytta hem till Sverige igen.


Vilket jälva gäng!

Då var man hemma efter en till arbetsdag, Frida har vart hemma och kurerat sig. Kvällen gick faktiskt rätt fort fast jag inte hade någon att flamsa med. Men Mango gjorde mig ju sällskap iallafall, det tackar vi för. Nu är det helt knäppt tyst i lägenheten tjejerna ligger och sover. Ska också ta och krypa ner snart. Imorgon måste jag på banken och fixa min internetbank råka trycka fel kod idag tre grr så nu är den spärrad, bra Jennie!

Måste bara säga vilket jälva gäng vi jobbar med, HAHA!

Godnatt och sov gott!

Jag saknar min Kim och min mamma i massor!




Promenad

Nyss kommit hem från en skön promenad, nu sitter jag och äter frukost. Jag längtar tills jag flyttar hem igen när jag ska träna och svettas igen, underbart. Behövligt efter hur mycket godis man har stoppat/stoppar i sig. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig klar för jobb igen. Friday har blivit sjuk så tiden går inte lika fort på jobbet då. Har ingen att flamsa och skratta med. Men ska fixa så hon blir frisk igen! :)

Två dar kvar sen helg.

Hade så länge!

 en kram till Frida idag.

helgen

Fredag:
Stan med Elin och Frida och fixa massa ärenden. Kvällen bjöd på förfest hos Malin och utgång på g3.

Lördag:
Mådde inte allt för bra när jag vakna åkte hem till fjällsta och la mig i sängen och somna som vanligt. När jag vakna efter några timmar mådde jag lite bättre. Då var det dax för middag. Kim och Håkan gjorde hemma gjord kebab. Jag höll mig till att skala potatisen jag. Åt sen blev det en trip med fyrhjulingen. Sen for vi vidare in till stan och hälsa på Frida, Elin Daniel och Robin. När det gick in på krogen for hem och hyrde film och bara mös. Välbehövligt.

Söndag:

Riktig slapp dag, kolla på film hela dagen tills jag skjuts in Kim till bussen för att fara upp till boden. Snart är det över sju veckor kvar sen får jag ha honom hemma. Släppte av honom på busstorget for ner till Emelie för att hämta upp Marina. Äntligen fick jag träffa den tjejen, saknar dig. Vi for hem till Marina en sväng och prata massa fick lite uppdateringar. For hem la mig i ett skönt bad med tända ljus det var en perfekt avslutning på helgen.


Måndag:
Tog jag och Frida bilen upp till Trondis igen, kom upp nästa precis till jobbet började kl 15. Sen packa vi godis hela kvällen. På Pauserna blev det kortspel och jag var KUNG! ;) eller hur Frida? hihi


 Nu ska jag ta tag i och laga lite mat så jag har någon middag ikväll, hade! 


Söndag



Jag gillar inte Söndagar, för då far min prins ifrån mig.


TORSDAG

Då var banken och skatteverket avklarat nu sitter vi i lägenheten och musiken dunkar ur högtalarna. Vi är festsugna! Sitter och prata om festen som vi ska ha nästa helg och höstforum som blir om fyra veckor. SKOJ!
 
Och idag är det äntligen Torsdag och då vet ni var det innebär :) Idag är jag glad.





Go helg!

Dora


Jennie på väg på jobbet.

Så var man hemma igen, en kväll till sen far åker jag hem, weeei! Har vart här i tre dar men LÄNGTAR redan hem. 

Tiden på Dora går super fort och vi skrattar hela kvällarna, så mycket skönare än på fabriken. Tack för det. Nu har vi iallafall hittat en snabb väg hem från Dora, men i världens slumm område. Läskigt att gå där halv tolv på kvällen när det är kolsvart med röd gatulysen.
 




Nu ska jag ta och göra mig klar för natten, imorgon ska vi hinna på skatteverket och banken innan vi ska i väg och packa en massa godis innan hemfärd.

godnatt.

Tyst

Jaha då var det en ny dag. Jag vakna för en halv timme sen och nu ligger jag i soffan och myser. Tjejerna sover så det är tyst här i lägenheten. Funderar på om jag ska ta mig ut för en promenad om jag orkar? 

Nu ska jag iallafall måla naglarna, för målade naglar får man iallafall ha på Dora :P

ha det bra, PUSS!


halva veckan avklarad

Yes det är TIsdag och det innebär att vi jobbat klart halva veckan REDAN. Det är Onsdag och Torsdag kvar sen ska jag och Frida fara med super bilen hem igen. Jag vet att jag åker hem jämt men jag vill det och då gör jag det. Jag trivs på Dora, inte alls lika stressigt som det är på nidar. Vi lyssnar på musik, pratar, dansar och har kul hela kvällarna och packar en massa godis såklart. De gillar vi!



Hade!

vilken dag!

Ja vilken dag säger jag bara, börja med att jag åkte in till stan kl halv åtta med lillebror till stan för att lämna va honom vid skolan, åkte sedan direkt hem packa det sista och fixa massa innan jag tog lillebrors bil in till stan igen. Kom in precis kl tio som bestämt, lämna bilen på wargen, Frida kom och hämta mig packa in all min packning i Fridas bil så for vi upp på odenskog hämta Pauline. Sedan vidare ner på stan igen hämta upp Emelie. Innan vi kom i från stan var kl elva.

I åre börja det regna jätte mycket och vi satte såklart igång vindrute torkarna efter ett tag flög ena vindrute torkaren av. Vi vände hittade den efter vägen och satte på den igen. Efter några 100 meter flög den av igen och vi orkade inte vända och hämta den för fästet hade ändå gått av. Som tur var så hade vi vidrutetorkaren kvar på förar sidan så vi fortsatte köre ett tag men såg att kanske inte så bra att ha en järngrej skrapandes mot rutan, stanna för att sätta på nått som inte skulle förstöra rutan. Jag tog av mig min strumpa, Emelie hoppa ut och trädde på den och satt fast den med en gummisnodd , haha skratta så jag grät.  Kommer bild sen. Kunde inte sluta skratta en ljusrosa strumpa längst ut på vindrutetorkaren, ni kan ju tänka er hur det såg ut?

Väl framme i Trondheim var klockan kvart över två, slängde in våra kylvaror och frysvaror  och satte oss i bilen igen. Har glömt att säga att i de första som hände i Fredags morse när jag kom på jobbet var att Bjarte våran avdelningschef ropa på mig. Han talade om att sex st från nidar skulle få flyttas till Dora (Nidars Lager). Såklart blev det jag och Frida från våran avdeling som blev förflyttande. Men jag blev glad iallafall att få göra nått annat, kanske man också ha större chans att få vara kvar längre.

Iallafall skjutsa Emelie och Pauline oss till Dora innan de for vidare till Nidar. Vi har haft det jätte bra på Dora ikväll, En gubbe som är 80 bast,  kör runt på truck sladdar och köra som fan. Fick oss några goda skratt. Vi hade musik och vi har dansat och sjungit hela kvällen medas vi har packat en massa nidas favoritpåsar. Kl slog äntligen halv tolv och vi fick gå hem.  Kolsvart ute och vi visste knappt vilket håll vi skulle gå och det visade ju sig med efter att vi hamnat åt helt fel håll och innan vi var hemma hade vi gått i en timme fast det kanske tar 15 min om man går rätt väg. Vi hamna inne på ett industriområde, var tvungna att hoppa över tre stängsel med taggtråd, gå massa stiga, snubbla, skrattat och vart livrädda. Nu är klockan halv två och Jennie ska äntligen krypa ner i sängen för att vakna upp imorgon och se vad den dagen har att bjuda på.

Godnatt, och sov gott.  


j a g   ä l s k a r   d i g

helgen

Helgen började ju bra med fyra timmars övertid innan vi sprang ut till bilen och körde hem till Östersund. Kom hem runt elva skynda mig in i dushca och bytte om, precis påklädd ringde Kim och sa att han var i stan om en kvart. Satt mig i bilen igen och körde in till stan för att äntligen få kramar om min prins igen. underbart.
Åkte hem tände lite ljus, la och oss och kolla på tv en stund, hann inte bli många minuter för sen slockna Jennie som vanligt.

Vakna av väckarklockan på lördagmorgon kl halv nio, bara klivia upp och göra sig klar för hade tid hos frissan kl 9.45. Åkte in till stan och blev hos frissan i 3 ½ timme haha. Blev inte som jag tänkt mig men men det blev ju bättre än när jag kom så och det var ju huvdsaken kunde ju inte se värre ut än vad det gjorde. Mötte upp Kim, och for hem till fjällsta gjorde iordning tacos. Laila och Håkan skulle på fest någonstans så vi var barnvakt åt Jessica och Sanna. Efter maten, tände vi ljus och la och bada, hur mysigt som helst. Vem tackar nej till ett varmt Bubbelbadkar med massa tända ljus? Inte jag iallafall. Efter det blev det var man trött och slö la oss i sängen och kolla på "stjärnor på is" och tog det lungt hela kvällen.



Idag vakna vi inte förens kl tolv, blev lite less att man sovit bort hela dagen. Men men inte så mycket att göra åt. Klev upp och åt lite frukost. Klockan blev helt plötsligt två. For in till stan för att släppa av Kim på busstorget för att han senare skulle sätta sig på bussen upp till boden igen. Jag gick på Paus för en fika med Lotta. Så mysigt att äntligen får träffa henne igen, saknar hon i massor! Snart får jag träffa henne mycket igen när norge tiden är över! Längtar är bara förnamnet kan jag lova. Sen körde jag vidare för att handla mig lite mat till de kommande veckorna i trondheim, åkte hem fick mig lite mat av mammsen och åkte vidare ut till pappa för att hälsa på han en sväng. Där blev det lite tvtittande och prat om allt möjligt nu sitter jag här och saknar Kim som en tok REDAN och han kanske jag inte ser på tre veckor. Vill inte ens tänka på att de är sån lång tid men tar dagen som den kommer får jag se hur det blir.


Nu ska jag packa ihop alla saker tills imorgon för imorgon går bilen upp till Trondheim igen.
hade, snakkes!



 

En less Jennie

Idag har inte mitt humör vart på topp alls,men man får väl ha sånna dagar med ibland. Självklart packa jag marsinpangrisar hela dagen. RIKTIGT less på det nu och även i slutet av dagen när schemat för morgon dagen kommer upp såg jag att självklart ska Jennie vara där hon vart dom sista tre veckorna, vid OKA maskinerna. Men bara att se glad ut och tänka på pengar. Dagarna går ju ändå fort och jag har ju faktiskt ganska roligt.

Idag efter jobbet åkte vi direkt på banken och hämta ut våra bankomat kort, sen skynda vi oss hem för Pauline och Frida skulle på pirbadet. Själv sitter jag och Emelie hemma i lägenheten och myser med tända ljud och snart är det dax för Idol. Jag njuter av tystnaden här hemma just nu.

IMORGON ÄR DET FREDAG, MER ÄN UNDERBART!

Imorgon ska jag och Frida jobba på marsinpan som vanligt till kl tre sen har vi fått övertid nere på Sollas, Emelie och Paulines maskin till kl 19. TACK, det behövs! Mera pengar till mig tack. Efter det blir det hemfärd. Kan lova att det kommer vara fyra lyckliga tjejer som springa ut från Nidar fabriken och hoppar in i bilen och bara längtar efter att man kommit över till sverige igen.

Imorgon ska jag äntligen få pussas med min prins igen.




snakkes!

Första oktober.

REDAN första oktober jag förstår inte vart tiden försvinner.

Igår på jobbet hör jag nån som ropar - Jennie?
Kollar dit och det är inte vem som helst som ropar utan det var ELIN! Gissa om jag blev glad. Var så roligt att se henne igen. Saknar hon här.Hon var upp och hämta alla sina saker som hon hade kvar här. Det var iallafall gårdagens höjdpunkt.


Igår efter jobbet tog jag och Pauline oss en underbar promenad längs havet. Går en stig precis längs vattnet så sjukt vackert med hösten alla färger och doften av hav och naturen, hör ni hur jag låter? Men jag njuter faktiskt varje sekund där nere. Där nere får man ny energi. Tog mig hem och gjorde iordning en god sallad. Sen blev det Idol för hela slanten. Pauline och Frida kom på att de skulle ut på nå äventyr så de for en sväng med bilen medans jag och Emelie satt kvar i soffan mös, prata och en hel del skratt blev det.




Denna vecka har blivit grispacking för mig för hela slanten. De som vi gjorde första veckan vi var här, då tyckte jag det var helt okej att stå där men då hade jag ju Elin, Frida och Malin som jag kunde prata med hela dagarna. Nu står jag där med några som verkar vara stum. Idag var iallafall "papi" med mig vid maskinen så jag hade nån att prata med. Fick iallafall höra av honom att jag blivit bättre på norska, haha. För det ända jag sa till honom första veckan var, va? Jag förstår inte. Dagarna går fort på nidar och vi är inne på våran SJUNDE VECKA.

Sista timmen idag på jobbet hade vi avdelningsmöte fick reda på att denna säsong kommer nog ta slut redan v.44 . Så det innebär att ni kanske bara har jobba i fyra veckor till? De hade jag ju inte planerat jag vill ju ha kvar jobbet till helst slutet på nov. Men julproduktionen är beräknad vara klar då och det ska redan börja med påskgodiset! För hoppningsvis som det lät så kanske man kan få vara på "Dora" lagret till nidar. Två veckor till efter att vi är klara i fabriken, det hoppas jag på. Har inget att göra hemma i början på nov.

Nu sitter jag hemma i lägenheten själv faktiskt, skönt måste jag faktiskt erkänna att det är. Frida och Pauline gick ner på stan och Emelie är och unnar sig massage. Jag har nyss ätit lax och brocoli efter att ha kommit in från en skön promenad med min mp3. Var väl behövligt vill jag lova, att få rensa tankarna lite. Nu ska jag ta mig en skön dusch sen krya ner i soffan och kika på tv.


Hade!


Kurt Nilsen-sail away

 


RSS 2.0