toppen dag!

som sagt for till mammsen idag och satt mig på altanen och sola lite, var rastlös så gick på fritids och hämta lillasyster och mös med henne en stund innan resten kom hem. Senare på em tog jag cyklen och cykla in till stan, så himla skönt!

Kim kom hem från jobbet och vi gick ner på stan och mös i solen gick förbi paus och åt middag och vidare hem igen. Så ringer Marina vi bestämmer att vi två och Emelie ska äta glass och mysa nere i badhus parken. Så himla kul att träffa er tjejer blir inte för ofta nu för tiden, och snart flytta Emelie till sthlm men lovar att jag ska komma ner ofta! :)

Emelie gick hem för att sussa och jag och Marina gick vidare på någon fest, men nu sitter jag här och ska krya ner i sängen resten av folket skulle på marite men jag skippar det idag ska upp kvart i sex och cykla på jobbet, duktig tjej!

Min dag har vart toppen!

sov gott.

s o o o l

Idag är det sol och jag är ledig. Nu ska jag hem till mammsen och sola en stund sen ta cykeln tillbaka till staden!


Måndag

Helgen har varit toppen, jobbade till 16 i Fredags sen blev det utgång både Fredag och Lördag, har sjukt kul båda kvällarna men dock mådde ja inte allt för bra igår men men man mår väl som man förtjänar?

Igår blev det lunch på via grande med grabbarna resten av dagen gick jag och Elin runt och kika lite på stan och mös av att det faktiskt var fint väder, gick hem till Frida en sväng kl sju gick jag hem och duscha och la mig halv död i soffan..

Idag väntas jobb 12.30-21 sista veckan jag jobbar hel tid nu sen går jag ner på 75 %,ska bli så underbart skönt!!
Sista två veckorna i juli sk jag vara ledig, då blir det en sista minuten resa, ståket och yran, PERFEKT!


Nej nu ska jag gå till bussen, puss

mys med lillasyster.

Inatt har lillasyster sovit över hos oss, mysigt att få rå om henne lite ibland med. Blir inte allt för ofta jag träffar henne längre. Igår kväll hyrde vi film, madagaskar 2, Kim och Felicia blev nöjd men inte jag. Istället för att kolla på filmen satt och leta och kika efter massa utbildningar.. Är fortfarande sjukt sugen på hudteraput, jag vill vill vill. Ska hitta en  bra lösning på hur jag ska göra för att allt ska gå ihop och bli så bra som möjligt!!

Nu har jag precis skjutsat Felicia på ridläger som är mellan 9-12. tolv ska jag hämta henne igen, då blir det lunch och en trip på stan.. mys!



kvällen får jag se vad den bjuder på?

l i l l e b r o r . .

Idag är det lillebrors dag, idag är det hans tur att ta studenten, GRATTIS!!!! 
<3



Idag är det ingen..

.....vanlig dag för idag är det Jennies födelsedag, hurra hurra hurra!



RSS 2.0