åre, arbetsintervju och SJUK!

Måndags efter middag for jag och Emelie upp till åre för att träffa Lotta och Emma. Det skulle bli utgång på tott. Lottis kom hem halv nio från jobbet och blev en massa prat. Kl halv elva kom Lotta på att hon glömt sin plånbok hos Nisse. Jag och Lotta tog mazan till han, medas Lotta var inne hos nisse han batteriet i bilen ta slut. Hon hade glömt lamporna på. Ja vad kan man göra mer än att skratta, har ju vart med om det dära ett antal ggr. Vi fick låna en bil som stod på macken så starta vi bilen igen! For hem och innan vi var hemma i lägenheter igen var kl mycket och det blev ingen utgång, vi satt istället och prata och skratta om massor som hänt. mysigt! 

Tisdag blev det fika och sen tog jag och emelie tåget hem och var hemma runt kl 18, var man hemma igen och saknaden av prinsen kom tillbaka.

Onsdag morgon var det arbetsintervju, inge komentarer om det. haha!
Hade världens torrhosta på morgon när jag vakna, men tänkte att det har man ju bara ibland så efter arbetsintervjun gick jag ner och träna som kanske var det sämsta jag skulle gjort. Fick feber igår kväll. Har hostat hela natten och vaknat av att jag har legat och grinat i sömnen typ för jag har så ont i huve. Tog tempen nyss och hade 39,2. Inte så konsigt att jag mår DÅLIGT. Är så låg temad i vanliga fall så har jätte hög feber om jag har 39 aja nog om det.


Imorgon kommer KIM hem, läääängtar. Så får han komma och ta hand om mig lite!!
miss u

 

=(

I torsdag åkte  jag och mammsen till sundsvall för att shoppa vi hann både med stan och ikea, underbar dag!
tack mamma för det behövdes!


I fredags var jag hemma och fixa mitt rum byggde ihop möblerna jag köpt, själv. STOLT! :)
Sen kom kim hem han hjälpte mig att sätta upp lite hyllor osv sen for vi ut till pappsen och hälsa på, en sväng på kvällen. Lördag morgon blev det skoter tur med Frida daniel och prinsen så klart! Så sjukt skoj vi hoppa flög av och skratta en massa. Vi hyrde stuga i vemdalen packa ihop lite saker och for upp. Robin Elin och Ante följde också.
Så blev det fest och utgång på skalet, såå skoj! TACK för det.
Söndag morgon vakna vi tidigt började packa ihop i stugan, hjälpte frida att jobba lite sen ca. 14 for vi hem och åkte en massa skoter igen! TACK för i helgen alla!





Sen blev det tååårar och en klump i magen. Mitt <3 har fart ifrån mig, längtar tills du kommer hem igen så jag får pussa och krama dig igen. saknar dig redan!
älskar

Nu far jag till åre med Emelie och hälsa på Lotta och Emma, skönt att komma bort lite!
Ikväll blir det utgång, hem imorgon igen sen onsdag blir det anställningsintervju!
Men nu ska jag ha skoj med min flickor!!
Ha det bra alla, ta hand om er.

JAG SAKNAR MIN KIM!

JAG ÄLSKAR ATT

JAG ÄLSKAR ATT DANSA!!!!!!!

image103

JA!

Imorse klev jag upp och klädde på mig och tog mig ut på en promenad, så skönt!
Gick hem och åt en god frukost, nu sitter jag här och gör ingenting, TRIST!
ikväll är det iallafall dans igen, det gillar ju jag :)



Imorgon blir det shopping med mammsen i sundsvall. längtar!
puss så lääänge!



revy och mat

I Fredag blev jag ÄNTLIGEN klar med delegeringen på jobbet, skönt slippa ha det över sig.
Fredag kväll hände det inte så mycket var till Malin en sväng som fyllde 12, stor tjej nu! Grattis.
åkte hem kolla på lets dance sen blev det sängen, upp och jobba kl sju på lördag till k 13 sen skynda sig hem dushca göra mig klar sen åkte jag och Kim in på revyn träffa hans jobbar kompisar med respektive.
Så skoj älskar sånt där, längtar redan till nästa år! :) fortsatta sedan vidare till athena för att äta super god middag. Sen gick vi vidare till Bishop arms inte dirket mitt ställe men det var trevigt att sitta och prata bara med alla, vi gick sedan in på mark twain en sväng innan vi gick vidare upp till bussen, tack för en trevlig kväll :)
Idag var det jobb igen, men men måste ju för att få ihop lite pengar iallafall.. Ikväll lblir det nog kika på kims bandymatch seeeen mys, en vecka kvar ! :(

Puss puss Jennie

ta hand er!

torsdag

Jag vill ha ett jobb så jag vet när jag ska jobba och inte, så man kan planera vad man ska göra.
Imorse for jag in med Kim och träna, vill känna att jag gjort nått nyttigt på dagarna iallafall.
Nu har jag nyss ätit frukost, badat och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen fram tills jag börjar jobba kl 16. Ihelgen kommer iallafall lottis hem en sväng så hoppas man får se henne lite. På lördag blir det revyn och middag på Loftet med Kims jobb sen får man se vad helgen mer bjuder på.
Men vill inte att det ska bli söndag, då är det bara en vecka kvar sen far min prins ifrån mig. :( men det blir nog bra det med!

image100

Jag älskar dig, Kim!


funderar på hur Åsa och Johanna har det, dom har det säkert super bra!


känslan

TACK TACK Emelie som tog med mig till wendlas för att dansa igen, finns inget som tar känslan som man känner när man står på golvet rör på kroppen efter musiken. Man tänker inte på nått utan bara att man är så lycklig som får dansa! JAG ÄLSKAR ATT DANSA SÅ ÄR DET BARA!

Kul att få dansa med Anna-karin, Emelie och Pauline igen, nästan halva klassen var där, så skoj! TACK

Har nyss duschat och nu ska en lycklig Jennie krypa ner i sängen med min älskade Kim!






hej då.

Har nyss vart och sagt hej då till Åsa och Johanna, var mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara men två månader går fort så är ni hemma igen :)
Ta hand om varandra och ha så jätte skoj!! Det där är ni värd. Kramar till er..

image89


Ihelgen har det blivit skoteråkning för hela slanten. igår åkte jag, Kim, daniel och Frida till stan och kolla på articcup åkte hem och gjorde Kim super god mat till alla. Sen blev det Sing star, skooooj! imorse vakna jag dammsög och plocka ihop i huset,, sen blev det ut med skoten igen, Jag, Lillebror, kim, och daniel. Efter massa felkörningar på vägen hem, visade det sig att vi var i 2 mil utanför stan åt fel håll hemifrån!!!!!! haha ja visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men till slut kom vi hem.

Tack för en super helg nu ska jag sova imorgon blir det jobb,

Och Grattis till Johanna och Johanna som fyllde 17 och 20 år...
och idag fyllde en Peter 21 Grattis, nu är du stor kille!




 

lycklig.

Jag är lycklig ge mig bara ett jobb kommer nog allt blir toppen!
image94

RSS 2.0