åre, arbetsintervju och SJUK!

Måndags efter middag for jag och Emelie upp till åre för att träffa Lotta och Emma. Det skulle bli utgång på tott. Lottis kom hem halv nio från jobbet och blev en massa prat. Kl halv elva kom Lotta på att hon glömt sin plånbok hos Nisse. Jag och Lotta tog mazan till han, medas Lotta var inne hos nisse han batteriet i bilen ta slut. Hon hade glömt lamporna på. Ja vad kan man göra mer än att skratta, har ju vart med om det dära ett antal ggr. Vi fick låna en bil som stod på macken så starta vi bilen igen! For hem och innan vi var hemma i lägenheter igen var kl mycket och det blev ingen utgång, vi satt istället och prata och skratta om massor som hänt. mysigt! 

Tisdag blev det fika och sen tog jag och emelie tåget hem och var hemma runt kl 18, var man hemma igen och saknaden av prinsen kom tillbaka.

Onsdag morgon var det arbetsintervju, inge komentarer om det. haha!
Hade världens torrhosta på morgon när jag vakna, men tänkte att det har man ju bara ibland så efter arbetsintervjun gick jag ner och träna som kanske var det sämsta jag skulle gjort. Fick feber igår kväll. Har hostat hela natten och vaknat av att jag har legat och grinat i sömnen typ för jag har så ont i huve. Tog tempen nyss och hade 39,2. Inte så konsigt att jag mår DÅLIGT. Är så låg temad i vanliga fall så har jätte hög feber om jag har 39 aja nog om det.


Imorgon kommer KIM hem, läääängtar. Så får han komma och ta hand om mig lite!!
miss u

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0