hemma i östersund igen.

Då har man flytta hem till östersund igen då, känns både skönt och trist!
När man tänker tillbaka har jag haft så skoj tillsammans med pojkarna och Lotten, men har även stått och frysit var så förbannad som jag inte trodde jag kunde vara. Men skönt att komma hem igen nu letar jag jobb och lägenhet istan för fullt. VILL INTE BO KVAR I BRUNFLO LÄNGRE! Men det löser sig väl det med till slut.

Ihelgen fick jag äntligen träffa tjejerna igen, som jag längtat och saknat er. Men självklart händer det nått och Jennie fixar så allt blir kaos, men men skäms och FÖRLÅT tjejer! Blev ingen fest för Jennie iallafall får ta igen det nästa helg kasnke?

  På lördag åkte jag och va hemma hos Kim hela dag, första jag gjorde var att somna på deras soffa i flera timmar vaknade och mådde betydligt bättre. Då blev det middag med familjen, storebror Dennis och Linnea var också med  som var hemma från göteborg över helgen. Senare på kvällen for jag och Kim in till stan och gick på olearys och news med thure och co. Trevlig kväll!
Söndagkväll bjöd på bandy kollande med Johanna. Både lillebror och Kim spelade igår. Första lillebror gjorde var att kliva in och göra mål, härligt! Bra spelat pojkarna mina.

Idag har jag vart duktig och vart in på arbetsförmelingen och fixat massa, imorgon ska man tillbaka till svenskan igen tills man får nått nytt jobb. Pengar måste man ju ha!

ha det bra alla, puss Jennie.

J a g  ä r  k ä r  < 3

mysdag.

Då var det lördag kväll igen, och imorgon på dagen far vi igen.

Igår kväll blev det mys hemma hos Fredins, middag och idol. Vakna i morse av en pigg Kim kl nio då var det bara att kliva upp och äta frukost med familjen. På dagen tog vi det bara lugnt, basta och hade det bra. 
På eftermiddagen  for vi hem, jag gjorde pizza med mamma och Felicia, åt middag med hela familjen, mysigt!
Nu ska jag bort och hälsa på min favvo Marina, får se vad kvällen bjuder på. Har även hunnit myst med lillasyster en stund med, min prinssesa!



Fredag.

Denna vecka har vart hela toppen, mycket skratt, dubbeltrakt, inte så mycket jobb för de timmar vi fick! Det tackar vi för :)

Åkte hem redan i onsdagskväll när vi fick reda på att vi inte hade något jobb på torsdag dag men ändå fick 8 timmarbetalt. Kom hem så jag iallafall fick sova två timmar med Kim iallafall innan han for på jobbet. Igår blev det slapp dag, så trött, har vänt på dygnen helt denna vecka. På kvällen åkte jag lillebror och Johanna och kolla på när Kim spela innebandy match, haha! skratt blev det iallafall. Jag älskar er!


<3


sämst på att blogga.

Ja jag vet att jag är sämst på att blogga, fast vi har internet i sthlm så orkar jag inte ta mig tid att blogga.
men gå in på LottaTheland.blogg.se så ser ni lite hur vi har det..

I veckan har jag fått urinsvägsinfektion igen som vanligt när det börjar bli kallt, i onsdags låg jag hemma och inte kunde jobba för jag börja kissa blod, försökt få tag på en läkare hela dagen men dom var störd så vart inge bättre av det. På kvällen blev det bättre satt och drack flera liter tranbärsjuice hela kvällen. På torsdagen klev jag upp och jobba, DUMT GJORT av mig. Under dagen blev det värre och värre och när vi kom hem till lägenheten igen så började det om, kissade blod igen som tur var blev det en kort dag och vi åkte hem redan kl tre, hämtade upp Nisse i Gävle och sen for vi hem med våra sommardäck i snöstormen!

Nu är jag hemma och väntar på att få komma upp till hälsocentralen kl 14.20 och lär väl få pencelin!

Gå in på Jenniebl.bilddagboken.se där finns det lite bilder från första dagen i våran lägenhet med i Solna! haha
Som vi iofs inte längre bor i längre,  vi har flyttat in till Nisse Robin och Petter i stället där vi trivs så mycket bättre!

skriver mera senare ska göra mig klar och fara jag! puss

RSS 2.0