Idag

Idag är det den dagen jag har längtat efter sen Kim satt sig på tåget den 28 januari för att rycka in i lumpen. Idag kommer han hem till mig i tre veckor! Så skönt att få ha han hemma mer än 1 ½ dag!
Även att min vän Emelie kommer hem idag, det gillar jag! :) Ikväll ses vi en sväng, men först är de jobb i 5 timmar.

Fyra dar kvar sen tre veckors ledigt! Fredag, Lördag Söndag och Måndag KVAR, WEII!

torsdag

torsdag igen, och ledig! Tog mig in till staden mitt på dagen nån gång köpte lite nya träningskläder sen tog jag mig ner på Jocks. trampade en stund sen kom Lotta. Vi gick ner och väntade på att pumpen skulle börja! Kul att träffa hon lite, har inte sett henne sen SM, nästan FYRA VECKOR! och vi bor 1,5 mil från varann, och jag är in till stan flera ggr i veckan. men men så är det ibland. Efter träningen gick jag och hälsa på Pauline en stund, trevligt!

Nu är jag nyduschad och ska väl snart krya ner i sängen och kika lite på tv.
Nu väntar jobb hel helgen, MEN också att Kim kommer hem imorgon och är hemma med mig i tre veckor, underbart!


Ett brev och en vacker blombukett.

Idag var det onsdag, haft tisdag hela dagen, sen när jag det var nån på jobbet som påminde mig om att det faktiskt var onsdag blev jag genast mycket gladare! Slutade ett idag, skönt! Gick hem åt en korv med bröd med mammsen och Felica. Sen for vi tre upp på jobbet igen för att hämta Johanna för att sedan åka in på stan. Mamma och felicia gick på stan medans jag tränade. Mötte upp mamma och Felicia igen, hämta bilen och for hem!

Det första jag ser på bordet är ett blombud, på lappen står det Jennie Blomberg. Blir överlyckligt och öppnar!



Världens vackraste blommor, jag blev så glad! TACK TACK TACK!
Jag älskar dig med min prins!

Jag går upp på rummet och mamma ropar.
-Jennie, du har fått ett brev med från högskolan!
Jag fick världens klump i magen, hon tjatade på att jag skulle komma ner och öppna. Jag gick ner, hade panik! Kan inte ens beskriva känslan. Så for jag tog i brevet, så SPUTADE det tårar. Jag öppnade det, så  var det bara en fjuttig pinkod för att bekräfta nått. Jag visste ju själv att jag hade beställt den för nån dag sen men när mamma ropa och sa att det var från högskolan hade jag inte en tanke på att det kunde vara den. Trodde absolut det var beskedet om jag skulle komma in eller inte! Nu börja det närma sig och det känns också kan jag säga.


SNART


Snart kommer du hem till mig och är hemma i tre veckor. Det kan inte bli bättre! <3

Idag fick jag vykort av Emelie från Thailand, Tack för det! Snart kommer du hem igen med :) Weiii!

Nu ska Jennie göra sig klar för jobb. 12.45-21.15 vilken underbart pass ;)

Måndag

Orkar inte skriva om min helg mer än att det var underbar. Kim kom hem i Torsdags natt som jag längtat. Haft fyra dagarsledig och fått umgåtts med han och massa bra folk hela helgen!




Idag är det måndag och det innebär min sista lediga dag, imorgon väntas jobb igen.
Idag var jag in och träna först blev det 40 min på trampmaskinen, sen en timmas pump, underbart! När jag kom hem la jag mig på soffan och kolla på film med felicia, kollade väl ca 15 min sen sov Jennie som vanligt, vakna av att det var middag. Kvällen bjöd på bilbingo lika segt denna gång och ingen vinnst heller!! haha men men mysigt att få umgås med mamma och Felicia lite.

Nej nu är det dax för att sova, hoppas allt är bra med er alla! Puss Jennie


ILLER!

Igår efter jobbet for jag och Frida och för att träna på jocks, var så opepp men underbart när det var klart! Gick upp till Pauline där fotbollen väntade. Elin, Malin och Alex kom, vi åkte och handla grönsaker, chips, dip, vindruvor, melon och massa gott. matchen sög förövrigt men gott var det! :)

Hopp då sitter man här, klev upp halv åtta för att lämna lillasyster på fritids. Tänk om man var liten igen bara för nåndag, fick gå och hålla sin storasyster ihanden när man gick på fritids för att leka med alla sina vänner. Kommer hem äter middag och sen ut igen och bara leka tills sängen väntar. Inga beskymmer alls, eller har man det redan som sju åring? :S

Sov dåligt inatt, vakna och hade gåshud över hela kroppen, drömde om nån äcklig jävla ILLER, det är verkligen det VÄRSTA jag vet! Tänkte jag skulle åka in och träna nu på morgon men blir inget av med det har knappt sovit nått sen fyra i morse och somna inte förens kl halv ett-ett inatt.. Så får bli massa vila tills klockan ett när jobbet väntar igen. men sen FYRA DAGARS LEDIG, det behövs!

Och snart är jag ledig i tre veckor, kan inte bli mer än underbart, Snart kommer Emelie hem igen från Thailand då väntar gatufesten och FEST!!!!!





????????????????????

ledig måndag.

Idag har jag vart ledig, vakna klockan tio såg att solen var framme idag. Jag blev glad klev upp och gjorde i ordning frukost och gick ut och satt mig läste tidningen, men blev trött så hämta en filt la mig på gräset,  SOMNA och vakna kl halv ett igen. Fattar inte kan soova hur mycket som helst! Tog mig iallafall upp, bytta om och for in och träna. Kände mig duktig. Kom hem hjälpte mamma med maten , blev kycklingsallad idag, SUPER GOTT! Efter maten tog jag mig en skön dusch sen kom Angelica och Ante och hämta mig tog oss en trip in till lillänge, angelica sola en sväng så jag och Ante satt utanför och vänta i solen. Kul att se er en sväng. Nu har jag tänt massa ljus och ska snart krya ner i sängen, bara min prins som fattas.


 

<3


Eva Jennie Nathalie Blomberg
älskar
Kim daniel Fredin

tankar..

Ja det är mycket som flyger runt i mitt huve just nu, härom natten drömde jag att jag kom in på skolan i umeå, och jag hade panik över att jag skulle fixa lägenhet, ta massa studielån och allt där till.

Det är redan mitten på juni och skolan börjar isånnafall i augusti, ska lilla Jennie tordas flytta helt själv till en ny stad, utan min familj, utan mina vänner och utan min Kim? Men en röst säger -Så klart du klarar det där, du vill ju göra nått nytt? Våga ta steget! Östersund finns alltid kvar, är bara flytta hem igen om man inte trivs. Det löser sig ju alltid, som jag alltid säger. Men det är mycket tankar runt allt. Om jag inte kommer in då, vad händer då? INTE ett år till av att bara gå jobba här hemma, spendera alla pengar på massa onödiga saker. Nej då blir det nog norge, sen resa en sväng? Sen söka in på skolan igen till nästa höst.

Men om jag skulle komma in måste tänka positivt, tre år går fort, jag får en utbildning som jag vill ha, kan jobba nästan vart som helst och det är ett yrke jag alltid kan falla tillbaka på om jag nu en dag skulle komma på att jag vill göra nått annat ett tag. Jag ska försöka få med mig Kim och flytta till mig i Umeå, istället för hem till östersund när han muckar i november. Mina vänner får komma och hälsa på mig jämt :) och jag får åka hem hälsa på dom och min underbara familj ofta. Det blir nog bra till slut iallafall, allt löser ju sig som sagt!


Just nu saknar jag min prins så mycket, känns som det var evigheter sen jag fick kramas med han! 

lillasyster.

Imorse tog jag mig en trip in till staden med kusse Marina och kolla in rean på Hm, köpte lite grejer men inget på rean hittar aldrig nått där, det är ofta bara massa skit som man tänker " det här kan jag ha någongång" men nu har jag lärt mig ska inte köpa nått sånt mer :) klockan närma sig tolv vi blev hungrig och köpte oss en lunch på paus. myys! For hem med bussen, gick och hämta lillasyster på fritids runt två. Gick hem åt mellis sen satt vi oss och locka hennes hår. Hon skulle ju på skolavslutning idag. Nu har hon gått klart sitt första år av tolv.  Hon är såå duktig, stolt storasyster!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska väl snart krya ner i min underbara säng, godnatt på er alla!


min prinsessa


Kan det inte bli sol och varmt igen så man kan gå runt i bara klänning??

penicillin

Hemma efter besök hos farbror doktorn. Hade tydligen hur mycket bakterier som helst, så nu är det bara att äta penicillin i fem dagar. Jag som ville gå ut ihelgen men det är bara skippa det.. Jobbar ju ändå hela helgen så kanske är lika bra?

Ikväll var kusse och hälsade på, det gillar jag! Hon satt mest vid webkameran och hade skoj, haha. Hon är så mongooooo men jag älskar hon ändå! :)





Nu ska Jennie sova, godnatt!

:(

Jahopp då har man fått urinvägsinfektion igen, tänk om jag bara kunde få slippa, har väl lidit nog av den här skiten. Imåndags när jag vakna kände jag av det lite, så har det kommit och gått men imorse när jag vakna kände jag att nu är det på väg igen, det blev ondare och ondare så klockan nio for jag upp på hälsocentralen. Medans jag satt och vänta fick jag så ont så det kändes som jag skulle spy, efter 40 min fick göra urinprov men de hitta inga speciella bakterier, var väl för jag kissat typ 5000 ggr på morgon, fick iallafall en ny tid kl 16 för att träffa en läkare! Nu ligger jag i sängen tycker synd om mig själv och lever på värktabletter för att överleva fram tills klockan blir 16..



disco SM 2008

Fredag 6/6 i Stockholm



Lördag 7/6 Disco Sm i globen


__________________________________________________________________________________


KOM HEM!!!

WEEIII

Idag fick man tillbaka skattepengarna, DET TACKAR JAG FÖR. Imorgon ska jag inhandla en platttv.

image355

Jennie

Idag är det min dag!!!
image354

TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR DAG!!


RSS 2.0