30 dec

Då var det näst sista kvällen på detta år, helt sjukt vad fort det går! Efter jobbet blev det en trip på stan med Emelie och Marina, hem och åt GOD middag med kim. blev kyckling file, potatisklyftor och sweet chilisås, GÖTT!  Tog mig upp för att sola så nu tänkte jag hitta på nått men verkar inte bli nått av med det tror jag lägga mig och kolla på Oc i stället och laddar upp inför imorgon!





ORKA!?! USCH!

TRÖTT

Förstår inte hur trött man kan vara, helt död är jag. Igår när jag kom hem satt jag mig i soffan gjorde iordning lite mat kl 17 sov jennie och vakna kl 20.30. YES hade sovit i 3 ½ timme.... Så igår kväll kunde inte jag somna, somna kanske halv ett tog mig upp kl kvart i sju och är lika trött idag igen.. slutar kl 15 idag igen sen är man ledig två dagar, skönt!

skriver mer senare.

toppen.

Då var det måndag igen och det innebär jobb 8-15. Jag har haft en super mysig och super rolig jul tillsammans med familj och vänner, tack för det!

bilder kommer

Nu ska jag jobba vidare, kl 15 ska jag träffa Lisa en sväng sen får jag se vad kvällen bjuder på.
Kram från mig

God jul

Idag är det julafton, så himla mysigt nu sitter jag här och vänta på att lillebror ska hämta mig för att vi ska fara vidare ut till pappa och frukost som alltid på julafton. Sen vidare hem till Fjällsta och sen blir det middag hemma hos mamma. GOD JUL PÅ ER ALLA! hoppas ni får en jätte mysig dag.



Jobb 12-17

Igår var det jobb mellan 14-19, skönt! När jag sluta kom prinsen och hämta mig, for vidare till lillänge och träffa mammsen och lillasyster. Vi åkte vidare och hälsa på storasyster och världens sötaste Michelle. Om ca två veckor blir ju jag faktiskt moster igen till en liten pojke.

Syster! Även att Kim tjatar på mig hela tiden att han ska låna din hund nu, Tack för den! ;)
Så det där får ni komma överens om, haha!

När jag kom hem från syster gjorde jag julskinka, så till kvälls fika blev det mammas hemmagjorda tunnbröd och nygjord julskinka, SUPER GOTT!

Nu måste jag jobba, VARFÖR ringer det så mycket idag för? Har inte folk annat för sig dagen innan julafton, än att betala räkningar?




måndag

Idag är det måndag igen, kl är redan fyra. Klev upp i tid i morse, sprang ner på stan och fixa en massa julklappar, gick hem och åt en av min favvomat. Kyckling ris och currysås, hur gott är inte det? Efter jag var mätt och belåten gick jag upp för att jobba i fem timmar. Nu sitter jag här, är rätt lugnt så himla skönt. slutar kl sju ska jag väl hem och städa lite så det blir fint innan jul.

Min helg har vart toppen. Utgång två dagar, shopping, träffat familjen, middag i fjällsta och en massa mys, tack !

50 min

Om 50 min får jag helg, UNDERBART!

Idag har det var jätte lungt inte tagit emot många samtal , sitter mest och funderar på vad jag ska ge alla i julklapp (eftersom jag JÄMT är ute i sista sek)  och kollar runt en massa på internet medans jag väntar på att nån ska ringa in och ha några frågor om sin faktura.

Idag är det Fredag och det innebär helg, ikväll får jag se vad kvällen bjuder på utgång? Sen imorgon på dagen blir det stan med Frida och julhandla en massa kvällen får jag se, utgång? ;) Sen är det två dagars jobb sen JULLEDIGT!


Puss Jennie

skönt.

Så skönt när det nästan inte ringer nått, Tack det behövs.
Trodde jag sluta 17 idag och imorgon men har tydligen kollat fel på schemat eftersom programet här för schemat är så KONSTIGT! Så slutar jag 18 båda dagarna. =( men men bara stå ut snart är det jul och ledig, längtar.

nu ska jag ta emot samtal, hörs puss.


sämst

Jag vet att jag är sämst men ska försöka skärpa mig :P

I fredags klarade jag iallafall avslutnings provet på kursen så nu sitter jag och svara i telefonen hela dagarna. På kvällen kom Angelica och Ante och kolla på idol med oss Friday kom förbi en sväng med mys!

Lördag blev det en sväng på stan och kika lite, sen for vi till fjällsta och åt middag. For hem hämta upp Frida i Brunflo for hem och gjorde oss klar för utgång. Marina och Emelie kom, så satt vi och drack och prata hela plötsligt kl ett, gick ner på g3 sen gick jag hem. Så kul att få träffa dom och ta igen en massa som man missat när vi inte setts!! <3

Söndag blev det en sväng på stan igen sen kom mamma tomas och lillasyster och fika sen följde vi med dom till Brunflo och fick oss lite middag. Kim for hem till fjällsta och hämta en skoter och jag var hemma och mös med familjen. Åkte hem gjorde mig klar för sängen och ladda upp inför en ny vecka.

 I veckan har det blivit långa dar har jobbar 8-19 och 8-18 hela veckan. Så hinner inte så mycket mer än att hem göra mat och plocka ihop lite sen väntar sängen på en TRÖTT Jennie.

Nu sitter jag i soffan kollar på tv:n och har nyss ätit mammas tunnbröd, GÖTT!

utbildningen forstätter

Ja kan man ju lungt säga, full proppad med information är man ju iallafall. Är helt slut på kvällarna, bara hålla tummarna att man klarar testet på Fredag. Så får jag ju faktiskt träffa Lotta hela dagarna och ta igen lite tid som vi missat knappt, träffast nått på hela sommaren och hösten men så blir det ju ibland.

Nu sitter jag här i soffan är helt slut är jag. Har precis duschat, diskat och plockat ihop lite.  Nu ska jag bara mysa framför tv innan sängen väntar.

När min utbildning är slut ska jag verkligen ta tag i träningen och träffa alla som jag inte träffat på så himla länge. saknar er massor!


Puss Jennie

andra advent

Idag är det redan andra advent, helt otroligt! Gäller att man börjar köpa lite julklappar kanske så man slipper springa på stan sista dagen och panikhandla.

Helgen har vart helt okej, Fredag kom Pappa med fam och hälsa på hade med sig fika så vi drack kaffe och åt lullebullar, fick även inflyttingspresenter. En brödrost och en vattenkokare, TACK PAPPSEN! Så mysigt att få ha dom här. När dom for hem kom Lisa och åt middag med oss. Fläskfile och strips super gott! Vi kolla på idol och mys hela kvällen. Elin kom också en sväng och hjälpte mig med mitt hår, ängel!

Lördagen vakna vi åt mysigt frukost och jag gick vidare ner på stan till frissan och färga mitt hår, när jag var färdig där mötte Kim upp mig och vi gick på stan en sväng. For vidare till Willys handla lite mat for hem gjorde iordning tacos och mös framför tv. Båda två somna i soffan fram tills Danil och Robin ringde. Så kom det hit och hälsa på, killarna drack lite medans jag satt och mös i soffan och kolla på tv. skönt!

Idag har vi vart på Ixo en sväng och kika sen for vi vidare hem till mamma och hälsa på, drack glögg och prata lite.
Fick även med mig massa röding och regnbåge hem, hemma gjord lingon och hjotron sylt, tunnbröd, mammas svartvinbärssaft och massa mer gott! Tack min älskade mamma!

Nu ska jag kolla på sanningens ögonblick sen väntar sängen och en ny utbildningsvecka.
Puss Jennie 


Så nu ska jag ta och skriva lite, var ett tag sen nu och efter alla har tjatat att jag måste uppdatera lite så är det väl bäst man gör det.

I torsdags kom iallafall min underbara älskade prins hem efter tio månader i Lumpen. Hämta honom istan och jag kände mig så lycklig när jag visste att han kommer vara hemma med mig föralltid nu. Att veta att jag inte behöver bara ledsen mer på Söndagarna när han far ifrån mig. Nu får jag ha han hemma!

Fredag ringde väckar klockan redan klockan sju då väntade en hel dag på Ikea för mig mammsen och Kim. Blev en hel del inköp. Kvittot vart ju inte kort vill jag lova. Men jag och mamma ville springa i flera timmar till och bara shoppa en massa men Kim blev less och tillslut satt han sig ner och gav upp, då var det bara att ge upp för oss med. Satte oss i bilen och for hem mot östersund igen, men en fullpackad släpvagn med saker. Väl hemma i stan var det bara att börja skruva ihop alla ikea möbler och packa upp allt vi hade köpt, roligt. Kim satt upp till halv fyra på morgonen och skruva men jag gav upp tidigare och gick och la mig och sov.

Vakna på lördagen, for på öb och handla mera saker gjorde iordning lite mera det vi hann sen väntade muckfest för Kim och killarna. Hade jätte trevligt!

Söndag morgon vakna vi mitt på dagen någongång i fjällast, tog det bara lungt. Laila bjöd på god wook och sen for vi hem till stan igen och packa upp och fixa det sista innan vi skulle lägga oss i sängen efter en fullspäckad helg och en ARBETS VECKA väntade.

Nu är det redan Torsdag, dagarna bara springer iväg jag har haft utbildning hela dagarna så är helt slut när jag kommer hem, så mycket information är det. Många olika program och uppgifter som man ska kunna, imorgon är det ett prov med så bara hålla tummarna för att det ska gå bra. Nästa vecka ska vi fördjupa oss i fakturafrågor osv, så nästa fredag är det slut prov som jag verkligen jag hoppas att jag ska klara, är så nervös.

Igår efter jobbet kom mamma, mormor och Felica och hälsa på, fick mat av mammsen så mysigt. Efter en stund kommer även Sanna för Håkan och Laila skulle handla lite julklappar så hon fick vara hos oss en stund. Runt sju kom även Lisa och mös med oss hela kvällen med julmust, pepparkakor och lussekatter. GÖTT! Tog även oss en raggar runda ;P innan vi skjutsa hem lisa för att sedan åka hem och sova. 

Nu ska jag nog ta fram och dammsugaren lite sen ta och kanske laga någon mat. Så himla tråkigt att äta själv Kim har åkte hem till Fjällsta en sväng.

Nu vet ni iallafall lite vad som har hänt, jag mår bra och trivst så bra att jag äntligen få bo i stan!  Nu måste ni bara komma och hälsa på mig!

Puss från mig.


Jag älskar min prins!

RSS 2.0