sista mars



Ja imorgon är det ju faktiskt första april, och det börja bli vår, det gillar Jennie.

Nu väntas fyra dagar med jobb, sen ledig helgen om jag inte får nått extra pass. Har även tagit på mig att jobba hela påsken Helena jobbar med mig det känns toppen! Helgen efter det väntas vårforum, längtar!

Jag har iallafall haft det super på min fyra dagars ledighet.

*Fjällen med Kim och Felicia
*Mys med Frida, Emelie och kika på lets dance
*Träna
*Middag med Marina, Emelie, och Frida
*Utgång me tjejerna
*massa mys med Kim

Nej, nu ska Jennie åka och jobba.



ångest

Ja klumpen i magen börjar växa igen, hur blir det i höst? Ska jag flytta ensammen eller följa Kim med? Ska jag gå tandhygienistutbildningen eller nått helt annat? Vart ska jag flytta, umeå el sthlm? Många frågor som jag absolut inte har nått svar på och snart ska jag söka. Bara att fundera, söka och hoppas att allt blir så bra som möjligt!

HJÄLP!!!


Nu ska jag hitta på nått på min ledig dag, sen väntas jobb tisdag-Fredag.


jobb jobb och åter jobb

Har blivivt mycket jobb för Jennie sen sista tiden jobbar heltid på ängegården denna månad och tagit på mig extra på aditro de dagar jag är ledig, idag hade jag verkligen velat vart ledig men det är iofs bara tre timmars jobb idag men det känns efter att ha jobbat HELA helgen. 7-21 lördags och söndag 6.45-16.15 men pengar behövs så det är bara bra. I morgon, onsdag och torsdag blir det jobb på ängegården igen, sen fredag, lördag, söndag är jag äntligen LEDIG, har jobbat 11 dar i sträck då så ska bli skööön med lite ledigt!

40 min kvar sen ska jag hem och mysa med min Kim som jag knappt hinner träffa nått nu förtiden.

länge sen..

Ja nu var de länge sen jag uppdaterad lite, har bara inte haft någon lust helt enkelt...

Hänt en hel del har det gjort iallafall. Prisen fyllde år förra måndagen, blev det fika, massa folk och presenter.
Blev lite jobb på ängegården förra veckan, måste ha PENGAR.

Helgen bestod av utgång, både fredag och lördag,  super kul hade jag!

Imåndags blev det besök i fjällsta, mat och buzzspel med Sanna, for hem till stan för en fika med Emelie och åsa mys, för att sedan springa ner på biostaden och gå på bio med Kim, gustav och gustavs kompis. vi såg "män som hatar kvinnor" så sjukt bra film.  En film man MÅSTE se.


Nu sitter jag här har precis vikt i hop en massa tvätt dammsugit och väntar på att hoppa på bussen mot brunflo, jobb på ängegården väntar til 21.15 ikväll.

Imorgon kl 6 går tåget mot sthlm där Emelie väntar på mig. På dagen blir det shopping och kvällen bounce, sen på fredag dag går tåget hem till östersund igen.

Nej nu ska jag packa lite.

jag älskar Kim

RSS 2.0