tända ljus och mys musik

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort ändå

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär


trött

Jag har haft en bra helg här i Trondheim. Hunnit med övertid, shoppat en del, finns ju lite mer utbud här än hemma? Efter fem timmar på stan i lördags gick vi trötta men NÖJDA hem och gjorde iordning middag och slappa framför tv och datorerna. Emelie och Pauline börja dricka lite och hade lite förfest med Thor och Marius jag var torr och bestämmde mig för att stanna hemma. Men slutade med att det inte blev nån utgång för nån.

Igår vakna jag kl halv elva och var pigg, tog mig en dusch och börja gör mig klar. Tjejerna sov och jag gick rastlöst runt i lägenheten och vänta på att det skulle vakna. Klockan halv ett kom emelie ut ur rummet. Jag tog fram dammsugaren och börja städa lite i väntan på att mamma och familjen skulle komma upp. Klockan 16 kom de äntligen upp efter att det stannat i åre och allt vad det hade gjort. Jag och mamma börja värma maten mamma hade lagat hemma till oss. Fläskfile, strips och mammas hemma gjorda pepparsås. Sen åt vi allihopa tillsammans jag, mamma, Emelie, Pauline, lillasyster, Tomas & Fredik och Sunding var också med, mysigt! När det for hem gick vi och köpte godis och satt och kolla på tv och mös i soffan. Emelie gick och la sig och jag satt upp och invänta Frida. Kl elva hör jag nått på dörren så kommer en glad Frida innan för dörren. Blev prat, skratt och lite flams innan vi kom till sängs. Kolla på klockan sista gången kl tolv och efter nån min låg Frida och snarka. Jag var uppspelt och kunde inte somna. Har vaknar jätte många gånger inatt så inte många timmars sömn blev det inatt.

Klev upp halv sex imorse och åt min havregrynsgröt och klädde på mig för jobb. Tog bilen till jobbet i morse eftersom vi var trötta tjejer och det regna. Gick upp till våran avdelning och såg att vi var utlånade till sollas för att packa mokkabönor. Så idag har alla fyra jobbat tillsammans. Har aldrig varit med om att en dag har gått så fort. SKÖNT! Efter jobbet stod favvobilen utanför och vänta på oss. Vi hoppa in och höjde musiken. For hem till lägenheten och la oss framför tv.

Nu ligger jag i soffan och myser, så slö har precis vaknat efter att ha sovit en stund, nu ska jag se om det finns nått att stoppa i magen.




Tack mamma för igår, betyder mycket att ni kom och hälsa på. Jag älskar dig!


bloggar om dagen imorgon.



Jennie <3 Kim

S k r a t t

Skratt får man aldrig nog av.
Jag älskar att skratta så man får ont i magen.


ÖVERTID

Hemma efter att ha jobbat klart övertiden, tiden gick FORT och blev en massa skratt under kvällen. Tack för det Pauline!
Nu ligger vi i sängen och myser med våra älskade datorer som vanligt. Imorgon ska vi på stan mysa och kika lite medas Emelie ligger och sover efter nattes jobb. På söndag kommer nog familjen och hälsa på, det gillar jag <3

Nu ska jag vara med P en stund innan sängen väntar.




????? varför??????

Så är det bara!

Sitter man här ännu en dag, precis ätit upp min havregrynsgröt med hallon och blåbär som mormor plockat, så gott! Imorse klev jag och Pauline upp kl halv tio tog oss en skön promenad i duggregnet och gick även förbi ett solarium och hann sola en stund, skönt!



Ikväll har jag och Pauline fått övertid 15-23, pengar pengar! Emelie ska jobba natten så hon kommer och byter av oss ikväll när vi får gå hem. Frida tog bilen hem inatt när vi hade slutat för hon hade massa saker hemma hon behövde göra. Så nu är det tyst här i lägenheten. Imorse när jag vakna var det så tomt att inte ha någon att säga godmorgon till och ha Friday ½ meter ifrån sig. Men på Söndag kommer hon igen, hon har det mysigt hemma nu med lillasyster Elin

Imorgon är det lördag då ska jag och Pauline gå på stan en sväng och kika lite medas emelie får sova efter att hon jobbat natt. På kvällen blir det nog bara mys i lägenheten. Mamma funderar på att komma upp och hälsa på med, men får se hur det blir om dom kommer denna helg om det blir nån helg framöver.
 



Skål för att det är FREDAG och snart ännu en vecka avklarad.

akon-right now.

Trondheim

Jag mår bra, jag trivs men samtidigt längtar jag hem!


Torsdag

Idag är det Torsdag och det innebär att jag får åka hem imorgon. Missar PENGAR på övertiden men det får jag ta igen nästa helg då ska jag ha övertid, BÅDE LÖRDAG och SÖNDAG! Tjejerna stannar jobbar och tar en utgång och jag far hem och latar mig. Har lite ångest men men jag vill ju hem och har längtar efter det hela veckan så måste lyssna på vad jag helst känner för! Pengar är inte allt men mycket som Pauline säger. Utgången hinner vi med en annan gång, eller hur tjejer?

Nu sitter jag här igen och latar mig som vanligt som alla andra kvällar. Frida kollar på "djur i fara". Jag, Emelie och Pauline är osociala mot henne och sitter vid våra datorer. Stackarn men snart får hon en egen datamaskin och vara med. Imorgon blir det grispacking igen, tiden går faktiskt fort där så det känns skönt. Frida är utlånad ner till "sollas" Emelie och Paulines maskin.

Just nu spelas magnus uggla- första gången. Tänker på marina och gatufesten, saknar dig tjejen!

Ikväll blir det idol igen, det gillar vi!



Puss till dig!

trött

När klockan ringde imorse vill jag bara trycka av den och somna om igen. Men var bara att kliva upp och äta gröt sen gå på jobbet. Dagen gick fort, fick packa 15 g grisar idag samma maskin som igår fast grisar idag inga juletre.
Klockan två inkalla avdelningschefen in oss i pauserummet, fick reda på att några av oss säsongsarbetare kommer att få sluta REDAN nästa vecka!! Tydligen är vi för många anställda, allt suger! Får reda på imorgon vilka det blir. Så håll tummarna att det inte blir vi, jag vill inte hem NU! Har inget hemma att göra, jag vill vara här till november och tjäna pengar till min resa och möblerna till min lägenhet.

I eftermiddag har jag tagit mig en skön promenad, klar blå himmel och det börjar bli fina färger på träden här i Trondheim, kan inte säga mer än att det är så vackert här! Nu sitter jag i soffan och väntar på idol, sen blir det sängen för Jennie. sov gott!



Jag mår bra!

Idag fick jag och Frida vara på Oka 2 och packa juletre. Så skönt att vara där, en tyst maskin som man bara är tre personer på. Dagen gick fort och fick äntligen gå hem, blir alltid lika glad då kl slår 15 då man får gå hem och ta det lugnt i lägenheten. Gjorde iordning lite köttsoppa till middag och satt mig vid datorn och slappa lite. Sen tog jag på mig mina puma skor och gick ut och gick en skön promenad, underbart! Kom in och tog tag i dammsugaren och dammsög lägenheten, gjorde i ordning lunch lådan till imorgon blev räksallad med avokado, ägg, sallad, gurka och majs, längtar redan MUMS! Nu har jag precis duschat och ska slappa i soffan den sista stunden innan jag ska krypa ner i sängen! 
Det är tomt här utan Elin, men snart kommer du igen hoppas jag! :)



Saknar dig Kim!
Imorgon är det redan onsdag, dagarna går fort, GODNATT!
 
 

-Får jag leka med er?

Nu sitter jag i Paulines 2,10 breda säng och myser med Pauline och Frida. Emelie har gått och lagt sig och körde ut mig från vardagsrummet så hon skulle sova, haha! Knacka på hos Pauline och fråga om jag fick leka med dom ;) Det fick jag så klart, MYS!

Trondheim

Har vart en skön och behövlig helg hemma, borta bra men hemma bäst så är det faktiskt! Hunnit träffa många nära och kära ihelgen, det gillar jag! Nu är vi tillbaka i Trondheim och jobbar dag denna vecka, skönt så har man det gjort, kan man sitta och mysa hemma på kvällarna.

Idag efter jobbet tog jag mig och gjorde lite wook, sen tog mig en skönt promenad med musiken i öronen. Nu sitter jag nyduschad och myser i soffan och väntar på att Idol ska börja om jag nu orkar hålla ögonen öppen tills det. Ikväll blir det en tidig kväll för Jennie, sov gott för det ska jag göra.
  


<3

pengar!

Igår jobba vi övetid till kl 03.00, det gillar vi, PENGAR PENGAR.
Nu är det bara två dar kvar sen får vi fara hem över helgen. Då ska jag mysa och kramas med alla nära och kära. Nu sitter jag och Frida och äter omelett, gott! Idag tog jag mig en sköön sovmorgon ska slappa hela dagen innan jag går i väg på jobbet igen kl 15.00.


Jag är kär i han!

bra

Fredag: Fem glada och lyckliga tjejer gick hem från jobbet, förväntans fulla att killarna skulle komma upp. Gick hem duscha och satt oss i soffan och kolla på tv och vänta. Till slut kom dom, alla gjorde lite mat och vi satt och prata och mös hela kvällen, trevligt!

Lördag: Vakna av en pigg Kim klev upp åt frukost, vänta tills alla elva hade vaknat så tog vi bilen ner till stan och kika lite. Solen sken och det var underbart väder. Åkte hem för att vila lite och ladda upp inför kvällen. Börja duscha och göra oss klara. Sen blev det middag. TACOS så sjukt gott. Alla elva satt i vardags rummet och åt och drack, mys. Klockan tolv börja vi åka ner mot staden och Rick´s.Det blev ingen lång visit inne på Rick´s. Jag och Kim tappa bort de andra så vi gick hem och de andra åkte med Fredrik, gick lite vilse men tillslut hitta vi hem, haha! Kunde alla lägga sig lugna.  



Söndag vakna vi och alla låg och slappa i soffan och kolla på reprisen på Idol. Sen tog vi oss ner till solsiden och åt mjukglass och njöööt i solen. PÅ kvällen åkte killarna hem och det blev tomt i lägenheten. Vi poppade popcorn och satt oss och kolla på film.

Igår var vi på banken och fixa ett norskkonto så man får in någon lön. Spännade och se vad vad som kommer in den sista sep. Nu sitter jag här, har precis tagit mig en skön morgon promenad och nu ska jag ta och göra en omelett. Nu blir det skärpning på Jennie, Bra mat och promenader är det som gäller. Kan ju inte komma hem och har värk i kroppen som en 90-årig kärring bara för man jobbar på en godisfabrik. Men jag älskar godis som alla vet, men nån måtta får det vara.

Nu ska jag ta och äta.




helgen

Kommer blider från helgen om någon dag, Orkar inte blogga nått idag.

kom nyss hem från jobbet och ännu en dag avklarad, tre dar kvar sen ska vi åka hem! längtar..

skriver imorgon.

Torsdagstuggis

Ännu dag har gått här i Trondheim, kom på jobbet imorse och hörde att våran maskin var sönder. Fick stå och packa ner masipanpölser i plastförpackningar för hand, så sköönt. Jag, Frida, elin och en tjej till från sverige satt vid ett eget bord och dom underbara surkärrningarna vid ett annat. Kollade dit och såg att två av tanterna stog och smaska på tuggis! Både jag och Elin har fått skäll att det ikke är lov med Tuggis! Elin ropa till en av tantern.
-Eva, är det lov tuggis?
Tanterna kolla på oss och flina. Tanterna med tuggis visa det och gick och spotta ut det i soptunnan, HA ett-noll åt oss!
 Där fick vi oss ett gott skratt. Hela dagen har gått hur bra som helst, har mest suttit och chillat. Sorterat lite godis och sista timmen var det möte i Kantina. Tänk om alla dagar kunde gå så fort som denna.

Efter jobbet idag gjorde vi middag tillsammans alla tjejerna blev spagetti, korv och köttbullar. Sen blev det storstädning i hela lägenheten. Så nu sitter vi och väntar på Idol och har en nystädad och fräsch lägenhet..

Imorgon kommer killarna hit, UNDERBART! Får äntligen pussas och kramas med min prins igen. <3

Vi snakkes!

 


Regn här i Trondheim

Idag är det redan Onsdag veckorna går fort, dagarna på jobbet går fortare än vad jag tror dom skulle göra. Tycker om att jobba på dagarna då har man det gjort. Än att börja kl 15-23.30 går man och gruvar sig hela dan. Idag var det pölsepacking som stod på listan och lika så imorgon. Har sår över hela händerna och armarna, gör illa sig på dom där jälva kartongerna, men men sånt får man ta om det ska bli nå klirr i kassan!

Nu sitter jag har har precis lagat stuvad pytt till mig och frida, super gott så nu är jag mätt i magen igen! Igår kväll gjorde jag kyckling ris och hemgjord currysås. Duktig tjej, Vart ju till och med gott. ;P

Nu ska jag åka på Ikea med Frida och Emelie. Emelie ska handla lite ljus och sånt till sitt rum. Jag ska bara KOLLA!

Ha det bra, puss!


hemlängtan!

Nu har måndagen också gått.. klockan ringde 5.15, tog mig upp halv sex, koka gröt och klädde på mig sen gick ett trött gäng bort till nidar för ännu en arbetsvecka. Inne på trejde veckan, tiden går fort! Imorgon är det tisdag då ska vi packa sjokoladepölser. Idag är det första dagen som jag har riktig hem längtan!!
 
Efter jobbet idag gick vi hem gjorde köttsoppa sen tog jag mig en promenad in till stan med Elin och Pauline helt underbart väder. Efter en stund på stan så tog jag mig i kragen och tog mig en skön promenad med musik i öronen istället för att gå runt på stan och bli sugen på att handla massa kläder. Elin och Pauline stanna och shoppa lite till, Nu sitter jag nydushcad och dricker en kopp te och myser med tjejerna, och snart väntar sängen!


sov gott.

RSS 2.0