Måndag

Idag var det ledig dag, mer än underbart! Skjutsa lillasyster på fritids sen åkte jag in till stan och träna och kika lite. Åkte hem fick mig lite middag, städa rummet, sen la jag mig på sängen och sov en timme skönt. Imorgon är det jobb 12.30-21 det suger men men sen en dag till sen ska jag nog ta ledig på torsdag om det GÅR förståss!!!

sen är jag LEDIG hela helgen FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG, MÅNDAG, det behöver jag!
image286

? ? ? ? ? Det är någon konstig känsla i min mage som jag inte gillar ? ? ? ? ? 

T R Ö T T

Igår var det vårforum för hela slanten! SÅ JÄLVA ROLIGT, TACK TACK TACK!
kommer nog lite bilder senare för emelie tog så klart massa kort! :)

men nu är jag TRÖTT kom hem tre inatt och klockan sex ringde väckar klockan då var det bara att ta sig upp för att jobba mellan 7-13 sen 16.30-21 så nu väntar sängen för Jennie. Imorgon ringer kl sex igen och det blir jobb mellan 6.45-16.15 sen är jag ledig på måndag, skönt!

GODNATT Puss Jennie



iiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhh

åååååååååånnnnnnnnnngggeeeeeeessssssssttttt!!!!

Onsdag

Onsdag igen!

vakna hos Lottis i morse, tänkte jag skulle upp och träna men tog mig en sov morgon istället idag med, gick ner på stan till kl elva och mötte mamma och mormor. Åkte på Fresk, Rusta och massa affärer och fixa massa åt mormors badrum. Åkte vindare och åt en kycklingsallad på sibylla, nu sitter jag och väntar på att jag ska traska upp mot jobbet.. uuh!

ha en fortsatt bra dag, puss från Jennie!!

Ledig

Idag är jag ledig och det är mer än underbart, tog sov morgon och sov faktiskt till kl elva.
Klev upp och såg att solen lyste och det kändes som det var vår ute! Jag tog på mig lite klälder och gick ut på en lång promenad så skönt! Jag älskar solen. Nu har jag precis badat och nu ska jag ta och städa lite på rummet, snart kommer väl mammsen hem med ska jag hjälpa henne med lite middag sen ikväll ska jag på pumpen med Lottis sen sussa hos henne, mys. Jobbar inte förens imorgon eftermiddag!!!!

image282

ta hand om er, Kramar Jennie



 


K I M

JAG SAKNAR KIM, kom heeeeeeeeeem!
image280

skola

Idag var det jobb mellan 7-13, tiden gick fort och helt plötsligt var kl 13 och jag fick gå hem. Tog bilen in till stan och träna, så skööönt! Åkte hem och åt middag med mammsen och lillasyster.

Sen hjälpte mamma mig att söka skola. Till hösten kanske jag pluggar igen fast på högskola i Umeå. OM OM OM jag kommer in vill säga och att jag törs flytta själv till en ny stad, men det löser sig. Skulle vara så skoj, nya människor, ny stad  u n d e r b a r t!

Nu har jag nyss ätit kvälls fika med min lilla prinsessa och läst bok har vi gjort, nu ligger hon i sängen och ska sova för imorgon är det skola igen! Stor tjej har hon blivit.

helgen

JA min helg började med att jag börja jobba kl halv tre på fredag eftermiddag till kl nio. Åkte hem duscha och vila en stund innan jag äntligen fick åka och hämta Kim, blir lika lycklig varje gång han kommer hem. Vi åkte förbi Angelica och Ante en sväng där det var  fest, vi blev kvar där en stund sen åkte vi hem, blev en massa prat och mys och innan vi somna var kl ca. tre. Min väckarklocka ringde kl sex, trodde det var ett skämt. Men efter tre timmars sömn var det bara att ta sig upp ur en varm säng där världens vackraste låg och fortsatte sov. Men jag var ju tvungen upp och hoppa och åka upp för att jobba. Skulle egentligen jobba till kl 16.15 men så duktig som jag var så fixa jag bort fyra av timmarna så fick sluta redan kl tolv underbart!!
På kvällen blev det middag och gott dricka med Angelica och Ante, TREVLIGT! Det blir fler gånger.

Idag skulle jag egentligen jobba mellan 7-13 men bytte bort det passet med orkade inte jobba,blä så less på stället, var hemma och var med Kim dom sista timmarna han var hemma istället. Skjutsa upp han på sibylla runt tre och lika jobbigt är det varje gång, BLÄ HATAR SÖNDAGAR. Men hoppas veckan går fort så kommer hem ju hem på Fredag igen, I LOVE IT! for hem la mig i sängen och vila den sista timmen, sen väntade jobbet. 16.30-21 skönt pass tiden gick fort nu ligger jag här och ska soooova, jobbar 6.45-13 imorgon sen är jag LEDIG på tisdag.

Jag är världens lyckligaste, Kim fredin är MIN!
image275
GODNATT!!!

Tisdag

Idag var det jobb mellan 7-13, tiden gick fort så det var skönt. Jag tog bilen in och träna, så skönt. Nu ska jag inte lata till mig igen.. LAGOM träning är bra,och då mår jag som bäst.

Jag har ååångest över hur jag ska göra i vår och i sommar, hjäääälllpp!!

ta hand om er, Kramar Jennie


saknar min Kim

fryser

Då var det måndag igen, åkte in med bussen imorse för att träna, mötte Pauline utanför runt åtta och vi gick en sväng på bandet, tiden flög iväg när man bara går och pratar om massor, skönt! Vi gick hem till Pauline för att äta frukost, blev en massa prat då med, mys! Pauline dushca och gjorde sig klar för att springa iväg på jobbet. Själv låg jag kvar i hennes sjukt sköna soffa och sov en stund. Vaknade av att Telefonen ringde och det var min prins som ringde, han var på väg ut i fält igen så nu kanske man inte får prata med honom förens på Torsdag kväll, sånt gillar jag inte. Jag blev pigg av samtalet tog mig ner på jocks igen och gick en sväng till innan body pump passet började. Nu ligger jag i sängen ner bäddad, har precis ätit lunch är hur trött som helst! Tror jag ska sova en stund till innan jag börjar jobba. BLÄ!

Tänk, tänk om jag med kunde få tag på en lägenhet i stan så jag med kunde få vara där alla mina kompisar är, nejdå  själv måste jag bo i underbara brunflo och åka den dära JÄLVA bussen fram och tillbaka! GE MIG EN LÄGENHET!


VILKET JÄVLA VÄDER VI HAR FÅTT, JAG SOM TRODDE SOMMAREN VAR PÅ VÄG MEN INTE DET!


s ö n d a g

då var helgen slut, och min prins har fart ifrån mig igen, jag hinner inte mer än att bli världens lyckligaste för att han kommer hem så är det helt plötsligt söndag igen och han åker ifrån mig och jag blir ledsen. Men men det blir bra han kommer snart igen.

I fredags blev det middag hemma hos åsa med Lotta Pauline och åsis. Så mys satt och prata massa minnen om studenten hur UNDERBAR tid det egentligen var, tänk om man kunde vrida tillbaka tiden en stund bara. Vi drack några glad vin och kanske vart  några glas för mycke för några av oss, haha! Men så mysigt var det tack för det tjejer.




Lördag vakna jag hemma och hade lite ont i huve och mådde inte allt för bra men var bara att kliva upp, Håkan och Laila kom och hämta mig och Kim vi for på kondis och fika, Så mysigt! For vidare hem till fjällsta och bara va så skönt, åt middag och så for vi till Daniel. Kom på att vi skulle åka på bio, vi såg "varg" var ju inte den bästa film jag sett men den var helt okej! sen åkte vi hem till fjällsta och soov.

Vakna idag av ett underbart väder, suttit på verandan ett tag och njutit av solen, sen blev klocka fort tre och taxin kom och hämta oss. Som skulle ta Kim in till stan för att sedan kliva på bussen upp till Boden igen. =(
Ikväll tog jag mig ett långt bad, tända ljus och låg och läste en bok, underbart! Och nu väntar en veckans jobb igen, jobbar varje dag utom torsdag denna veckan, HELA HELGEN MED. Men funderar på om jag ska ta ledig nån timme på lördag har världens sämsta pass lördag 12.15-21.15 Söndag 7-13 17-21 vill iallafall hinna se Kim en sväng nästa helg med. Så får fan vara värt att ta ledig nån timme. HATAR att jobb helg där uppe med, man kan ju lika gärna sova där då för man hinner ju inte mer än hem lägga sig så ska man upp dit igen! BLÄ! Har inte många positiva ord att säga om detta jobb nu, tyävrr ! Känner att jag måste hitta något nytt innan jag börjar göra ett dåligt jobb med. Det går bra om jag är där någongång ibland så kan jag ta hand om mina gamla tanter och gubbar men nu har jag vart där för länge känner jag.

nu ska jag gå ner och dricka en kopp te, sen lägg mig och försöka soova!
Jag älskar Kim, världens vackraste och underbaraste!

image268




t ä n k e rp åd i g

Jag tänker på dig min älskade lilla vän, hoppas allt är någorlunda ialllafall. Imorgon kommer du hem ska jag ta hand om dig, det lovar jag! looooooove.








sing star

Nu har jag suttit och spelat kort och sjungt sing star med älskade lillasyster. Så skoj, måste ta vara på tiden medas hon är liten, snart flyttar jag, hon blir stor och har egna saker för sig. Men en sak jag kommer hålla jag ska ALLTID ha bra kontakt med min älskade lillebror och lillasyser. 
image245



nu väntar jobbet, och imorgon kommer min prins hem <3

Torsdag

Vakna kl tio i morse av världens klump i magen, drömde så konstigt inatt, ushca!
Gick ner och åt frukost med mamma och Felica, sen vart det kort spel med lillasyster och sedan spela hon gitarr och sjöng för mig. Hon är ju för sööööt, fast hon har nästa 38 i feber är hon uppe och hoppar.



Nu ska jag städa lite på rummet och ikväll är det jobb som gäller. Jobbar imorgon med, 7-12 sen är jag ledig ihelgen igen!!! UNDERBART!

u n d e r b a r t

Imorse tog jag mig en sovmorgon så skönt! Klev upp och åt havregrynsgröt och äppelmos, så gott!
Tog på mig lite kläder och gick ut på en lååång promenad i det UNDERBARA vädret, det är vår och det gör mig lycklig! Nu har jag precis dushcat och ska gå upp för att gratta min kusse som fyller 20 idag! Grattis vännen! hoppas du får en toppen dag.

image238

Jag mår bra, jag är lycklig.. Weeii..!

t r ö t t

Då var det första april då, och känns att det börjar bli vår och det tycker jag är mer än underbart vill ha SOMMAR och värme!
Förra veckan var underbar min prins var hemma och då är jag den lyckligaste på jorden, nu är han tillbaka i boden MEN kommer hem redan på fredag igen, längtar!

I lördags var det födelsedagsparty för Pauline som fyllde 20!!
Lyckad fest jag hade super skoj, runt tolv gick vi på krogen jag dansa och sjöng hela kvällen, toppen kväll!

Igår och dag har jag jobbat. Mitt vik. på ängegården gick egentligen ut igår men hon jag jobbar för är sjukskriven som det låter nu i en månad till, så ska plågas där en månad till alltså,men måste ha ett jobb så bara bita ihop!! Idag har jag haft värk i kroppen igen, var ett tag sen jag hade det nu. Så illa att en 19 åring har värk ikroppen som en 80 årig tant. Vill bara lägga mig och gråta, känns som nån gnager på mig inifrån, aja nog om det.

Var in på stan idag med lillebror en sväng efter jobbet och såklart så shoppa jag ännu mer har sån ångest, fick lön i torsdags och har handlat upp FÖR mycket pengar, så nu har jag KÖPSTOPP denna månad, inga mer kläder nu. Just nu funderar jag på om man skulle ta en promenad i det vackra vädret men tror jag håller på att bli sjuk, helt slut i kroppen är jag, så kanske blir att sova en stund isället..


j a g  ä l s k a r   d i g !

RSS 2.0