Baka

Jobba mellan 7-13 åkte hem och duscha och bytta om sen for jag och Frida in på stan och kika lite, nu böjar solen äntligen titta fram lite men fortfarande ingen sommar värme!

När jag kom hem åt jag lite middag, sen börja jag leta fram lite recept. Måste ju baka nått gott tills på Måndag när mina älskade vänner kommer och ska fika lite. När jag väl hitta receptet kommer felica och två kompisar hem och ska såklart också baka med mig. Dom kom på att dom skulle baka chokladbollar, sa åt dom att dom fick baka själva på köksbordet. Medas jag höll på med min SUPER GODA kaka vid diskbänken. " ungefär som kladdkaka med nån seg chokladkola uppe på, underbart god! aja när väl kakan var klar ställde jag formen på spisen och började diska undan efter mig det var KAOS i hela köket, du kan ju tänka dig 3 st 6-åringar som sitter och rullar chokladbollar på kösbordet, pärlsocker och "smet" ÖVERALLT inklusive mig. plötsligt börja det lukta brännt, hade glömt att stänga av plattan, så min KAKA STOG på plattan och blev helt sönder bränd.. om jag har tur kanske halv går att äta men fy fan vart så jälva less!!! Min kaka vad sönder, och var kaos i hela köket var bara ta tag i och börja städa efter barnen medas de satt och åt upp allt pärlsocker som var kvar på fatet där de hade rullat bollarna. Medas de åt for nog mer än hälften ner på golvet, var ingen meing att sopa ihop förens de hade ätit upp och gått hem.. Men men så är det att ha småsyskon!!! Får väl se vad det blir för fika på månad just nu är jag inge mer sugen att baka iallafall :P

Nu ska Jennie hoppa ner i sängen och sova för imorgon är det jobb igen!


måndag

Vakna klockan tio klev upp och åt frukost sen gick ut och tog mig en promenad, skönt men varför kan inte den riktiga sommarvärmen komma någongång? Gick hem och plocka lite när klockan närma sig två kom jag på att jag skulle sola. Tomas fick skjutsa upp mig när han ändå for på jobbet, precis kommit hem dushca och bytt om. Nu ska jag gå upp till Angelica en sväng innan jag börjar jobba. 16.15-21.15

Jag vill ha sommar, MED VÄRME OCH SOL!


7 dar tills Jennie fyller 20 ;)

men..

Ge mig..
image353

helgen

Fredags var det jobb till tolv sen gick jag hem fixa lite sen åkte jag in till staden för att kolla på alla som skulle på bal men det spöregna ut och var svin kallt gick in till Pauline på Svea och var inne i värmen hos henne istället. var där tills stängning kom Emelie och hämta oss så for vi förbi skopunkten och sen åkte vi vidare till Peter för att träffa klassen. Där åt vi massa gott, godis, hemgjordglass, chips och grillspätt. Propp mätta kom vi på att vi skulle köra charader, haha då vart det en MASSA skratt. Klockan blev närmare elva och vi blev trött. Jag och Emelie åkte hem mot b, fick med oss en Daniel hem med och for föri busstorget och hämtade upp min Kim som kom hem.


Lördag blev det en trip till staden med Frida Danil och Kim. For hem gjorde oss klara för FEST, Emelie kom och hämta mig och Frida så for vi vidare till Åsa där det blev förfest! Redan klockan elva åkte jag Emelie och Frida ner mot marite, väl där inne hade jag så jälva roligt. Dansa och skratta hela kvällen. TACK TACK för det.


idag är det söndag och som alla vet så hatar jag söndagar, har vart hemma pch myst hela dagen med Kim, klockan tre skjutsa jag hem honom till stan. Åkte tillbaka til B för att träffa Lotta och dansa lite. Är mindre än två veckor kvar tills tävling nu, nervöst! Nej nu ska jag kanske ta och göra nått vettigt funderar på om jag ska baka nått tills jag fyller år.

ha det bra alla / Jennie


ÄLSKAR

promenad i spöregnet.

Igår var jag ledig så skönt, men var så rastlös mitt på dagen så tog bussen in till stan och gick på jocks och träna, gick på stan en stund sen mötte jag Pauline, köpte mig en sallad och följde henne hem och åt middag. När klockan närmade sig halv sex gick jag Johanna och Emelie upp mot gamla teatern för att se på alla vackra som skulle på bal, avundsjuk vill också!!! Klockan halv sju gick Jag och Lotta ner på dawes för att ha dansträning. Nu gäller det att träna massor inför Sm, har fått reda på att på Sm är våran klass och superstar ihop slagen!! Så gäller ju att man har lite kondis så man orkar.


Idag klev jag upp åt lite frukost och tog mig en långpromenad i spöregnet när jag kom hem var jag dyngsur och kall så la mig i ett varm bad, underbart. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på, börjar jobba kl 16.15 iallafall.

min nacke.

Idag var det jobb mellan 7-13 sen var jag på nån tandutbildning i lite mer än en timma med jobbet. Det var faktiskt rätt intressant. Fick skjuts hem av Frida, de tackar vi för! Blev middag sedan tog jag bussen in till stan där Jocks och Emelie och Pauline vänta. Först öste vi disco i en timma med Jessica. Sedan blev det en timmas bodypump. Så skoooj, I love it.



Imorgon är jag ledig, får se vad dagen bjuder på ska iallafall åka in och kolla på alla vackra som ska på bal. Sen är det dansträning på kvällen, weii! Hade dansträning i måndags med, när jag vaknade i morse hade jag så jälva träningsvärk i nacken!! Det göör så ont, så imorgon har mamma lovat att massera mig! ;)

godnatt

everybody dance now

Bob sinclar-rock this party (everybody dance now) kom upp på min playlist nu.. höjde volymen och fick upp så mycket minnen! Min och Emelies låt, vad mycket kul och vad vi har dansat och ÖST till den låten. u n d e r b a r t ! saknar den tiden massor!!



Nu ska jag springa till bussen och dansa med min lilla Lottis, det gillar jag!
Kramar i massor lilla jag.

Varma mackor och kort spel

Då var det läggdax för Jennie, har nyss ätit varma mackor och spelat kort med lillebror och Johanna. Jag var inte lika bra denna gång, förlorade hela tiden! men alltid mysigt att få va med dom lite, slipper jag vara så ensammen när jag inte har min Kim hemma. Jag saknar dig redan Kim!

godnatt kramar Jennie

hatar söndagar

Fredag var det mys på paus med flickorna, sen lite bilåkning med Petter Lotta och Emma. Sen hämta jag den vackra varelsen på busstoget.

Lördag blev det en trip till stan med Daniel och kim. Jag och Kim for till fjällsta en sväng och hälsa på kolla även på deras nya husbil som dom ska köpa, super fin! kanon kan vi låna och fara på en trip i sommar med!  :) Åkte hem och åt middag hemma hos mig, sen på kvällen hängde vi hos Daniel.

Idag har det inte hänt mycket var in till stan en sväng med Danil och Kim, sen vart klockan tre och Kim for ifrån mig igen. HATAR söndagar när jag vet att det är en vecka tills jag ser han igen!

imorgon blir det jobb mellan 7-12, skönt! Sen ska jag dansa hela kvällen, lycka.



trött

Idag är jag trött, jobb mellan 7-16 sen gick jag hem åt middag med småsyskonen och mammsen sen la jag mig i ett varmt bad. UNDERBART..  Vart så trött efter det så jag skippade utgången med angelica ikväll som synd var, igår kväll var jag så pepp men får ta det någon kväll SNART!! Blev en slappar kväll hemma istället med singstar med Felica och hennes kompisar. Sen gjorde mammsen kvällfika åt oss, blev äppelbitar med kanel och socker på sååå gottt, muummmss!



Nu väntar jag tills kl blir tio så so you think you can dance börjar igen, är RASTLÖS
Jag saknar min Kim, vill mysa med han NU!
Kramar från mig!

Träning och jobb

Idag klev jag upp kl nio för att lifta med mammsen in till stan, tog mig ner på Jocks och träna för första gången på FÖR länge, så sköönt! Gick förbi Pauline en sväng och sa hej! Sen lifta jag med mammsen hem igen. Väl hemma blev det lite lunch sen blev kl helt plötsligt 15.30 och Jennie var tvungen att cykla på jobbet. Nu har jag nyss duscha och ligger isängen och ska sova. För imorgon väntar jobbet igen 7-16 och sen  får man se vad kvällen bjuder på, är ledig på Fredag så underbart. På Fredag kväll ska jag få träffa tjejerna igen, ska bli MYS! Sen kommer prinsen min hem med, en perfekt fredag alltså!

nu ska Jennie sova, godnatt!

image315
 

Tisdag kväll

Idag tog jag mig en lång promenad i det triista vädret, när jag kom hem la jag mig i ett varmt bad. Klockan blev närmare fyra då tog jag cykeln och cykla upp på jobbet. Där väntade mina tanter och gubbar. Nu har jag ny energi att vara där. Jag har så kul där uppe nu, tiden går fort och jag skrattar mest hela dagarna åt alla roliga kommentarer och berättelser. Får vara där i sommar nu sen får jag ta nya tag och hitta något annat om det inte blir flytt till Umeå vill säga =/


När jag kom hem blev det kortspel med Lillebror och Johanna, Mys! Jag vann HELA TIDEN! nästan ;)

WEEI

JAG ÄR GLAD!!!!
WEY JAG MÅR BRA! GODNATT.

image311

m å n d a g

Måndag idag och jag jobbade bara 7-12, skööönt. Trodde jag skulle vara ledig imorgon men så klart fattas det folk så tog på mig lite extra 16-21 Onsdag jobbar jag med 16-21 Sen Torsdag 7-16 sen är jag ledig Fredag, Lördag Söndag behövligt efter sju dagars jobb.

Efter jobbet idag tog jag bussen in till staden för att träffa Lotta som även har namnsdag idag, GRATTIS GRATTIS :)  Gick på stan på en sväng,senare gick vi till sporthallen och fick klart våran dans. Skööönt! Åkte hem och fick i mig lite middag. Nu ligger jag här och är trött!!



ha en bra kväll alla, puss!

Jobb och min Kim

Ihelgen har jag jobbat största delen, lördag 6.45-16.15 skynda mig tog bilen och for hem till Fjällsta. Hoppa in i duschen medans Kim gjorde middag, jag har sån tur! Vi åt middag och möös lite. Tog oss ut en sväng och åkte vi fyrhjuling haha satt och flög som en liten vante. Jag älskar dig vi har så kul! Tog en trip in till staden och hämta Håkan och Laila som hade tagit sig en trip till trondheim över dagen. Åkte tillbaka till fjällsta kolla på lite tv, sen väntade sängen.

Imorse klev vi upp och gick ut och hoppade massa studsmatta blev en massa skratt! kl tolv tog jag bilen till Brunflo för att jobba, så triiist att åka ifrån min vackra när jag knappt hinner träffa honom nått och han far tillbaka innan jag ens har hunnit sluta. Slutade kl nio ikväll, så nu har jag precis duschat och ska hoppa isängen, för imorgon ringer klockan sex då är det bara upp och hoppa igen!


image307
godnatt kramar Jennie


home

hemma efter en dag fylld med SKRATT!

Jag mamma och mormor tog bilen ner til Ikea imorse. Blev shopping hela dagen men det gillar vi, handla för mycket pengar än vad min buget säger denna månad men men hitta iallafall äntiligen ett par knall rosa pumps strl 35! DET GILLAR JAG!

image306
hitta lite mera kläder, och lite små plock till rummet.. MYS!
godnatt

*tänker på dig Lotta. <3

O n s d a g

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
eller alltid kunna

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
att lyfta tungt
att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft och ta del av den,
att falla till botten och slå sig hårt
men alltid komma igen.

Att vara stark är att våga hoppas
när ens tro är som svagast.

Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och att alltid kämpa
för att komma dit .

GE MIG

SOMMAR!!!!
image305

underbar helg

I tisdags kväll kom min prins hem!! På Onsdag jobbade jag sen åkte vi in på systemet och handla inför kvällen med Frida och Danil som vi har spenderat hela helgen med.
 
Onsdag blev det, grillning och party inne i staden.

Torsdag: Bakis, bad, skratt, basta och massa mys på holiday i åre. Middag på The rock och en sjukt rolig utgång på G3.


Fredag: BAKIS DAG, kolla på film hela dagen, gjorde öronljus ;) och tre trippar in till staden, HAHA!

Lördag ladda vi om och åkte på dansgalan i Nälden. Och in i dimman igen!

Tack för en sån sjukt rolig helg alla tre, Jag gillar er!

Igår var det måndag och jag var ledig, tog mig en lång promenad i solen, och var hemma och tvätta och fixa hela dagen, sen tog jag bilen in till stan och fick äntligen träffa tjejerna, vi grilla mös och prata massa.

Idag är det Tisdag och jag börjar jobba efter vart ledig i fem dagar, gruvar mig lite men det går nog bra när jag väl är där. Jobbar bara imorgon med sen är jag faktiskt ledig på torsdag igen! Då blir det en trip till Sundsvall med mamma och mormor, mys!

Nej nu måste jag gå och göra mig klar för jobbet, puss Jennie!!

RSS 2.0