Nu åker vi..

N u  f a r  v i...
image51

Lördag

Då var det Lördag igen, igår var jag och lotta på utbildning "säkerhet på väg" såå himla tråkigt, kändes som man var tillbaka iskolan. SKÖNT att de bara vart för en dag, kände då att NEJ skolan vill jag inte tillbaka till just nu iallafall! På kvällen gjorde jag inte allt för mycket Kim och jag hyrde film sen inget mer.

Idag har jag vart och fixat massa lämnat in lönerapport på svenskan, hämta ut massa arbetskläder, packa, handla massa mat ,hämtat bilen hos pappsen och massa mer.

Imorgon far jag och Lotta ner till sthlm för att jobba, vi har fått en etta i Solna känns så skönt!
Kommer nog bli toppen, ska göra det mys där så vi kan sitta kolla på tv, tända ljus och dricka te på kvällarna. :)
Men kommer saknar min kim som är här hemma men det blir bra vi får ses de flesta helger. 


Nej nu ska jag packa ihop det sista inför imorgon, sen får jag väl se om jag ska hitta på något.


Jag är kär  k i m f r e d i n  <3




Torsdag-Torsdag

Jag är lat så kopierar det Lotta skrivit, sorry Lotta ;P

... även fast det är ett jobb så långt ifrån vårat intresse som det bara går... Hahaha.


   

Måste ju skriva om min och Jennies händelserika onsdagnatt och torsdag. Hahah! Vilket dygn. Började med att Ann-louise hon vi ska jobba för i Stockholm, (vägarbetsjobbet/flaggvakt) ringde kl 22.00 på onsdag kväll och frågade ifall jag och Jennie kunde fara till Kramfors och jobba där hela torsdag... Vår allra första dag, har ju inte fått börjat jobba tidigare eftersom vi väntat på att vi ska ha gått utbildningarna, men tydligen så gick det bra ändån. Det är ju runt 22 mil till Kramfors så vi va tvungna att fara kl 03.00 på natten.. skyndade mig att göra matsäck, packa ihop kläder och sova ynka två timmar.. Jennie kom till mig runt halv tre, drog på oss våra kläder och fick oss massa goda skratt under hela resan.. Så trötta.

 
Mycket att göra? Nooo.. Haha..


Väl framme kl 06 så började jobbet.. gubbarna skrattade åt oss med tanke på att vi är rätt små och kläderna stora på oss, hahaha.  Vi vart då uppställda på olika områden eftersom vår uppgift är flaggvakt, där vi ska dirigera trafiken eftersom att det läggs asfalt och inte går att köra som vanligt.. Vi fick stå 2 km ifrån varandra, (KUL) och använda våra walkie-talkies för att ha kontakt med varandra så att man vet när den ena släpper sina bilar eftersom det bara är en körbana i taget som fungerar, men det va så sjukt lite trafik, släppte fram 2 bilar på hela dagen!!!

Kunde inte hålla mig för skatt när Jennie ringer mig och säger att hon aldrig komma klara denna dag, men att hon fått en tidning som vi fick dela på som hette "Land" av en Lastbilschaufför, vet inte hur många gånger jag läste den.Sen det enda Jennie sett hittils då som rörde sig där hon stod, va en hare.. undra om hon blev glad, JAA. Nåt hände.. HAHA!!


        

Snacka om långtråkig dag, annat kommer det bli då vi ska jobba på vägarna i Stockholm där det hela tiden är massa trafik.. Då kommer dagarna garanterat gå fortare!!!  Kl 1800 va vi klara, ÄNTLIGEN. Ont i kroppen och super hungriga. Jag, Jennie och Cecilia for och käkade på Sibylla efter det så fortsatte jag och Jennie färden hemåt...

Vi ville hem så fort som möjlgt men då vi passerat Hammarstrand börjar hela bilen skaka, Jennie ber mig stanna för att sedan upptäcka att vi fått punka, NEEEEJ. Så typiskt oss....men kunde ju inte annat än att skratta när vi stod där i våra kläder och lös upp hela vägen, vissa bilar saktade ner och då tänkte vi "äntligen hjälp" men inte det inte.. Knappt batteri på mobilerna ringde vi hem till Jennies mamma som sedan ringde hennes kusin som bor i hammarstrand så vi fick hjälp av henne, tack gode gud! Mitt i skogen och kolsvart.



Hemma kl 23.00. Äntligen,  vi fick betalt för 19 timmar, pengar pengar....

Tack Lotta för ett skrattfyllt dygn! På söndag far vi ner till sthlm,  jag hoppas på lika mycket skratt då :)
Älskar dig vännen!

-----------------------------------------------------------------------------

Fredag

Äntligen hade Emelie och Åsa kommit hem, så då blev det middag hos Lotta och senare utgång.
Det var det största minuset på hela kvällen att vi gick in på olearys vi skulle ha stannat hemma hos Lotta och skrattat, prata om allt som vi gjorde innan men men sånt kan man ju inte veta innan men tack iallafall för allt skratt på förfesten iallafall fick ju höra lite historier om hur flickorna har det i norge :) så kul att träffa er och hoppas ni snart kommer hem igen!









---------------------------------------------------------


Lördag vakna jag upp och kände mig dåligt, inte bakis alls utan kändes som jag var sjuk. Under dagen kände jag mig sämre och sämre! Jag hade Feber. Jag gick och hälsa på Marina en sväng på dagen, gick hem och la mig och soooov. På kvällen var jag barnvakt åt lillasyster, marina kom förbi och höll mig sällskap. Senare kom också Fredrik och Johanna.. mys!

På söndag gjorde jag inget var bara hemma och vila, var helt slut i kroppen kändes att jag inte var frisk.
Mamma for till Turkiet blä på henne! men det är hon värd. <3

Den här veckan har jag väl inte gjort nått speciellt, tränat, jobbar lite.
Kom nyss hem från stan med Tomas och Felica, felica ska ta skolkort i morgon så hon fick sig lite nya kläder. Jag och tomas fick oss några skratt iallafalll :D söt unge!

Nu ska jag gå ner och kika om det är nån mat färdig.
 
Jag saknar min mamma!





Onsdag

Igår gick det suuuper för mig på jobbet, fick ihop 1400 på ca 3 timmar, inte dåligt! Även att igår när vi satt på jobbet ringde Nisse till oss och fråga om vi vill stå flaggvakt i Krokom på torsdag och Fredag! Jag skratta bara trodde det var ett skämt. Men Ann-louise behövde folk så vi sa såklart ja. Så imorgon och på Fredag är det vi som står som flaggvakter i Krokom :D ojojoj! aja det är ju iallfall en början  innan vi åker ner till sthlm och ska jobba där och som det låter nu är det 90 % chans att vi har våran lägenhet i sthlm med. På måndag låter det som att det blir utbildning sen åker vi väl ner så snabbt som det går. VILL TJÄNA PENGAR NU! 


Men känns lite tungt att åka ifrån Kim men men kommer ju hem på helgerna så det blir nog super! :)

Imorse var jag duktig och åkte in kl sex med Kim för att träna pump med Lotta, duktiga tjejer! Åkte hem igen åt frukost och gick och la mig, vakna kl ett igen. Så trött och hängig kände jag mig, nu ska jag lägga mig och läsa veckorevyn som jag låna från Lotta igår. puss på alla! 

 

Grymm timlön!

Igår gick det gick bra för mig och Lotta att jobba, äntligen! Har inte gått allt för bra för oss på veckorna. Vi har inte direkt gått därifrån med humöret på TOPP om jag säger så..



Idag vakna jag med världens huvevärk, så ont i kroppen. har inte gjort nått idag men nu måste jag försöka damtorka mitt rum. Senare blir det jobb igen. MÅSTE HA PENGAR!!

Sämst på att blogg!

Helgen har vart helt okej, I Fredags jobba jag och lotta gick upp till henne och gjorde pizza med Petter, super GOTT!!  Satt och prata om allt möjligt, så tiden bara flög iväg..

Vi började göra oss klara och tog med drickat och gick ner till robin och tjejerna. Senare fortsatte några tjejer vidare till marite och jag och några till gick till news...

Efter ett tag på news gick de andra tjejerna också vidare ner till Marite utom jag och Lotta, men varför kan jag inte svara på? :D haha helt plötsligt var vi uppe hos henne och mammsen kom och hämta mig, helt okej kväll iallafall:P
 
Lördag vakna mådde inte allt för bra på hela dagen, mamma gjorde super god middag, oxfile, friterade strips, pepparsås och bea! På kvällen for jag och Kim ut till pappsen och hälsa på lite, mysigt att få träffa han med lite.

Söndag åkte jag in och jobba, 12-16. När jag sluta åkte jag och hämta pappa så for vi och handla mat. Han skulle äntligen bjuda mig på renskav har inte ätit det på hur länge som helst och det är hans som är GODAST!
Var där hela kvällen, kolla på tv och umgicks med dom där ute lite granna. Kl nio for jag och Kim hem igen, dushca och sen blev det sängen! så mycket som jag träffat pappa ihelgen var det länge sen jag gjorde, så kul, tack för det!

På onsdag kommer Åsa och Emelie hem igen också, längtar att få träffa dom igen!


Jobb, grilla och Johanna.

Idag jobba jag mellan 12-16 tjäna ju faktiskt 600 kr inte så dåligt, sen blev det hem och grilla med familjen, GOTT GOTT! Senare på kvällen kom Johanna till mig, kolla på nått dansprogram en sväng sen for vi till frösön för att skjutssa hem Angelica till Ångsta.  Kom precis hem och nu sitter jag här och funderar väl på att hoppa i sängen?
Tack för ikväll Johanna! <3

 


?

It´s time to be a big girl now,
And big girls don't cry?


RSS 2.0