Torsdagstuggis

Ännu dag har gått här i Trondheim, kom på jobbet imorse och hörde att våran maskin var sönder. Fick stå och packa ner masipanpölser i plastförpackningar för hand, så sköönt. Jag, Frida, elin och en tjej till från sverige satt vid ett eget bord och dom underbara surkärrningarna vid ett annat. Kollade dit och såg att två av tanterna stog och smaska på tuggis! Både jag och Elin har fått skäll att det ikke är lov med Tuggis! Elin ropa till en av tantern.
-Eva, är det lov tuggis?
Tanterna kolla på oss och flina. Tanterna med tuggis visa det och gick och spotta ut det i soptunnan, HA ett-noll åt oss!
 Där fick vi oss ett gott skratt. Hela dagen har gått hur bra som helst, har mest suttit och chillat. Sorterat lite godis och sista timmen var det möte i Kantina. Tänk om alla dagar kunde gå så fort som denna.

Efter jobbet idag gjorde vi middag tillsammans alla tjejerna blev spagetti, korv och köttbullar. Sen blev det storstädning i hela lägenheten. Så nu sitter vi och väntar på Idol och har en nystädad och fräsch lägenhet..

Imorgon kommer killarna hit, UNDERBART! Får äntligen pussas och kramas med min prins igen. <3

Vi snakkes!

 


Kommentarer
Postat av: Veronica

Hej gumman.



Hoppas allt e bra med dej och att du inte behöver jobba ihjäl dej =)

Hur länge ska du stanna? Håller tummarna att du hittar en lägenhet, vi måste börja träffas oftare!

Michelle frågar efter dej så hör av dej när du e hemma, kanske kan ta en fika ihop?!



Kramar från syrran.

2008-09-07 @ 09:41:08
URL: http://wera81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0