Söndag

Idag är det söndag, helgen har gått fort. Kom hem i Fredags kväll super trött. Jag och Kim for upp på rettin köpte oss en varsin kababrulle for hem och la oss i sängen, kolla på tv resten av kvällen och bara mös vi två, SKÖNT!

Lördag klev vi upp i tid för att åka och hälsa på i fjällst en sväng men precis när vi skulle åka så ringde de och sa att det var i ås och hälsa på hos Håkan bror så blev ingen trip dit. Åkte in till stan och hämta mamma istället. For hem och laga middag med lillebror och lillasyster blev fläskfile och strips, super gott! Har inget planerat på kvällen heller, Marina ville ha skjuts in till stan så skjuts in henne sen for vi hem igen och bara lata oss.

Idag for vi hem till fjällsat och bara tog det lungt. Somna så klart när vi kom dit, och vakna av att det var lunch, mys! Kl tre for vi in mot stan igen för att lämna av Kim på busstorget för att sen åka vidare upp till Boden igen.. :( Så hade en vecka gått igen, hatar när han ska åka igen. Men snart är det november han kommer hem och vi får flytta tillsammans. Längtar så jag blir galen!

Imorgon bär det av mot trondheim igen, känns bra. Våran mysiga lägenhet och jobbet är ju inte helt fel heller. Träffa massa roligt och nytt folk. I veckan jobbar vi kvällspassen 15-23.30. Blir toppen det.

Nån dag iveckan ska jag knäppa kort på våran mysiga lägenhet med! :)

Ha det bra alla, kramar Jennie. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0